- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Ay bende heyecan yapmıştım ya zaten 1 hafta çok uzun süre bekle azıcıko baya görünen gecersiz sayilan cizgi canim ikinci test 5 dakika sonra cektigim dogru test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende heyecan yapmıştım ya zaten 1 hafta çok uzun süre bekle azıcıko baya görünen gecersiz sayilan cizgi canim ikinci test 5 dakika sonra cektigim dogru test
Canım şu an çok erken varsa bile çıkmazKızlaaaaar, bat a 10 gün var 22 Ekim de. 7 Ekim'de yumurtlama gördüm değerlendirdik. Öncesini ve sonrasını. O günden beri de her gün muz yiyorum. Ve yine O günden beri sağ kasıkta geçmeyen bazen hafif bazen kendini belli eden ağrım var kramp şeklinde. Göğüs uçlarımda hassasiyet ve beyaz pötürlenmeler var. Acaba regli mı olacağım, erken gebelik testim de var ne zaman yapsam bilemedim. Kafam karışık
O yüzden ya adet gününü bekle ya da adete 3-4 gün kala yap ben hep 3-4 gün kala yapıyordum ve sonuç alıyordum �nşallah seninle güzel sonuçlar alırsınCanım şu an çok erken varsa bile çıkmaz
Çok teşekkür ederimmm inşallah. Haftasonu ailemin yanına gideceğim pazar gününe kadar hızlı geçer.O yüzden ya adet gününü bekle ya da adete 3-4 gün kala yap ben hep 3-4 gün kala yapıyordum ve sonuç alıyordum �nşallah seninle güzel sonuçlar alırsın
Aynen canım ya hiç geçmiyor ya benim de bir hafta var var ama sanki 20 gündür bekliyorum zaman yaklaştıkça uzuyor gibiÇok teşekkür ederimmm inşallah. Haftasonu ailemin yanına gideceğim pazar gününe kadar hızlı geçer.
Ayyy inşallah regli olmazsınnn.:)) Belirtin var mı?KIZLARRRR BENİM BATA 1 gün kaldı dua eder dua beklerim
Sizin bat ne zaman. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun:)Aynen canım ya hiç geçmiyor ya benim de bir hafta var var ama sanki 20 gündür bekliyorum zaman yaklaştıkça uzuyor gibi
Benim bat 20 Ekim 21 ekim gibiSizin bat ne zaman. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun:)
Senin ne zamn batSizin bat ne zaman. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun:)
22 EkimSenin ne zamn bat
İnşallah o gün güzel haberler alırsın canım22 Ekim
İnşallah,sizdeeİnşallah o gün güzel haberler alırsın canım
böyle heyecanlı olması istemesi çok güzel ama senide geriyordur. Benim 3. bebek olacak adet olmazsam eşim çok gönüllü değil yine hayatımızdan yıllar gidecek diyor ama bir yandan da istiyor gibi bakalım karmaşık hayatımız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hangi uygulama bu ?Eki Görüntüle 3316768
Yine de pozitif düşünmeye devam
Femometer canımHangi uygulama bu ?
Teşekkür ederimmmFemometer canım
Umut kesilmez batı bekliyoruz
Ayyy inşallah regli olmazsınnn.:)) Belirtin var mı?