- 12 Temmuz 2022
- 24.564
- 88.746
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Selamlarr, siz ne zaman verdiniz kan tahlilini bu değer içinMerhaba
Ben şimdi araştırdımda E2 değeriniz baya fazla.
Mesela benim 32,23.
Ve bu değerin hamile kalabilmek için 10-35 olması gerekiyormuş.
Benim ki de 18 Ekim bakalım hayırlısı olsunKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
O zaman hayırlısı bu değilmiş diyelim kuzumKendimi tanıyorum kuzum daha da pozitife dönmez
Canım testlerin 10 dk sonrası geçersiz sayılıyorKızlar akşam yaptım sabah testim boyleydi kan verdim 1 saate çıkacak bakalim
Akşam da çizgi vardi ama çok silikti flaşla zor gördüm sabah böyle olduCanım testlerin 10 dk sonrası geçersiz sayılıyor
Ben adetin 3. Günü vermiştim nisan ayında canım.Selamlarr, siz ne zaman verdiniz kan tahlilini bu değer için
Ben adet günü vermedim daha adetime 6 gün vardı ondan mı yüksek çıktı acabaBen adetin 3. Günü vermiştim nisan ayında canım.
Sonucu bizede söylermisin kuzum benimde dün daha silik haliydi daha test yapmadım yarın sabah yapıcam bat a kaç gün var seninAkşam da çizgi vardi ama çok silikti flaşla zor gördüm sabah böyle oldu
Ben seninkini görünce benimki aklıma geldi baktım aramızdaki fark çok yüksek.Ben adet günü vermedim daha adetime 6 gün vardı ondan mı yüksek çıktı acaba
Bunu sağlık ocağında verdim ya ne yaptırdığını bile bilmiyorum kendi yapmış, adet olmazsam tekrar 2.3.gün gidip yaptırırım canım teşekkürlerBen seninkini görünce benimki aklıma geldi baktım aramızdaki fark çok yüksek.
Eğer doktora gidiyorsan adetin 3.4. Günü verilen hormon testleri daha sağlıklı diye biliyorum.
Ne demek canımBunu sağlık ocağında verdim ya ne yaptırdığını bile bilmiyorum kendi yapmış, adet olmazsam tekrar 2.3.gün gidip yaptırırım canım teşekkürler
6 7 gün varSonucu bizede söylermisin kuzum benimde dün daha silik haliydi daha test yapmadım yarın sabah yapıcam bat a kaç gün var senin
Çok varmış daha umarım beta yüksek çıkar sonuç çıkınca söyle mutlaka6 7 gün var
Pek yüksek çıkacağını sanmıyorumÇok varmış daha umarım beta yüksek çıkar sonuç çıkınca söyle mutlaka
2 çıktı maalesef yükselir mi acabaÇok varmış daha umarım beta yüksek çıkar sonuç çıkınca söyle mutlaka
Canım 10 sn akışta tut direk çıkıyor sonuç genelde ama testlerin arkasında 5-10 dakika bekleyiniz yazıyor. Yarım saatten sonra çıkan sonuç geçersiz sayılıyor canımKizlar benim cubuk testlerden var. Kac saniye idrarda tutup kac dk icinde sonuclara bakmam gerekiyor ve ne zaman gecersiz sayilir sonuclar? Bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi