Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Kızlar akşam yaptım sabah testim boyleydi kan verdim 1 saate çıkacak bakalim

Eklentiler

• IMG_20231012_064446.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20231012_064419.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 45
Bata 3 gün kaldı bekleyiş sürüyor dünkü testler negatifti eğer olursa şok olacağım. Dün akşam hayatımda ilk defa bayılacak gibi oldum bayılıp filmlerdeki gibi öğrenebilirdim belki

Ben seninkini görünce benimki aklıma geldi baktım aramızdaki fark çok yüksek.
Eğer doktora gidiyorsan adetin 3.4. Günü verilen hormon testleri daha sağlıklı diye biliyorum.
Bunu sağlık ocağında verdim ya ne yaptırdığını bile bilmiyorum kendi yapmış, adet olmazsam tekrar 2.3.gün gidip yaptırırım canım teşekkürler

Bunu sağlık ocağında verdim ya ne yaptırdığını bile bilmiyorum kendi yapmış, adet olmazsam tekrar 2.3.gün gidip yaptırırım canım teşekkürler
Ne demek canım
Ama dediğim gibi bilmiyorum yüksek olunca ne olur neden yüksek ben aradaki farka göre konuştum. Ama adet günü bir kerede hormon testi yaptır bakalım ne çıkacak

Kizlar benim cubuk testlerden var. Kac saniye idrarda tutup kac dk icinde sonuclara bakmam gerekiyor ve ne zaman gecersiz sayilir sonuclar? Bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi

Kizlar benim cubuk testlerden var. Kac saniye idrarda tutup kac dk icinde sonuclara bakmam gerekiyor ve ne zaman gecersiz sayilir sonuclar? Bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi
Canım 10 sn akışta tut direk çıkıyor sonuç genelde ama testlerin arkasında 5-10 dakika bekleyiniz yazıyor. Yarım saatten sonra çıkan sonuç geçersiz sayılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…