- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Aminncanım benim inşallah pozitiff görüceksin , görmezsen de bozma moralini bat günü gören de çok önce görmeyip :) Güzel düşünelim güzel olsun hakkında hayırlısı inşallah :)
Aminnçıkmazsa üzülmem çünkü tek ilişki olmuştu diğer türlü değerlendirmelerimi güzel yapsaydım üzülürdüm
Aminnn hepimize tez vakitte hayırlısını nasip etsin rabbimİnşallah meleğin gelecek sana tez zamanda gelsin çook bekletmeden kuzummm Olmazsa da diğer ay çok çalışırsınn
Aminnn hepimize tez vakitte hayırlısını nasip etsin rabbimçalışmaktan eskidik artık
vay bee baya da yüksekmiş aslında arkadaşının değeri.Nasıl negatif çıktı ki? Doğru bizim bir de kimyasal geçmişimiz var .Aslında erken öğrenmek tedbir açısından belki iyi olabilir ama benim şu negatif görme korkumu aşmam lazım sanırımPeki bunu benim hatırlamamamya kuzumm arkadaşımınn hep negatif çıktı dün kan verdi beta 114 müş testler pek güvenilir değil bende düşük vs olmasın diye en geç çarşamba gidicem
Amin balım amiin inşallah :)))
Sorma inşallah bu ay hamişizdir yoruldum artıkk :))))
Dua dua duavay bee baya da yüksekmiş aslında arkadaşının değeri.Nasıl negatif çıktı ki? Doğru bizim bir de kimyasal geçmişimiz var .Aslında erken öğrenmek tedbir açısından belki iyi olabilir ama benim şu negatif görme korkumu aşmam lazım sanırım
Yaptım kızlar negatif hayırlısı böyleymişsizlerden güzel haberler alırız inşallah
etiketlerim tabiiaramızda iki gün varmış beni etiketler misin kuzum yapınca ben de pazartesi den yapiyim diyorum :)
Yok canım olurum adet geç döllenme ihtimali yok hayırlısı böyleymiş olsun nasip bir dahaki ayaKuzum bozma moralini daha 5 gün var , adet günü öğrenen de çok fazla var, geç döllenme vs de olabilir...
Güzel şeyler olucak bekleyelim :)))
etiketlerim tabiisen erken gebelik testimi aldin?
Yok canım olurum adet geç döllenme ihtimali yok hayırlısı böyleymiş olsun nasip bir dahaki aya
bat gelmeden testlerede pek güvenemiyorum ama hepimiz icin hayirlisi olsun insallahyok kuzum bende normal frely diydi sanırım markası ondan almıştım 10 lu :)
bat gelmeden testlerede pek güvenemiyorum ama hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Kuzum daha dur çok erken ya hemen yelkenleri suya indirme bakalım bekleYaptım kızlar negatif hayırlısı böyleymişsizlerden güzel haberler alırız inşallah
MerhabaEki Görüntüle 3315941
Hanımlar bunlar nedir
Kendimi tanıyorum kuzum daha da pozitife dönmezKuzum daha dur çok erken ya hemen yelkenleri suya indirme bakalım bekle