Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Hanımlar çok özür dileyerek bi şey soracağım. İlişki sırasında çok ağrım oldu, karnım ağrıdı gibi aslında tam kasık diyebilir miyim bilemedim. Regl öncesi oluyor mu böyle? Benim hormonlar 2 senedir baskılandığı için hiç yaşamamıştım sanırım baya ağrı oldu
Benim geçen ay oldu galiba kisttendi galiba öncesinde hiç yaşamamıştım ama bu ayda yumurtlamadan sonra kasık karın arası. Yine mi kistim oluyo diye düşünmüyor değilim

Aynen bende öyle biliyorum geçen ay çok ağrım oldu kist var sanırım diye gittim vajinal muaynede birşey çıkmadı doktor kan idrarda istemedi sinir oldum belkide o zamandan beri iltihabım var regl olunca dut kurusu kekik çayı içmiştim şuan riskede atamıyorum ne yapmalıyım acaba 🥹

Bat a kaç kaldı kuzum. Bende de oluyor o regl olucam gibi hissediyorum ama o ağrıdan daha az bir ağrı
bat 19 ekim agrilar aynen tarif ettigin sekilde oluyor

Kızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim 💜
Benimkide 20 si. Eylülde kimyasal yaşadım. İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir

Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum; bu ay adetim ne zaman başladı ne zaman bitti hatırlamıyorum her zaman not alırım bu defa not almamışım. Ama muhtemelen 10 gün var adetime normalde pcos olduğu için zaten düzenli değil. Eşimle yumurtlama olabilecek günleri değerlendirdik. Ama cuma günü tuvalete gittiğim zaman peçeteye gelen bir pembe leke oldu açık pembe, belimde ve kasık bölgesinde ağrı hissediyordum. Ve göğüste çok hafif hassasiyet var, ertesi gün yine bir defa peçetede gördüm. Normalde adet ortasında böyle bişey yaşamıyorum. Gebelik olma ihtimali var mıdır? Birde sizce test yapmak için erken mi?

Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum; bu ay adetim ne zaman başladı ne zaman bitti hatırlamıyorum her zaman not alırım bu defa not almamışım. Ama muhtemelen 10 gün var adetime normalde pcos olduğu için zaten düzenli değil. Eşimle yumurtlama olabilecek günleri değerlendirdik. Ama cuma günü tuvalete gittiğim zaman peçeteye gelen bir pembe leke oldu açık pembe, belimde ve kasık bölgesinde ağrı hissediyordum. Ve göğüste çok hafif hassasiyet var, ertesi gün yine bir defa peçetede gördüm. Normalde adet ortasında böyle bişey yaşamıyorum. Gebelik olma ihtimali var mıdır? Birde sizce test yapmak için erken mi?
En son ne zaman korunmasız ilişki yaşadınsa ona göre test yapman gerek. En az 10gün geçmeli sanırım.

Kızlaar öncelikle herkese günaydın. Konuya denk geldim ve yazmak istedim. Öncelikle herkes için inşallah hayırlısı olsun ve Rabbim isteyen hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın. Sağlık ocağı testini de dört gözle bekliyorum 🥰 Benim bat 27 Ekim civarı. 7 sinde yumurtlama günümdü. O günü değerlendirdik. O günden beri 3 gündür sol kasığa giren tatlı bir ağrı var. Bazen yoğunlaşıp anında kendini belli ediyor. Bazen çok ağrı hissettirmeden ufak ufak sızlıyor. İlişki esnasında da hissettiriyor. Normal günlerde böyle bir şikayetim yok benimde. Bakalım ne olacak 😌

Benimde sivilce çıktı yanağımda regli mi olucam diye düşünmedim değil aslında 😅
Ben roaccutane'lıyım sivilce çıkarsa şok olup ağlayabilirim :KK70: sağlık ocağına geldim bazı değerlerim düşüktü kolesterol yüksekti bi onlara baktırayım. Başka test var mı gebelik öncesi bakılması gereken acaba sen baktırdın mı

Hayır kuzum baktırmadım en son gittiğim doktor tuhaftı demiştim ya ağrım var dite gittim vajinal baktı sadece. Kimyasal geçirdim dedim 4 ay korun falan dedi bana. Bildiğim kadarıyla böyle birşeye gerek yok aslında. Kan idrar birşeye bakmadı sinir oldum regl olunca kuru dut suyu kekik suyu içtim ağrım geçti kasıkta ki bildiğin iltihap varmış

Ben roaccutane'lıyım sivilce çıkarsa şok olup ağlayabilirim :KK70: sağlık ocağına geldim bazı değerlerim düşüktü kolesterol yüksekti bi onlara baktırayım. Başka test var mı gebelik öncesi bakılması gereken acaba sen baktırdın mı
D vitamini,Demir eksikliği ve Tsh değerleri çok önemli. Folik asit değerlerine baktırarak onun içinde takviye alabilirsin kuzum. Bebek için çok önemli diyorlar. ben demir,D vitamini,folik,Tsh ve B12 baktırdım. D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasını engellermiş.

D vitamini,Demir eksikliği ve Tsh değerleri çok önemli. Folik asit değerlerine baktırarak onun içinde takviye alabilirsin kuzum. Bebek için çok önemli diyorlar. ben demir,D vitamini,folik,Tsh ve B12 baktırdım. D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasını engellermiş.
Anladım canım folik asite direkt başladı kadın doğum 1 kutusu bitmek üzere. D vitamini eksikliğine vardı ama bakmıyorlar ona galiba artık sağlık ocağında :KK43:

X