Aşılama sırasında bence hiç ağrı olmuyor bende olmadı en azından ama 30 dk zor uzandım orda idrara sıkışık gitmiştim çünkü 30 dk sonra idrarı yapınca ve eve gidip uzanınca o şişkinlik gaz geçmişti...Bende şimdi yaptırdım kahve geliyor baya aktı bendede evde yatıyorum öle gaz var çok ya gürül gürül zor bı işlem geldi bana inşallah tutar hepimizin
Bu arada inş rabbim gönlünden geçeni hemen nasip ederBende şimdi yaptırdım kahve geliyor baya aktı bendede evde yatıyorum öle gaz var çok ya gürül gürül zor bı işlem geldi bana inşallah tutar hepimizin
Benim lekelenmem olmamıştı ama gaz eyvahlar olsun çok kötüydüBende şimdi yaptırdım kahve geliyor baya aktı bendede evde yatıyorum öle gaz var çok ya gürül gürül zor bı işlem geldi bana inşallah tutar hepimizin
Ağızdan duphaston alıyordum benKızlar bu progestanı vajinal alınca ağrısı olan oluyor nu benim karnıma ve belime ağrı giriyor hemen
Amin hepimizin inşallah bnim ağrım su andada var hayrlisiyla oldun inşallahBu arada inş rabbim gönlünden geçeni hemen nasip eder
Sizin diğer aşılamanız neden tutmamıştı ? Herhangi bir sıkıntı var mıydı?Benim lekelenmem olmamıştı ama gaz eyvahlar olsun çok kötüydü
Ağızdan duphaston alıyordum beno da karnıma ve göğüslerime şişkinlik yapıyordu
Benimde ayın 16 sında aşılamam oldu gecen ayda yaptırdım olmadı inş hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız hep beraber 4 gün ins hamilesindir
Evet bnde hamile olduğumu biliyorum kürtaj oldum insan bilio nasıl oluyrsaBen hamile olmadığıma neredeyse emin gibiyim evet ğöğsümde hafif bir ağrı var ama iğne etkisi ve ilaç etkisi adet olacağım gibi ağrım var benim ilk çocuğumda ki doğal yolla oldu ğöğüslerim o kadar ağrıyordu ki kanda bile çıkmamıştı ama hisssediyordum ve adet sancım adet günü başlamıştı hamileydim .... şuan ki hiç öyle değil ve her ay bu ay da hamile dediğimde hep hamile değildimanalar hisseder ne doğru ... test yapmak istemiyorum hiç o yüzden
Değerleriniz çok iyi Eğer nasipte varsa olur inş Allah’ın izniyle ... bende 5 ine kadar adet olmazsam yapacağımMerhaba 26 ekimde aşılama yapıldı ilk defa 1 yıl önce 6 haftalık hamileyken düşük yaptım eşimin sperm hareketleri ileri hareketli %45 sperm yıkandıktan sonra elde ettiğimiz ileri hareketli %90 oldu sperm 42 milyon aşılama yapıldığı gün çok hafif kanamam oldu leke şeklinde şuan 5. Günüm ve kasıklarda batma dışında hiç bir belirti yok benimle aynı gün aşılama yaptıran var mıBirde sizlerde ki sorunlar ne İnşallah hepimiz biran önce çok istediğimiz bebişlerimize kavuşuruz Bu arada 2 yumoşum oluştu sol 18 mm sağ 17 mm di 10 ekim kan testi yapacağım bakalım benimle mi bebeğim
İnşallah arkadaşımDeğerleriniz çok iyi Eğer nasipte varsa olur inş Allah’ın izniyle ... bende 5 ine kadar adet olmazsam yapacağımgrup aktif bir grup olsun diye konuyu açmıştım ama herkes yoğun sanırım
İnş güzel haberlerde veririz ben son 4 günüm ama hiç bir belirti yok ğöğsümdeİnşallah arkadaşımhepimiz inşallah güzel pozitif sonuçlarımızı alalım allah isteyen kimseyi evlat hasretiyle sınamasın tez vakitte nasip etsin hepimize ben aktif olarak buradayım artık
Bende çok merak ediyorum onu bende de hiç bir belirti başlamadı 6. Günüm erken diye düşünüyorum belirti yaşamadan hamiş olan var mıİnş güzel haberlerde veririz ben son 4 günüm ama hiç bir belirti yok ğöğsümdeacaba illa ğöğüs belirti vermem zorunda mı
Hayırlı olsun29 ekimde ilk aşılama oldum, allah bana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar hayırlısıyla nasip etsin
Amin inşallahHayırlı olsunİnşallah kasımda güzel güzel pozitif sonuçlar olacak burada
Yok benim belirtim var şuan ama adet belirtim oldum olacağım gibi adet öncesi hep bulantım olur o bile var şuanBende çok merak ediyorum onu bende de hiç bir belirti başlamadı 6. Günüm erken diye düşünüyorum belirti yaşamadan hamiş olan var mı
Adet olacakmışsın gibi ağrı oluyor zaten Hamişkende canım hiç endişe etme inşallah bebeğin seninle sıkı sıkı tutunmuştur akıntın oldu mu Sıvı akıntı kaçıncı gün başladı aşılamadan sonra belirtilerinYok benim belirtim var şuan ama adet belirtim oldum olacağım gibi adet öncesi hep bulantım olur o bile var şuaniğnelerin de etkisi bitti bence 11. Günüm şuan
Canım akıntım yok olsa da anlayamıyorum çünkü vajinal progestan yazdı doktor ama ben düzenli kullanmadım ilacı ğöğüs ağrım vardı ama ilaçların etkisiymiş bence sadece dünden beri adet sancım başladı ve göbek çevremde iğne batması ilk zamanlarda bir belirti yoktu açıkçası erken gebelik testi de aldım dün ama yapmadım adet olacağım gibi hissediyorum bence hamilelikte en önemli belirti ğöğüslerim benim şuan hiç bir şey yok orda ayın 4 -5 ine kadar olmazsam yaparım predictor aldım dünAdet olacakmışsın gibi ağrı oluyor zaten Hamişkende canım hiç endişe etme inşallah bebeğin seninle sıkı sıkı tutunmuştur akıntın oldu mu Sıvı akıntı kaçıncı gün başladı aşılamadan sonra belirtilerin
Canım akıntım yok olsa da anlayamıyorum çünkü vajinal progestan yazdı doktor ama ben düzenli kullanmadım ilacı ğöğüs ağrım vardı ama ilaçların etkisiymiş bence sadece dünden beri adet sancım başladı ve göbek çevremde iğne batması ilk zamanlarda bir belirti yoktu açıkçası erken gebelik testi de aldım dün ama yapmadım adet olacağım gibi hissediyorum bence hamilelikte en önemli belirti ğöğüslerim benim şuan hiç bir şey yok orda ayın 4 -5 ine kadar olmazsam yaparım predictorAdet olacakmışsın gibi ağrı oluyor zaten Hamişkende canım hiç endişe etme inşallah bebeğin seninle sıkı sıkı tutunmuştur akıntın oldu mu Sıvı akıntı kaçıncı gün başladı aşılamadan sonra belirtilerin
bu arada sen diyince baktım akıntım var mı diye cnm ilaç kullanmadım çünkü fitili koymadım Dünden beri adet ağrım olunca olacağım zaten dedim akıntım war ama Şeffaf beyazAdet olacakmışsın gibi ağrı oluyor zaten Hamişkende canım hiç endişe etme inşallah bebeğin seninle sıkı sıkı tutunmuştur akıntın oldu mu Sıvı akıntı kaçıncı gün başladı aşılamadan sonra belirtilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?