Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
son durumunuz nedir bnce maddi durumunuz varsa aşılama ile ugrasmayıp direk tüp bebege yönelin bu süreçler insanı yıpratıyor yorumunuzu tesadüfen okudum yazayım dedim
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim yasal olarak tüp bebeğe herkes başvurabiliyor mu yani önce aşılama vs mi yaptırın diyorlar yasal olarak??

Kızlar merhaba !bu ay aşılama yapanlar ya da yaptıracak olanlarla aktif bir şekilde paylaşım yapıp destek olalım istiyorum birbirimize... forumda ya sonuç yazanlar çok az ya da cevap verenler... ben kendi hikayemden kısaca bahsedeyim size ; 4 yaşında bir evladım var 1 senedir çocuk istedik ama olmadı ben de pko var biz hep ona yorduk doktor aşılama önerdi o kadar çok sıkıntı bende diye düşünüyorum ki eşime öncesinde sperm testi bile yapmadık... aşılama günü eşimin sperm sayının az ama hareketinin iyi olduğunu öğrendik doktorum o yüzden yaptı aşılamayı nasip de varsa olur diye denedik yani dün 😊 1 Milyonun altında çıktı yıkandıktan sonra sayısı pek çok sebeb dE olabilir eşim çok stres yaptı ve perhizi biraz kısa oldu bizim o mu etkili oldu bilmiyoruz .... 13 gün sonra adet görmezsem kan testi yaptıracağım inş hayırlı haberler veririz birbirimize 🙏🏻🙏🏻Bu arada progestan yazdı doktorum 15 gün kullan dedii
aynı durum u bende yaşadım inş olumlu cevap almışsısnızdır.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.
Maalesef ben hamile kalamadım canım nasip ... eşime ilaç başladık doktora gitmedik ama benim aşılama öncesi eşime test yapılmamıştı o yüzden bilmiyorduk açıkçası sperm sayısında düşüklük olduğunu ama tutacak olsa yeterdi zaten nasip değildi ben Yasmin kullandım bu ay kafam rahat olsun diye hemde adet düzensizliğim var diye şimdi eşime ilaç başladık yeni proxeed plus evicap

Aminn insallahh ..sperm sayisi yikanmis hali 12 yaziyodu hareketlili de %95 yaziyodu ilk defa bu degerlerde asilama oldum diger asilamalarim hep %75 falandi
Canım yıkandıktan sonra ayrı mı oluyor sonuç yani spermiyogram testindeki hareketlilik sonucu ayrı bişey mi

Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.

Merhaba arkadaşlar bana aşılama yapıldı maalesef 13.günde çok ağrılı adetim oldu :KK43: bu konuyu doktoruma bildirdim ve iyi bir tedavi siklusu olduğunu söyledi oda şaşırdı ama olmayıca olmuyor 2.tedavi için 1 ay sonra adet olursan gel dedi napmam gerek devam etmeli miyim ? canım baya sıkıldı.
Ben de aynı sizin gibiyim şu an reglimin son günleri bi sonrakinde napsam diye düşünüyorum

Iyi gunler cok mutlu oldum insallah saqlikla kucagina alirsin bebeyini bende 13 kasimda ilk asilamami oldum insallah bende sizin gibi tutar hamile olurum 5 yildir evliyim. Sen neye dikkat etdin asilama surecinde?paylasirsan sevinirim ne yapacagimi bilmiyorum nasil dikkat ederim?
biraz geç yazıyorum kusura bakma amin inşallah sağ salim kavuşuruz inşallah sizde isteyen herkes de kavuşur. neye dikkat ettim g-besin tükettim aynı anda doktorun dediklerine uydum aşılamadan sonra yarım saat dinlendim sonra işe döndüm hatta evde temizlik bile yaptım allah nasip etti çok şükür sizin nasıl oldu aşılamayı olmuş olmanız lazım ben bu kadar girmeyince

biraz geç yazıyorum kusura bakma amin inşallah sağ salim kavuşuruz inşallah sizde isteyen herkes de kavuşur. neye dikkat ettim g-besin tükettim aynı anda doktorun dediklerine uydum aşılamadan sonra yarım saat dinlendim sonra işe döndüm hatta evde temizlik bile yaptım allah nasip etti çok şükür sizin nasıl oldu aşılamayı olmuş olmanız lazım ben bu kadar girmeyince
G besin dediğiniz gdosuz besin mi ne oluyor? Bu arada tebrikler darısı basımıza insallah

G besin dediğiniz gdosuz besin mi ne oluyor? Bu arada tebrikler darısı basımıza insallah
inşallah allah isteyen herkese nasip etsin. g-besin dediğim bi site var g-besin yazın direk çıkar karşınıza küçük sarı paketlerde küçük top şeklinde hazırlanmış bir gıda içinde çiğ brezilya fındığı, arı sütü, toz tarçın, maça kökü tozu, bal, keten tohumu gibi daha birçok zengin içeriği var hamile kalmaya yardımcı oluyor rahmi hazırlıyor diyebilirim
1607499487169.png

Aşılama ve hsg aynı ay yapılabiliyo mu?

Teşekkür ederim durum aynı doktora henüz gitmedim. Şimdi brokoli kürü yapıyorum. Zeytinyağında beklemiş incir ve hurma yiyorum. Adaçayı içiyorum. Papatya ve böğürtlen yaprağı çayida kullanıcam bunlarda rahim ağzını biraz genişletiyormuş . Bu ay bunlari denedikten sonra dr gitcem
İyi akşamlar, brokoli kürünün faydasını gördünüz mü?
Bu kür ne zaman başlanmalı? Ben 2 gün önce yumurtladım, bu küre bugün başlayabilirmiyim? Varsayalım döllenme gerçekleştiyse bir zararı varımdır?

İyi akşamlar, brokoli kürünün faydasını gördünüz mü?
Bu kür ne zaman başlanmalı? Ben 2 gün önce yumurtladım, bu küre bugün başlayabilirmiyim? Varsayalım döllenme gerçekleştiyse bir zararı varımdır?
Canım ben şuan klomene başladım doktoruma sordum 2. Ayda da brokoli kürü uygulamak istoyorum dedim oda tedavi sürecinde yapma dedi. Ama aşılama tutmazsa devam edebilirsin normal zamanlarda dedi. Ben adetimin1. Gününden başladım 21 gün boyunca yaptım. Şimdi yumurtlama döneminde bir faydası ya da zararı olur mu bilmiyorum açıkçası. Işe yarayıp yaramadığını da bilmiyorum çünkü geçen ay gebe kalamadım. Ise yaradigini Hsg çekilmeden yada sag tarafından yumurta atılıp hamile kalmadan bilemiycem malesef .

Back