Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar 🌺Hayatimda hiç idrar testi yapmadım çünkü hiç güvenmiyorum direk kan vermiştim hep. Ama bugün eşime aldırdım sırf saklamak icin 🙈 sizce yarın sabah kalkar kalkmaz birikmiş idrarla mi yapayım yoksa bugün de tam çıkar mı en son 6700du Çarşamba betam 5+1deyim bugün. Kipkırmızı çıksın istiyorum saklayacağım 🙈

Bu değer pozitif mi oluyor negatif mi benim hep 1.20 çıkardı canım
Canım 😔 yazdıklaına üzüldüm dua edelim tutunsun bebişin
Canımmm olmadı galiba sebep ne neden tutunamıyor neden düşük oluyor anlamadım bende bir sorun göremediler ama var demek ki iyice bir muayene olup biraz da ara verip sigarayı bırakıp belki yeniden aşılama denirim olmazsa sonradan tüp bebek illa olacak gelecek bebeğim inanıyorum ama zamanı var demek ki sabretmekten başka bir seçeceğimiz yok 🙏❤️

Günaydın kızlar 🌺Hayatimda hiç idrar testi yapmadım çünkü hiç güvenmiyorum direk kan vermiştim hep. Ama bugün eşime aldırdım sırf saklamak icin 🙈 sizce yarın sabah kalkar kalkmaz birikmiş idrarla mi yapayım yoksa bugün de tam çıkar mı en son 6700du Çarşamba betam 5+1deyim bugün. Kipkırmızı çıksın istiyorum saklayacağım 🙈
Yanlış başlığa yazmışım kızlar çok pardon🙏

Ben de 29 ekimde aşılama yaptırmıştım hcg 299 çıktı 4hafta 3 gün lük şimdi ama çok korkuyorum ya olmazsa diye boş gebelik dış gebelik düşük ihtimali hepsi korkutuyor allah korusun rabbim isteyen herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 2 hafta sonra doktor kontrolu var

arkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmsaqalı mıyım
Iyi gunler cok mutlu oldum insallah saqlikla kucagina alirsin bebeyini bende 13 kasimda ilk asilamami oldum insallah bende sizin gibi tutar hamile olurum 5 yildir evliyim. Sen neye dikkat etdin asilama surecinde?paylasirsan sevinirim ne yapacagimi bilmiyorum nasil dikkat ederim?

Ben de 29 ekimde aşılama yaptırmıştım hcg 299 çıktı 4hafta 3 gün lük şimdi ama çok korkuyorum ya olmazsa diye boş gebelik dış gebelik düşük ihtimali hepsi korkutuyor allah korusun rabbim isteyen herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 2 hafta sonra doktor kontrolu var
Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma gözün Aydın çok güzel değerin inşallah artar sağlıcakla kucağına alırsın 🤲

2 ekimde aşılama oldum sol tüpüm açık ve asilama çok zor oldu benimde çünkü rahim ağzım darmış. Eğer tutmazsa dr 2.asilamada rahim agzi genişletme operasyonu ol dedi . Ondan sonra aşılama yaptır dedi. Sizde bu operasyonu yaptırıp hamile kalan var mı aranızda. Çok kaygısıyım
son durumunuz nedir bnce maddi durumunuz varsa aşılama ile ugrasmayıp direk tüp bebege yönelin bu süreçler insanı yıpratıyor yorumunuzu tesadüfen okudum yazayım dedim

son durumunuz nedir bnce maddi durumunuz varsa aşılama ile ugrasmayıp direk tüp bebege yönelin bu süreçler insanı yıpratıyor
Teşekkür ederim durum aynı doktora henüz gitmedim. Şimdi brokoli kürü yapıyorum. Zeytinyağında beklemiş incir ve hurma yiyorum. Adaçayı içiyorum. Papatya ve böğürtlen yaprağı çayida kullanıcam bunlarda rahim ağzını biraz genişletiyormuş . Bu ay bunlari denedikten sonra dr gitcem

2 ekimde aşılama oldum sol tüpüm açık ve asilama çok zor oldu benimde çünkü rahim ağzım darmış. Eğer tutmazsa dr 2.asilamada rahim agzi genişletme operasyonu ol dedi . Ondan sonra aşılama yaptır dedi. Sizde bu operasyonu yaptırıp hamile kalan var mı aranızda. Çok kaygısıyım
özelden mesaj attım,hayrlısı olsun

Merhabalar arkadaşlar, bende 13 Ekim'de aşılama oldum asilamanin 12.gunu beta testi 190.16 ile pozitif olarak öğrendim.ustelik tek yumurta ve düşük sayılı hızı düşük spermle belirtilerim ise her iki kasıkta da ağrı sadece göğüs ucu ağrısı ve sarı akinti vardı cumartesi asilamanin 14.gunu idi ve tekrar kan verdim sonuç 243 çıktı ikiye katlamadigi için çok üzüldüm ama farklı yerlerde test yaptığım için çıkabileceğini söylediler yarın tekrar gidicem kan vermeye 2 ye katlanmışsa güzel gidiyor demek dualarınizi bekliyorum..benim 1 dış ve 1 kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum ve şunu anladim gerçekten kafa çok önemliymiş nede olsa tutmayacak diye rahatlıkla girmiştim ve onun öncesinde Meryem süresini suya okuyup eşime ve kendim içmiştim belkide vesile budur rabbim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım isteyen herkesin hayırla sağlıkla bir an önce evlatlarına kavsumasi dularimla 🤲🥰
Siz de bi sıkıntı var mıydı pko falan

Pko var mıydı ilk aşılanımız mıydı

mikro cip değildi canım daha doğrusu mikro cip diye bi açıklamada bulunmadı doktorum ben iki buçuk yıllık evliyim ilk denememde sorun yoktu 3. ayımda doğal yolla hamile kalmıştım herşey yolundaydı taki 9.haftaya kadar 9.hafta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum sonra tekrar denemeye başladık 1 sene 6 ay geçti üzerinden hamile kalamadım fsh yüksekti amh düşüktü eşimde sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi sonuç olarak doktorumda önce ki ay femara ile ovitrella yı kullandırdı gene olmadı bu ay aşılama dedi ve şükürler olsun
Şükürler olsun yani hamilesiniz öyle mi bende siiznle aynı duurmdayım aşılama yaptıracağı artık. Siz nerede yaptırdınız işlemleri ?

Canımmm olmadı galiba sebep ne neden tutunamıyor neden düşük oluyor anlamadım bende bir sorun göremediler ama var demek ki iyice bir muayene olup biraz da ara verip sigarayı bırakıp belki yeniden aşılama denirim olmazsa sonradan tüp bebek illa olacak gelecek bebeğim inanıyorum ama zamanı var demek ki sabretmekten başka bir seçeceğimiz yok 🙏❤️
Canım ne yaptın nasılsın?

Kızlar günaydın. bugun aşılama gününüde sayarsak 17.günüm ama hala adet olmadım. arada bı damla kanamam oluyor sonra kesiliyor. adet değil ama eminim. 11.günü kan testi vermiştim 1,49 çıkmıştı. sizce ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz olabilir mi bir ihtimal

Back