- 23 Ekim 2020
- 71
- 16
- 18
- 37
Merhaba bende 3’ünde aşılama oldum test yapsam çıkar mı acabaaMerhabalar arkadaşlar, bende 13 Ekim'de aşılama oldum asilamanin 12.gunu beta testi 190.16 ile pozitif olarak öğrendim.ustelik tek yumurta ve düşük sayılı hızı düşük spermle belirtilerim ise her iki kasıkta da ağrı sadece göğüs ucu ağrısı ve sarı akinti vardı cumartesi asilamanin 14.gunu idi ve tekrar kan verdim sonuç 243 çıktı ikiye katlamadigi için çok üzüldüm ama farklı yerlerde test yaptığım için çıkabileceğini söylediler yarın tekrar gidicem kan vermeye 2 ye katlanmışsa güzel gidiyor demek dualarınizi bekliyorum..benim 1 dış ve 1 kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum ve şunu anladim gerçekten kafa çok önemliymiş nede olsa tutmayacak diye rahatlıkla girmiştim ve onun öncesinde Meryem süresini suya okuyup eşime ve kendim içmiştim belkide vesile budur rabbim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım isteyen herkesin hayırla sağlıkla bir an önce evlatlarına kavsumasi dularimla
Allah yardımcın olsun inşallah. Tanımıyorum ama dualarim seninleKızlar kanamam oldu hastaneye geldik daha yeni düştü galiba
Yaa belki bişey olmaz benim arkadaşımında oluyodu sürekli dinleniyordu yatıyordu sag saglim doğdu şükürKızlar kanamam oldu hastaneye geldik daha yeni düştü galiba
Bence çıkar deneyin hayırla sağlıklaMerhaba bende 3’ünde aşılama oldum test yapsam çıkar mı acabaa
İnşallah yarın sabah mı deniyim peki idrar için erken mi bilemedimBence çıkar deneyin hayırla sağlıkla
İdrarda çıkmayabilir kan testi yaptır inşallah hamilesindirİnşallah yarın sabah mı deniyim peki idrar için erken mi bilemedim
Yani 15.gün zaten doktor bakıcak boşuna erkenden yapmıyım diyorum bi yandan da. hem negatifse çok üzülücem en azından böyle bir umut var içimde. Ah ah nolucak böyle Allah bir an önce nasip etsin hayırlısıylaİdrarda çıkmayabilir kan testi yaptır inşallah hamilesindir
Benim idrar da 9.gunde çok silik çıkmıştı herkeste aynı olur mu bilemem hayırlısı olsun inşallahİnşallah yarın sabah mı deniyim peki idrar için erken mi bilemedim
İnşallah vaktiyse eğer nasip olur bolca dua etmekten başka bir çaremiz yok bekle gününü bence erkenden yapsan da bişey olmuyor bu kaçıncıdır kan veriyorum erken test yaptırdığım için inşallah seninledir bebeğinYani 15.gün zaten doktor bakıcak boşuna erkenden yapmıyım diyorum bi yandan da. hem negatifse çok üzülücem en azından böyle bir umut var içimde. Ah ah nolucak böyle Allah bir an önce nasip etsin hayırlısıyla
Caniimm benim tanimiyorum seni ama inan yakinimmis gibi cok cok uzuldum bu degerleri hic anlamiyorum malum 2 den yukari hic goremedim ama umarim sali gunu artmis olur rabbim mujdelendirsinAllah razı olsun hepinizden pazartesi akşam yaptığım testte 60 dı değer bugün 122 olmuş değer düşük dedi doktorum salı günü tekrar test istedi bence tutunamadı zamanı değilmiş demek ki hayırlısı herşeyin
İnşallahhh yükselir arkadaşım inşallah aminnn allahım hepimize nasip etsinn güzel haberler almayıCaniimm benim tanimiyorum seni ama inan yakinimmis gibi cok cok uzuldum bu degerleri hic anlamiyorum malum 2 den yukari hic goremedim ama umarim sali gunu artmis olur rabbim mujdelendirsin
Belirtiniz,kanamanız vs oldumu pekiBenim idrar da 9.gunde çok silik çıkmıştı herkeste aynı olur mu bilemem hayırlısı olsun inşallah
Kanama olmadı çok hafif kasık ağrısı dışinda başka belirti yoktuBelirtiniz,kanamanız vs oldumu peki
Aynı gün olmuşuz. Ben kanda baktırdım 2.25Arkadaşlar ben 4 kasımda aşılama oldum yarın sabah acaba idrar testi yapsam çıkar mı
Bu değer pozitif mi oluyor negatif mi benim hep 1.20 çıkardı canımAynı gün olmuşuz. Ben kanda baktırdım 2.25
İsterseniz siz de kanda batırın varsa muhtemelen çıkar diyolar çünkü. İnşallah
CanımKızlar kanamam oldu hastaneye geldik daha yeni düştü galiba
Çç
İnşallah vaktiyse eğer nasip olur bolca dua etmekten başka bir çaremiz yok bekle gününü bence erkenden yapsan da bişey olmuyor bu kaçıncıdır kan veriyorum erken test yaptırdığım için inşallah seninledir bebeğin
lekelenme tarzındaysa korkma belki tutunmaya yerleşmeye çalışıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?