Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende 3’ünde aşılama oldum test yapsam çıkar mı acabaa

Allah razı olsun hepinizden pazartesi akşam yaptığım testte 60 dı değer bugün 122 olmuş değer düşük dedi doktorum salı günü tekrar test istedi bence tutunamadı zamanı değilmiş demek ki hayırlısı herşeyin

İdrarda çıkmayabilir kan testi yaptır inşallah hamilesindir
Yani 15.gün zaten doktor bakıcak boşuna erkenden yapmıyım diyorum bi yandan da. hem negatifse çok üzülücem en azından böyle bir umut var içimde. Ah ah nolucak böyle Allah bir an önce nasip etsin hayırlısıyla

İnşallah vaktiyse eğer nasip olur bolca dua etmekten başka bir çaremiz yok bekle gününü bence erkenden yapsan da bişey olmuyor bu kaçıncıdır kan veriyorum erken test yaptırdığım için inşallah seninledir bebeğin

Caniimm benim tanimiyorum seni ama inan yakinimmis gibi cok cok uzuldum bu degerleri hic anlamiyorum malum 2 den yukari hic goremedim ama umarim sali gunu artmis olur rabbim mujdelendirsin

Caniimm benim tanimiyorum seni ama inan yakinimmis gibi cok cok uzuldum bu degerleri hic anlamiyorum malum 2 den yukari hic goremedim ama umarim sali gunu artmis olur rabbim mujdelendirsin
İnşallahhh yükselir arkadaşım inşallah aminnn allahım hepimize nasip etsinn güzel haberler almayı

Arkadaşlar ben 4 kasımda aşılama oldum yarın sabah acaba idrar testi yapsam çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…