Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamada ertelenmiyormu ki birde sizde eşinizdemi sizdemi canım
Aşılamada erteleniyor tabi ama biz rapor çıkaralım dedik rapor için evrakları verdik koronadan dolayı tatile girdiler bir daha da gidip bakmadık onun yerine bir kere daha aşılama deneyelim dedik bakalım ne olur sonuç . Hem eşimden hem bende sorun var bende pko var

Bizdede eşimde bar ileri hız 0 morfoloji 3tü Bayadır test vermedi neoldu hiç bilmiyorum

Kaçıncı gün lekelenmeniz başladı ?
Aşılamanın 3.günü başladı pazartesi aşılama oldum çarşamba kahverengi lekelenme başladı dünde azıcık kan şeklinde peçeteye geldi bilemiyorm artık sanırım bu kez erken hastalanacam 3. Aşılamamda ilk kez böyle oldu ama ilaçlarda farklı tabi onunda etkisi vardır

Bizdede eşimde bar ileri hız 0 morfoloji 3tü Bayadır test vermedi neoldu hiç bilmiyorum
Benim eşimizde öyle canım ileri hızlı 0 ama bu aşılamada 3.34 e kadar çıkmıştı yıkama işleminden sonra 41 e kadar çıkmıştı hatta hemşirede şaşırdı ama aklında olsun test vermeye gidince eşin tok olsun o bile çok etkiliyormuş biz hep aç verirdik testi ama ilk kez bu kadar yükseldi tabi kullandığımız ilaçlarda etki etmiştir ama ilk kez bu kadar etki etti . Hatta sonucu gördüğünde hemşire zaten aşılamaya 5 gün var ilaca boşuna para vermeyin o kadar yükselmez demişti şaşırdı

Canım bence o kanama zedelenmeyle alakalı bu kadar erken olmaz benim 13. Gün lekelenmem başladı 15, gün adet oldum ama ne adet parçalar düştü avuç içi kadar ve hala 3. Günüm pedim dolup taşıyor hiç böyle bir kanama yaşamadm şoktayım

Ne ilacı kullandınız

Tabi belki de öyledir gonal f 450 kullandım ben acaba kist mi oluştu diye korktum açıkçası bakalım yarın hemşire gel doktorla görüşelim dedi inşallah bir şey yoktur.inşallah tutunmadır

Merhaba ben hipo hipolu yeni üyeyim :) Aşılamamın 5. Günü 14ünde doktor çağırdı tahlil için. Günler geçmiyor sanki :)
Hayirli olsun, insallah saglicakla tutunur size. Ben de sonradan hipoluboldum. Ostrojen dusuk mu oluyor hipolularda? Benim cok sacim dokuluyorda

Bugün 7.günüm 1.57 çıktı değerim yine hayallerim yıkıldı bıktım artık her zaman hayal kırıklığı her zaman
Üzülme canım olucak inşallah rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriypdur bugün değil ama elbet birgün aşılama da zaten çok düşük tutma oranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…