Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Canan abla nasılsın vardır bunda da bir hayır bekleyelim görelim ben vermedim bekleyeceğim bir iki gün daha kendimi çok strese sokmak istemiyorum sen naptın hasta oldun mu geciktimi beklediğin tarihten

öyle düşünme demekki böyle olması gerekiyormuş ben iki kere gebe kaldım ikisindede bebeklerimi kaybettim. şer sandığımız her şeyde var bi hayır sen umudunu hiç kaybetme canım
Evet öylesi gerçekten insanın ömründen yıllarını alıyor evladını toprağa vermek kadar zor bişey yok o hastane kapısından kucağın boş dönmek o kadar zorki bende yaşadım Rabbim bidaha yaşatmasın

merhaba kızlar eşimle 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat hala gebelik gerçekleşmedi bende bir sorun yok eşimde sperm hızında sorun var biraz bende aşılama denemek istiyorum bunun hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapmam gerekiyor

Kaç çıktı canım benim eşimde de o sıkıntı var bende pcos var eşimde sayı harakette

Gayet iyi normal gözüküyor sonuçlar neden bu teşhis konuldu eşinizin o semen analizini bilgileri kapatıp atma şansınız varmıdır
eşim şuan yanımda değil onun telefonunda var bilgiler doktor zaten deneyin olabilir değerler çok kötü değil dedi ama malesef olmadı ve daha fazla beklemekte istemiyorum sizin eşinizin değerleri kaçtı

Eşimin ileri hareketlilik 39milyon toplam Total sayı 133 milyon ileri haraket yüzde 30 morfoloji 3 bu sonuç Haziran ayninin tekrardan verecek yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…