Kuzum verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır Rabbimin dua et bol bol Rabbim büyük
Ben asla anlamıyorum bu beta değerindenBeta 0.1 0.2 den sonra ilkez 0.374 gordüm
Ayyy yıkıldım yaaa Off
öyle düşünme demekki böyle olması gerekiyormuş ben iki kere gebe kaldım ikisindede bebeklerimi kaybettim. şer sandığımız her şeyde var bi hayır sen umudunu hiç kaybetme canımAyyy yıkıldım yaaa Off
Valla canım istersen bi araştırıp dene onunla o kadar çok ki olumlu sonuçlar alan kişiBen onu çok duydum kullanan çok var bide es paketi md bişey emin değildim marka ya
Evet öylesi gerçekten insanın ömründen yıllarını alıyor evladını toprağa vermek kadar zor bişey yok o hastane kapısından kucağın boş dönmek o kadar zorki bende yaşadım Rabbim bidaha yaşatmasınöyle düşünme demekki böyle olması gerekiyormuş ben iki kere gebe kaldım ikisindede bebeklerimi kaybettim. şer sandığımız her şeyde var bi hayır sen umudunu hiç kaybetme canım
Kaç çıktı canım benim eşimde de o sıkıntı var bende pcos var eşimde sayı harakettemerhaba kızlar eşimle 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat hala gebelik gerçekleşmedi bende bir sorun yok eşimde sperm hızında sorun var biraz bende aşılama denemek istiyorum bunun hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapmam gerekiyor
Kaç çıktı canım benim eşimde de o sıkıntı var bende pcos var eşimde sayı harakette
İleri hızlı %32
88 milyonSayisi
Gayet iyi normal gözüküyor sonuçlar neden bu teşhis konuldu eşinizin o semen analizini bilgileri kapatıp atma şansınız varmıdır88 milyon
eşim şuan yanımda değil onun telefonunda var bilgilerGayet iyi normal gözüküyor sonuçlar neden bu teşhis konuldu eşinizin o semen analizini bilgileri kapatıp atma şansınız varmıdır
Kaç yıllık evlisinizeşim şuan yanımda değil onun telefonunda var bilgilerdoktor zaten deneyin olabilir değerler çok kötü değil dedi ama malesef olmadı ve daha fazla beklemekte istemiyorum sizin eşinizin değerleri kaçtı