Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Hep böyle çıkıyor bak saçma bir sekilde bakıyorum 13-14 de yapanlara bariz belli benimki hala hayalet sorun ne bilmiyorum

Oo okadar akıntı iyi diyorlar aslında benim hiç olmuyor normalde de olmuyor nebileyim

Herkese günaydın kızlar Benim gibi test verecek arkadaşlarım bugün pozitif bir gün olsun rabbiM pozitif haberler almayı nasip etsin bu sürecin sonu bugün inşallah güzel haberlerle döneriz Rabbim ol derse olur herseyin hayırlısı olsun

Ada 3 gündür karnım ağrıyor bitanem hastaneye gidiyorum hala daha ağrıyor Özge hamile ona rağmen ağrıyor belkide iyi bişeydir bilmiyorum belki gaz sıkışmasıdır biraz yürü yavaş yavaş iyi gelir geçer belki

15 gündür gün sayıyoruz ne kadar bekledik burda tam sonuna gelip vaz m geçtin kalk bişeyler atıştır kendine gel dua nı et ve doktora git rabbim duymak istediğimizi nasip etsin ama yoksa da dünyanın sonu değil mücadeleye devam bizim sınavımız bu

Özlem abla geldim kan vercem sonuç pozitif olursa çarşamba gel dedi negatif olursa ilacı bırakıyorsun adet oluyorsun bir sonraki adetinde geliyorsun ikinci aşılama yapılacak dedi

Canım normal ben hala daha yaşıyorum onu Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah inanıyorum ben güzel şeyler yazacaksın buraya

Bende 16 sında aşılama oldum. 17 gün kan verdim negatif çıktı. Progestanı bıraktım bugün 19. gün hala adet olmadım. Bu kadar gecikmesi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…