Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Eşimin ileri hareketlilik 39milyon toplam Total sayı 133 milyon ileri haraket yüzde 30 morfoloji 3 bu sonuç Haziran ayninin tekrardan verecek yakın zamanda
Umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız peki aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapamam gerekiyor

Umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız peki aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapamam gerekiyor
Benim bugün 14.günum pozitif mi negatif mi bilmiyorum ilk negatifti bunu çipli aşılama ile denedik bir ağrı zor yanı yok ama eşinizin değerlerini farklı doktor da gözden geçirsin bence bir

bugun çok agrım vardı doktoruma gittim hemen testi aldi daha 8 gündeyim sizce normalmi anlamadım çok erken zaten

Kuzum verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır Rabbimin dua et bol bol Rabbim büyük
bugun çok agrım vardı doktoruma gittim hemen testi aldi daha 8 gündeyim sizce normalmi anlamadım çok erken zaten

Kanda deger yüksek çıkıp tekrar düşermi çünkü çok erken yani pozıtif olabilir sonradan negatife dönermi merak ettim şimdi

Kanda deger yüksek çıkıp tekrar düşermi çünkü çok erken yani pozıtif olabilir sonradan negatife dönermi merak ettim şimdi
Tabiki böyle bir durum var nasıl negatifken pozitife dönüyorsa iki katında sağlıklı artmıyorsa zaten ya dış gebelik ya kimyasal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…