Umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınızEşimin ileri hareketlilik 39milyon toplam Total sayı 133 milyon ileri haraket yüzde 30 morfoloji 3 bu sonuç Haziran ayninin tekrardan verecek yakın zamanda
Benim bugün 14.günum pozitif mi negatif mi bilmiyorum ilk negatifti bunu çipli aşılama ile denedik bir ağrı zor yanı yok ama eşinizin değerlerini farklı doktor da gözden geçirsin bence birUmarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınızpeki aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapamam gerekiyor
Evet canımBen onu çok duydum kullanan çok var bide es paketi md bişey emin değildim marka ya
Kuzum verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır Rabbimin dua et bol bol Rabbim büyük
Evet öylesi gerçekten insanın ömründen yıllarını alıyor evladını toprağa vermek kadar zor bişey yok o hastane kapısından kucağın boş dönmek o kadar zorki bende yaşadım Rabbim bidaha yaşatmasın
bugun çok agrım vardı doktoruma gittim hemen testi aldi daha 8 gündeyim sizce normalmi anlamadım çok erken zaten
Sonuç nedir pekibugun çok agrım vardı doktoruma gittim hemen testi aldi daha 8 gündeyim sizce normalmi anlamadım çok erken zaten
Özlem abla sen napiyorsun napacaksin özel gününe girdin miEvet canım
Yarın çıkacakSonuç nedir peki
Bende ilk başlarda söyledim. Fatih hocanız çıkardığı ürünlerValla canım istersen bi araştırıp dene onunla o kadar çok ki olumlu sonuçlar alan kişi
Ben de bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım.Umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınızpeki aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz ne yapamam gerekiyor
Tabiki böyle bir durum var nasıl negatifken pozitife dönüyorsa iki katında sağlıklı artmıyorsa zaten ya dış gebelik ya kimyasal oluyorKanda deger yüksek çıkıp tekrar düşermi çünkü çok erken yani pozıtif olabilir sonradan negatife dönermi merak ettim şimdi
Hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasınBen de bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım.