- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Benim 30 canım sen adımla hitap et bana
Bende taaaa yıllar öncesinin aşılamalarını okumuşum tarihini farketmeden dalmısım milletin çocuğu doğmuş 4-5 yaşına gelmiştirben kafa dağıtmak için punch çizimimi yaptım kızlar ( evde hobi niyetine ) yoksa düşünmekten araştırmaktan boğuldum. Birde sürekli buraya bakıp duruyorum kim ne yazmış diye. Sabah programı gibi olduk
Mesleğiniz çok güzelBende anaokul öğretmenıyım bu arada Sefaköy’de çalışıyorum aşılama sürecinde izine ayrıldım duruma göre bakıcam pazartesi de kan veriyim ondan sonra Allah büyüktür
İyi ataman olmuşBende anaokul öğretmenıyım bu arada Sefaköy’de çalışıyorum aşılama sürecinde izine ayrıldım duruma göre bakıcam pazartesi de kan veriyim ondan sonra Allah büyüktür
Teşekkür ederim canım benimMesleğiniz çok güzel
Ben afyonda araştırma hastanesi prof doktora gidiyorum. Benim ilk iki gebelik riskli oluncaKızlar siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Yok ben sigara falan içmem uzak dururum eşim içiyor malasef onu azalttimSigara içiyorsan eğer azalt kabak çekirdeği ye kefir iç avakado ye ceviz süt yoğurt beslenmene dikkat et düzenli kahvaltını yap hergun yumurta ye önce beslenme sağlık kafa rahat olucak stres olmucak akışına bıraktığın an mucizen seninle olucak
28 bende herkes abla diyince yaşlanmışım heralde diyorum. Aslında o kadar da büyük değilmişimKızlar yaşlarınız kaç ona göre sizlere itam edeyim ben 25
Bakk ya bana abla diyordu benden büyük bence hep ismimizle hitap edelimBenim 30 canım sen adımla hitap et bana