Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kızlar anladım tıp fakültesi de ada ben seni İstanbul’da zannediyordum bilmiyorum Kahramanmaraş’ta olduğunu ondan sordum canım benım

Canım 10.gün sonuç alman çok zor en az 12-14 belki muayeneye çağarmıştır dediğim gibi rahim duvarı kalınlığına bakmak için vs vs

Sen sabahtan ara özelse geliyim mi diye ona göre git bence boşuna gitme belki yoğundur yanlışlıkla demiştir

Benim doktorum regl gününde regl olsan da olmasan da gel dedi inşallah olmazsın dedi aşılama günü dahil 14. Gün oluyor

Benim doktorum dediki 15.gün bi bak test yap kan ver bak varmı yokmu gebe kalırsan bu doktor da çok iyi onu bulursun dedi Allaha emanet yaşıyoruz sayesinde

Yarın 1 Kasım ben yarın vercem yine de 4 ü zaten pazartesi hemde adet ilk günü haftasonu falan olmazsam Allahın ıznıyle o günde vericem hem onun dediği hem benim dediğim olsun

Bakalım 6 kasıma randevu aldım yarın sabahtan itibaren 1 er gün arayla test yapıcam evde stresim azalsın en azından

Başarılar diliyorum Şaka bir yanada Allah nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…