Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Özge yok yapmadım yeni uyandım suan kahvaltı yapıyorum eşim gece çalışıyor benım gündüz evde ondan gizli nasıl gidip gelsem diye düşüncem bilmesini istemiyorum ya

O değilde kız ben hergun test yapıyorum aynı günde 2 3 tane bile yaptığım oldu da bugün elim gitmiyor o teste gitmesi gereken günde cesaret edemiyorum

Ben gece çok karın ağrısı çektim ayetel kürsi okudum bütün gece adet oluyorum zannettim

Sıcak tut ayaklarını sırtını falan su iç bi de kefir iç kabızlık olabilir kefir iyi geliyor

Belki adet değil bebeğindir yerleşiyordur adet belirtisiyle aynıymış zaten adet günü çok sancı oluyormuş

Özge yok yapmadım yeni uyandım suan kahvaltı yapıyorum eşim gece çalışıyor benım gündüz evde ondan gizli nasıl gidip gelsem diye düşüncem bilmesini istemiyorum

Özge yok yapmadım yeni uyandım suan kahvaltı yapıyorum eşim gece çalışıyor benım gündüz evde ondan gizli nasıl gidip gelsem diye düşüncem bilmesini istemiyorum ya
Tamam canım yaparsan haber et merak ediyoruz

Bende şurda iki lokma kahvaltı yaptım onuda çıkardım . Sanırım biraz pskolojik dicem de benim 2 gündür sabah kuru bulantım vardı ilk defa bu sabah çıkardım yani

bugün vermezsen yarın vereceksin zaten adet günün adet olmazsan inşallah verirsin yarın istersen bekle

X