Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 değil 11.günAda kendi kendini karartıyorsun yanlış düşünüyorsun kötü düşünme 12 fe negatif gören 14 de pozitife dönenler var herkes 12. Günde görecek diye bişey yok o iğnenin vücuttan gitme etkisiyle ilgili erken çıkar vücuttan erken sonuç çıkar geç gider ilaç 14.15 günde belli olur
Öyle canım hayırlısı olsun inşallahGenel olarak söylüyorum canım bak benım de sabah silik çizgiler vardı şimdi yaptım gözle görülür hiçbişey yok flash la çizgi arıyorum çok çok silik resimde bellı olmuyor kendim zor görüyorum koyulaşması gerekırdı benim silikleşti bak heyecanım kaçtı aklım benımle oyun oynuyor sanki yada testler …
Kan verdin miÖyle canım hayırlısı olsun inşallah
Kaçıncı gün belli oldu gebeliginizKızlar merhaba, 11 ekimde aşılama oldum. Doktora gittim bir sürü yumurta kistimin olduğunu patlayabileceğini, çoğul gebelik olabileceğini söylemişti. Aşılama olurken 2 yumurtam vardı. Betam cumartesi 135. Salı 655 doktor kandan da şüphe etti. Ne diyorsjnjz
İniallah vardır hayırlısı olsun kaçıncı günündü bugün ? Belirti varmıydı? Testte iğne etkisini takip ettin mi negatife dönmüşmüydü ?Genel olarak söylüyorum canım bak benım de sabah silik çizgiler vardı şimdi yaptım gözle görülür hiçbişey yok flash la çizgi arıyorum çok çok silik resimde bellı olmuyor kendim zor görüyorum koyulaşması gerekırdı benim silikleşti bak heyecanım kaçtı aklım benımle oyun oynuyor sanki yada testler …
Canım haber et bizedeBen kan vericem ya bakıcam kan değeri nasıl çıkıyor
Aşılamadan sonra 12.günKaçıncı gün belli oldu gebeliginiz
Bugün benim 11.gun testde tek çizgi kan versem miAşılamadan sonra 12.gün
Kanda mı testdemi belli olduAşılamadan sonra 12.gün