Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷
- Konu Sahibi Acelyax
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 18
- 28
17 günlük canımŞuan kaçgünluk olmuş oldu
- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 13
- 25
Abla senin basın ağrıdı17 günlük canım
Özge kendimiz için söyledim Allah büyük bu sefer olmazsa diye yanlış anlama iki mesajı bir arada yazdım yanlış anlaşılma olmasınOy yerim onu ben minicik daha canım benim Sabrın sonu selamettir Allah büyüktür bu sefer olmazsa bir sonrakine Allah büyük
Ağrıyor mu başın hala benim 11. Gün ağrımıştı sadece bidaha ağrımadı zaten ilk gebelik belirtilerinde var baş ağrısı bır hormonun yükselmesi ile ilgiliymiş hayırlı haberler al inşallahAbla senin basın ağrıdı
- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 18
- 28
Adette bidaha dener bence doktordan doktora değişebilir bide vücut hazırken aslında ara vermemek daha iyiBenim en merak ettiğim şimdi diyelim negatif çıktı ilacı bıraktım adet oldum adetın 3. Günü başlanıyormu tekrar iğnelere yoksa bu ayı boş mu bıraktırıyorlar çok merak ediyorum
- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 18
- 28
Anladım canım anladımmm sorun yok.Özge kendimiz için söyledim Allah büyük bu sefer olmazsa diye yanlış anlama iki mesajı bir arada yazdım yanlış anlaşılma olmasın
- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 18
- 28
Canım benim başım ağrımadı hiç bence suyu az falan içiyorsundur onunla alakalı olabilirAbla senin basın ağrıdı
- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 13
- 25
Yanımda bol bol alıyorum ablaCanım benim başım ağrımadı hiç bence suyu az falan içiyorsundur onunla alakalı olabilir
- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 18
- 28
Bol bol dinlen canım benimYanımda bol bol alıyorum abla
Bende randevu aldım sabaha önce kan vericem sonra doktora gidicem kanın çıkması poliklinikte 2 saat onu beklicem bizim doktor çok yoğun sabah ki randevuyu öğlende anca alıyor çok kalabalık oluyor bizim orası sabah 8.50 ye tek randevusu vardı onu aldım zaten bakmaz o saate kendi de olmuyor
- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 13
- 25