Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Benim ağrı gibi değil ama sızı var kasıklarımda karnımda , beyaz bi akıntı geldi ve
çok halsizlik vardı üzerimde bayılacak gibi oldum..

Acaba yerleşmeden sonra testte öğrenen varmı merak ediyorum çünkü benim daha önce testte çıkıp ertesi gün yerleşme kanaması olmuştu yani varmı acaba o şekilde yaşayan konu mu açsam bilemedim
Biraz kurcukladım adet gecikmesinin 3. Günü de yaşayan varmış ya bence olabilir

Eki Görüntüle 3317723

Ovulasyon çok silik, hcg zaten negatif. Benim de sonraki aya artık kısmet
Bende az önce yaptm test yine ama bişey yok bide akıntım benim önce lekeli başlar kesinleşti adet oluyorum şaşırdığım nokta neden yumurtlamanın 11 gününormalde 13 yada 14 gün adet gelirdi demekki erken oldum sağlık olsun

İnşallah canım benim umut bugün bitti bugün 11 gün ve negatif Napim kısmet deilmiş
Arkadaşımın 2 gün geçmesine rağmen negatif çıkmıştı kuzum 1 hafta gecikince tekrar yaptı silik çıktı hamileymiş meğerse yani belli olmuyor canım

Arkadaşımın 2 gün geçmesine rağmen negatif çıkmıştı kuzum 1 hafta gecikince tekrar yaptı silik çıktı hamileymiş meğerse yani belli olmuyor canım
Bugün 11.gün ve lekelenmem oldu az önce muhtemelen adet oluyorum neden erken geldi anlam veremedim demekki kısmet deilmiş

Benim ağrı gibi değil ama sızı var kasıklarımda karnımda , beyaz bi akıntı geldi ve
çok halsizlik vardı üzerimde bayılacak gibi oldum..
Bugün yerleşme düşüşü yaşamış olabilirsin kuzum tablona baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…