- 2 Şubat 2008
- 522
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar bende 19+4 üm 1 kilo aldım yani 56 ile hamile kalmıştım ilk aylarda verdim şimdi 57 kiloyum çok fazla iştahım yok bugünlerde midem yine bulanıyo özellikle sabahları pek bişey yiyemiyorum.hayırlısı olsun sevgiyle kalın
slm arkadaşlar bende 19+4 üm 1 kilo aldım yani 56 ile hamile kalmıştım ilk aylarda verdim şimdi 57 kiloyum çok fazla iştahım yok bugünlerde midem yine bulanıyo özellikle sabahları pek bişey yiyemiyorum.hayırlısı olsun sevgiyle kalın
kızlar ben 20+2 haftalık hamıleyım 49 la hamıle kalmıştım şımdı kılom 53 azmı sızce ben almak ıstıyorum kıloyu bana az gelıyor aldığım kılo bıde ıstahsızlığımda tutuyor arada sızınde oyle oluyormu_?
sevgili ekim anneleri 3 kilo ve altında aldıysanız yazmayın bunalıma giriyoz yahuuuuuuuuuuuuuuu hele 1 kilo kız nasıl becerdin onu ibiaru
en az kilo alan benmiyim arkadaşlar bende bir anormallikmi var acaba bende niye kilo almıyorum diye sorun ediyorum sizce normalmi daha 2 kilo falan almışım oda hiç belli değilsadece göbeğim var okadar
ay kızlar alemsiniz valla sayenizde moralim düzeldi bende 54 le hamile kaldım 60 ım şimdi tam 6 kilo çok diye dövünüyodum hamile kıyafetleri giymemek için direniyodum demek normalmiş çakıltaşım üzülme aramızda 3 hafta senin duruma gelene kadar ben 2 kilo daha alırım
ama işin garibi bu aralar fazla da yemiyorum ilk iki ay çok kilo aldım 4 kilo sonra iştahım normale döndü yavaşladım ama şimdi ogünler yediklerimin cezasını çekiyorum...