valla ben karışmam aslan oğlum ne yaparsa arkasındayım:roflol:bu arada beklenen göbüşleri listesi
çakıltaşı-m
nisanur38
nisa77
bızdıkcan
gülgibiyim
kevsererduran
yade06
yağmur ankara
ve daha satamadığım tüm ekim anneleri hadi bakimmklava:
ya çıtır ptır kocaman ya senin karnın hamilekarı gibi olmuş bızdığınki da epey çıkmış benimki de cereninki ne çok benziyo şu webcamdan foto çekmeyi öğreniyim fotoğraf makinamız bi arkadaşda bu hafta becerirsem en yakın zamnda
oy çok tatlısınız ben şu küçültme işini beceremiyorum karnım kapı süsü resmi gibi kocaman çıkar onu ekranda öyle görürsem deprosyona girerim küçültmeyi öğrenim yüklüyim destina kızzzzzzzzzz benim niye adım yok aşk olsun bacım ya
canım bu adresten bilgasayarındaki resmi yükleyip host it yazısına tıklıyotsun altta çıkan url adreslerinden en sondaki yanında direct image yazan satırı kopyalıyosun sonra mesaj yazarken bu yazı tiplerinin altında dağ resmine benzeyen bi ikon varya işte o resim eklemek için onlada resimi ekliyosunntatlicadiarzuçokmu karışık oldu:roflol:
çıtır pıtır bızdıkcan süpermiş göbüşler yanlız çıtır pıtır seninki tam kız göbüşü yuvarlak resmen ya herkez diyodur sana kızın olacak diye
yaa sorma.yusyuvarlak bişii oldum.
yalnız şu kalcalar basenler olmasa daha zor anlayacaklar da naniknanik
dırek kızın olcak senın dıyorlar.bende kompleks yapıyorum cokk buyudu popom dıe.
demek göbşten de anlaşılıyor muşşCADIARZU
destinacım ben hiç ööle dağ resmi falan bilmiyorum..kopyalama işlemini orda sonunda 1 yazanı alarak yapıorum..forum 1 mi ne ööle bişi..direk cıkıo resima.s buarada göbüşler cidden süper olmus keske daha önceden yapsaydık burayı:1hug:
bu da benim resmim.. 18 hafta + 2 günlük hamişim.. sanırım içinizde göbişi en küçük olan benim kızlar sizinkiler ne kadar da büyümüşben de 20 haftalıkken sizinki gibi olur sanırım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?