Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bu da benim resmim.. 18 hafta + 2 günlük hamişim.. sanırım içinizde göbişi en küçük olan benim kızlar sizinkiler ne kadar da büyümüşben de 20 haftalıkken sizinki gibi olur sanırım a.s
host it yaptıktan sonra " Thumbnail for forums (1)" bu bölümün içindeki yazıyı kopyala yapıstır yapın direk acılıo resim..ben hiç ööle dağ resmine falan tıklamadım:1closedeyes:
![]()
bu da benim resmim.. 18 hafta + 2 günlük hamişim.. sanırım içinizde göbişi en küçük olan benim kızlar sizinkiler ne kadar da büyümüşben de 20 haftalıkken sizinki gibi olur sanırım a.s
Kızlar bu da benim göbüşüm :) vee yağlarım. 12 kilo aldım yaaaa(
![]()
![]()
themis göbeğin çok güzelmiş ben benimkine benzettim inşallah ilerideki hallerini de atarız bırak kiloları bebişler iyi beslensin olcak o kadar abartılı bir durumun yok canımyasakkelime
üzülme hayatım çok tatlıymış göbüşün tam 4-5 aylık hamile gibi duruyo abartı diil yanii..sen çok zayıftın normal arkadaşım ama artık dikkat ett:1closedeyes:
seninkinide görelim saraycım öyle güzel diyip kaçmak yok:teselli:valla kızlar hepinizin göbüşü süper.daha durun o göbüşler çoooook büyücek inşallah.[
canım bu adresten bilgasayarındaki resmi yükleyip host it yazısına tıklıyotsun altta çıkan url adreslerinden en sondaki yanında direct image yazan satırı kopyalıyosun sonra mesaj yazarken bu yazı tiplerinin altında dağ resmine benzeyen bi ikon varya işte o resim eklemek için onlada resimi ekliyosunntatlicadiarzuçokmu karışık oldu:roflol:
![]()
evet artık dikkat ediyorum canım. 7 haziranda kontrolümüz var. bakalım kaç kilo almışım. önceden kontrolden kontrole 4-5 kilo almış oluyordum. inşallah fazla almamışımdır.
Eeeee hadi kızlaaaar hani göbüşleeeer.
Bu arada bel ağrılarımdan dolayı 7 gün raporluyum. 2 gündür rahat takip ediyorum ekim annelerini a.s.
Hangi dr. a gidiyorsun belki aynı yere gidiyoruzdur pınar ben özel ege hastanesine mehmet gencer e gidiyorum..
Canım ben Odak Tıp Merkezi, Murat Karayel'e gidiyorum.
Anladım canım nasıl memnunmusun