hiç kilo almazmıyım 48 ile hamile kaldım şimdi 57 yim ama çok zayıf olduğum için belki o yüzden belli olmuyor, ve kısmetse bu akşam dr gidiyorum kız mı erkek mi kesin belli olur (inşallah kızdır)
bebeğim erkekmiş artık kesin Kötü Kazen,okadar ümitlenmiştim ki kız diye ama napalım kısmet sağlıklı olsun da. tekirdağ bağlı çorlu'da oturuyorum tekirdağ 37 km, biraz moralim bozuldu sadece.
GÜNAYLA merhaba.Benim ailem de çorluda oturuyor.15 gün sonra çorluya geleceğim ve sanırım doğumum da orada olacak.ben aslında kasım başı annesiyim.çorluda hangi doktora gidiyorsun .ben recai beyi düşünüyorum.bir de ayrıntılı ultrasona girdin mi ve girdiysen nered girdin şifada mı?
teşekkür ederim..:)
ooo bende dedim benden özenip hepsi güncellemiştir göbekleri günayla seninde göbiş sivri olmamsına rağmen erkek demiş ya doktorun sanırım ben de inanacağım artık benimkinin erkek olduğuna:)
kesvser ne güzel duruyo yaa ... hadi kızlar siz de koyun büyümüştür birazcık daha göbişler ama di mi:))
bu arada ben de tekirdağlıyım:))ama istanbulda oturuyorum((
gunaylacım ne guzel işte aaaaaaaa yapmaaa benımkı kız ben erkek olsaydı derdım Allah bana ceza verdı 2 lı testım kotu çıkmuştı sonra allahım sağplıklı olsunda ne olursa olsun dıye yalvarmaya başladım aman sağlıklı olsun nolursa olsuna.s
maşallah yeşimcim ama biraz uzaktan çekte meme popo mesfesüne bakalımm:1rolleyes:
Gocaman olmuş kız maşallah çok yakışıklı olacak oğlun karnından belli:) bana bugün okuldan diğer devrede çalışan bi arkadaş hamilemisin diye sordu kadını boğasım geldi hala o kadar belli değilmiş yaniii
maşallah yeşimcim ama biraz uzaktan çekte meme popo mesfesüne bakalımm:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?