Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

Bu arada güzel resimler çekin ahh çeke çeke bakarım bende artık.delikafaduldenHepinizi çok iyi tanıyor gibiyim artık

Bende çok istiyorum gelmek kızlar ama eşim havalar çok soğuk çıkarma kızı deyip duruyoo bahçelievleri iyi bilirim aslında ama ben b.çekmecede oturuyorum yani epey uzak kocişte sorun yapıyo sinir oluyorum ona ama inşallah bi dahaki sefere havalar biraz ısınınca benim yerimede eğleninnnnn mirmirmirmir

canım kuzularımda çekmecede oturuyor ama küçük çekmece sanırım..hani onunla konuşsaydın o arabayla gelecek belki beraber gelebilirdiniz...

ben geliyorum, sen geliyosun:))))) amazon, hymaryy ,kuzularım bide galiba pembeinci gelirim demişti..varmı artırandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıslar bana bakın gelrm diosunzz sınra gelmiosunzz sakın gelmemeslk yapmayın haaa çok dedikodu yapces daha çok:)))bak kaçrmayınn ona göreeee:)pemboş gelion dimiiii

gelcem beyaw o yüzden demedim annem bırakçak beniz aten nolcak 2 adım yer gelmez olurmuyum hiç çok istiyorum.
azcık ısınsın dedim öyle

süpersin pembecim kokoşların günü olacak desene...sen nerde oturuyosun alalım senide..

yaaa kızlar bende gelmek istiyorum zeynep senle galba aynı yerde oturuyoruz :) bende b.evler b.sitesinin bi alt sokaında oturuyorum. gelmek istiyorum ama benim kız baya huysuz hiç durmuyo devamlı ağlarsa die korkuyorum napsam bilmiyorum valla :)

gel serincim durmadığı yerde kalkarsın..hepimizinki huysuz merak etme..alırım senide istersen hangfi sokaktasın..

zeynebim çok naziksin canım ben camlıkahve ışıklarda oturuyorum beni abim getirecek canım organizasyonu yaptım kaydirigubbakcemile5

X