Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

son kararımı açıklıyorum ben geliyorum tabi kokoş kızımda bayanssulusmile

:lepi: heyoooo

yaaa kızlar bende gelmek istiyorum zeynep senle galba aynı yerde oturuyoruz :) bende b.evler b.sitesinin bi alt sokaında oturuyorum. gelmek istiyorum ama benim kız baya huysuz hiç durmuyo devamlı ağlarsa die korkuyorum napsam bilmiyorum valla :)

gel serincim yaa amaaan ben de tırsıyom ama napalım baktık çok durmadılar bakarız kaç tane anayız demi.. böyle böyle alışıcaz kuzularla gezmeye.

tamamdır kızlar cumaya az kaldı inşallah bir akslik çıkmazda tam kadro orda oluruz...

:enbuyukkk:

gel serincim yaa amaaan ben de tırsıyom ama napalım baktık çok durmadılar bakarız kaç tane anayız demi.. böyle böyle alışıcaz kuzularla gezmeye.

::) valla doğru sölüosun ben çıkıyorum genelde ama ev gezmelerine gidiyorum dışarı hiç yanlız çıkmadım ondan tırsıyorum bakıcaz artık tabi canııım tecrübelendik artık hepimiz :)

aslında bende gelmeyi çok isterdim.Diğer çocuk okuldan gelince karşılayan yok.Annem memlekete ziyarete.ınşallah diğer buluşmaya .:eek:

son kararımı açıklıyorum ben geliyorum tabi kokoş kızımda bayanssulusmile
yuppiiii:lepi:
yaaa kızlar bende gelmek istiyorum zeynep senle galba aynı yerde oturuyoruz :) bende b.evler b.sitesinin bi alt sokaında oturuyorum. gelmek istiyorum ama benim kız baya huysuz hiç durmuyo devamlı ağlarsa die korkuyorum napsam bilmiyorum valla :)
canm kaç kişiyiz orda ya merk etme bzmklerde uslu sayılmazlar hele benm oğlm hiç değil yakn şaht zeynepp:)
GELENLER

kuzularım
zeynep
gözde
hymary
pembe
sezin
amazon
:enbuyukkk:
aslında bende gelmeyi çok isterdim.Diğer çocuk okuldan gelince karşılayan yok.Annem memlekete ziyarete.İnşallah diğer buluşmaya .:eek:

cnm diğer kuzuyuda al gel sende neolcakkii..:ecrin_bebek:

kız gözde doruğumla uğraşıp durma tosunum o benim:))

bu arada kızlar cumayı 17 /12 gösteriyor hava durumu yani soğuk olmıycak...

kız gözde doruğumla uğraşıp durma tosunum o benim:))

bu arada kızlar cumayı 17 /12 gösteriyor hava durumu yani soğuk olmıycak...

oh aman iiiymiş souktanda korkuyodum vallahi zaten 1 ay önce kızım grip oldu yazık :KK43: sorada boronşite çevirdi :KK43: şimdi ödüm patlıyo bişi olcak die hava iyiyse sorun yok kaydirigubbakcemile5

ay evet bugün de hava çok güzeldi,inşallah Cumaya da böyle olur diyordum,
yaw ben iki çocukla gelicem,şimdilik yanımda ekürim de yok,
anam artık yolda izde oralarda buralarda birilerinden yardım isterim zorda kalırsam..eyvahedigeldismile

ay evet bugün de hava çok güzeldi,inşallah Cumaya da böyle olur diyordum,
yaw ben iki çocukla gelicem,şimdilik yanımda ekürim de yok,
anam artık yolda izde oralarda buralarda birilerinden yardım isterim zorda kalırsam..eyvahedigeldismile

hymarcim ne taraftasın sen , ben bakırköydeyim, bana yakınsan alalım seni de datlum.

hymary bzm burda cnm b evlerde..ama arabası var bldiğim kdryla.yoksa bz alırdk zyneple..

hymarcim ne taraftasın sen , ben bakırköydeyim, bana yakınsan alalım seni de datlum.

çok sağol canım benimm,çok incesinizzopuyorumnanaktan
ben askımın söylediği gibi b.evlerdeyim,arabayla gelmeye çalışıcam,yoksa biz çok zor sığıyoruz bi yerlere canım benimolumunekankayizsmile

hahah valla haklı kadncağz ben bi çocukla beynm dönüo dışarı çkarken her gttm yerdede bişi unutuum:))o ne yapsn:)

hahah valla haklı kadncağz ben bi çocukla beynm dönüo dışarı çkarken her gttm yerdede bişi unutuum:))o ne yapsn:)

sızı gıdı tembeller ben ne dıyım şımdı öyle komıyız kı arabadan ben iniyorum normalda baktığında arabada bıtek benı görebılıyo ınsanlar sooooonra arka kapı açılınce ördek yavrusu gıbı dokuluyo çocuklar kaydirigubbakcemile3 ama yınede gezıyorum

kuzularım sen çocuk getiriyormusun başka..ya yarın benim oğlanın öğretmeni yokmuş kısmetime yani yarın benimle..sende getirirsen oyalanırlar belki...

zeynep hayatım yarın biyerde buluşçaktıkya benim kız çok kilolanmış dün araç pucetiyle taşıyım dedim dışarı çıktıkta babasıyla ay taşıyamadım ben yürüyemem hayatım oraya kadar. eşimde sabahtan işe gitçekmiş bırakırdı arabayla ama erken çıkıcakmış. olmassa sen bana gelirsen ben mahallenin başına kadar yürüyebilirim die düşünüyorum. yaa en kısa zamanda kanguru filan almam lazım göründü anlaşılan :)

X