3. günde o şekilde 4aa 5aa diye skorlama yapılamaz, onlar 5. gün embriyolarına yapılıyor. 3 gün embriyosunun kalitesi hücre sayısı, hücrelerin eşit büyüklükte olup olmaması, hücre artık maddelerinin çok olup olmaması gibi şeylere göre yorumlanıyor.Kalitelerini nasıl biliyorsunuz? Dün embriyolarin 3. Günüydü kalitesini sordum. Bilemeyiz gibi bı cvp verdiler anlamadım çok da ustelemedim ama merak da ediyorum
Rabbim minnoşlarınıza can versin tutunsunlarMerhaba kızlar ben de nasipse yarın olacağım galiba. Taze transfer olacak. Dua edin lütfen
İnşallah canım hepimizeElbette öyle Güçlü olmaktan başka çaremiz yok canım rabbim daha gğzellerini nasip etsin inşallah hepimize
Hmm anladım canım sağol.3. günde o şekilde 4aa 5aa diye skorlama yapılamaz, onlar 5. gün embriyolarına yapılıyor. 3 gün embriyosunun kalitesi hücre sayısı, hücrelerin eşit büyüklükte olup olmaması, hücre artık maddelerinin çok olup olmaması gibi şeylere göre yorumlanıyor.
Amin İnşaAllahRabbim minnoşlarınıza can versin tutunsunlar
Söylemeleri lazım normalde ben bahçecide tedavi görüyorum transferim orada gerçekleşti söylediler aradıklarında ve transfere gittiğimdeKalitelerini nasıl biliyorsunuz? Dün embriyolarin 3. Günüydü kalitesini sordum. Bilemeyiz gibi bı cvp verdiler anlamadım çok da ustelemedim ama merak da ediyorum
Çok teşekkürler İnşallahEn iyi kalitede idi ilk transferim ama tutmadı, gerçekten rabbim can verecekse kalitesi hiçte önemli değil rabbim sevinçli haberler aldırsın size hep pozitif düşünmeye çalışın mutluluk hormonu önemli
Ben de bugün oldum. İçim kıpır kıpır. Nasıl geçiyor sizin? İnşaAllah bebeklerimiz bizimledirBen de salı günü trasnferimi oldum heyecanla bekliyorum
Aynı gün transfer olmuşuuz3 Ekim transfer günüm 7. Gün sabahına uyandım hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben bugün hatta gttim kan verdim ama negatif tabiBen de bugün oldum. İçim kıpır kıpır. Nasıl geçiyor sizin? İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir
Normal vajinal akıntıniz oluyor mu ? Akıntım var biraz korkulacak bişey değildir İnşaAllah ve progestan fitil kullanıyor musunuz?Ben bugün hatta gttim kan verdim ama negatif tabioglumda 4.gun belli olmuştu bakalım ne olacak sonucumuz
bende sorduğumda 3. günün hücre sayısı önemli dedilerKalitelerini nasıl biliyorsunuz? Dün embriyolarin 3. Günüydü kalitesini sordum. Bilemeyiz gibi bı cvp verdiler anlamadım çok da ustelemedim ama merak da ediyorum