Ekim 2024 Aşılama Olacaklar

bi hafta falan kullanmışımdır herhalde canım , benim zaten yumurtalarım güzel büyüyor normalde iğnesiz ilaçsız fakat sırf tüp bebek raporu için iğneli aşılama gerektiği için öyle başlandı o yüzdende sonuç böyle oldu. Ben de doktorlardan memnun değilim inan ki çok ağır şeyler söylemek istiyorum fakat kendimi tutuyorum. Bana ilaç vs de vermedi bu kist için bi daha ki ay adette gel hala varsa o zaman ilaç veririm dedi. Kist patlamaz umarım sonuçları ağır çünkü. Sen nasıl bi yol izledin canım kistten sonra, kist için doktorun ne demişti ?
Bana kist için ilaç verdi mi inan hatırlamıyorum ama anında bıraktım birdaha gitmedim ona. O ay adetimde sancılı olmuştu hatta. İnşallah adetle sökülür hepsi. İgneler cok çabuk büyütüyor ise 4-5 günde bir takip yapmasi gerekiyordu. Benimde igneye hızlı cvp veriyor yumurtalar ve 5.gun 19mm olmustu ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum. Yani bir hafta uzun bir süre eğer sende de hemen etki ediyorsa igneler. Burda kesinlikle doktor hatası var.

Ne güzel ya bebek haberlerini almak çok mutlu etti. Hele 9 yıl, müthiş bir haber olacak sizin için. İnşallah bizler de ekleniriz bebek kervanına🙏🏻

Bana kist için ilaç verdi mi inan hatırlamıyorum ama anında bıraktım birdaha gitmedim ona. O ay adetimde sancılı olmuştu hatta. İnşallah adetle sökülür hepsi. İgneler cok çabuk büyütüyor ise 4-5 günde bir takip yapmasi gerekiyordu. Benimde igneye hızlı cvp veriyor yumurtalar ve 5.gun 19mm olmustu ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum. Yani bir hafta uzun bir süre eğer sende de hemen etki ediyorsa igneler. Burda kesinlikle doktor hatası var.
Güya ultrason yapıyorlar en son 18 mm dediler ertesi gün çatlatma iğneni yap dediler sonrası aşılama zaten. Aşılama da ultrason ile oluyor hiç mi görülmedi hiç mi anlaşılmadı 18 mm kim yumurta mı 27 mm olup kiste dönüştü inan hiç bişey anlamadım ama tabi ki doktor hatası

Yarın 11 e kadar düşmüyor canım ben kendi doktoruma gittim çok şükür artış olmuştu ama farklı yerde ilk kanı verdiğim için o geçersiz bunu ilk sayacaz salı yine gel artışa bakalım dedi inşallah o zamanda sağlıklı artış olur 🥹 🤲🏻🤲🏻
407sonuç

Maşallah kızlar,güzel haberler alan herkesi tebrik ederim. Hayırla kolaylıkla devamı gelsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben regl oldum bugün,bir daha ki sefere artık :)

Ya cok sevindim kızlarr inşallah sağlıkla gebeliğiniz ilerler ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🥰darisida bizlere ben Kasıma kaldım bu ay hsg cektirecegim

X