- 31 Temmuz 2024
- 67
- -20
- 35
Amin 9yıl bekledik bunun içinSonucun çıkana kadar betan artışa geçecek hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin 9yıl bekledik bunun içinSonucun çıkana kadar betan artışa geçecek hahah
Aynı gün aşılama olmuşuz,ben de ayın 3’ünde oldum. 14.gün idrar testi yaptım ama negatifti,bugün regl günümdü ama regl olmadım. Sizin adet tarihiniz ne zaman acaba ?Amin 9yıl bekledik bunun için
Test sonucum düşmedi e devleteAynı gün aşılama olmuşuz,ben de ayın 3’ünde oldum. 14.gün idrar testi yaptım ama negatifti,bugün regl günümdü ama regl olmadım. Sizin adet tarihiniz ne zaman acaba ?
Ben 14.gün idrar testinde negatif gördüm ama siz pozitif görmüşsünüz,tutsaydı sanırım benim de idrarda pozitif olurdu kan vermek istemedim o yüzdenTest sonucum düşmedi e devlete
Yarın 11 e kadar düşmüyor canım ben kendi doktoruma gittim çok şükür artış olmuştu ama farklı yerde ilk kanı verdiğim için o geçersiz bunu ilk sayacaz salı yine gel artışa bakalım dedi inşallah o zamanda sağlıklı artış olurTest sonucum düşmedi e devlete
Bana kist için ilaç verdi mi inan hatırlamıyorum ama anında bıraktım birdaha gitmedim ona. O ay adetimde sancılı olmuştu hatta. İnşallah adetle sökülür hepsi. İgneler cok çabuk büyütüyor ise 4-5 günde bir takip yapmasi gerekiyordu. Benimde igneye hızlı cvp veriyor yumurtalar ve 5.gun 19mm olmustu ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum. Yani bir hafta uzun bir süre eğer sende de hemen etki ediyorsa igneler. Burda kesinlikle doktor hatası var.bi hafta falan kullanmışımdır herhalde canım , benim zaten yumurtalarım güzel büyüyor normalde iğnesiz ilaçsız fakat sırf tüp bebek raporu için iğneli aşılama gerektiği için öyle başlandı o yüzdende sonuç böyle oldu. Ben de doktorlardan memnun değilim inan ki çok ağır şeyler söylemek istiyorum fakat kendimi tutuyorum. Bana ilaç vs de vermedi bu kist için bi daha ki ay adette gel hala varsa o zaman ilaç veririm dedi. Kist patlamaz umarım sonuçları ağır çünkü. Sen nasıl bi yol izledin canım kistten sonra, kist için doktorun ne demişti ?
Güya ultrason yapıyorlar en son 18 mm dediler ertesi gün çatlatma iğneni yap dediler sonrası aşılama zaten. Aşılama da ultrason ile oluyor hiç mi görülmedi hiç mi anlaşılmadı 18 mm kim yumurta mı 27 mm olup kiste dönüştü inan hiç bişey anlamadım ama tabi ki doktor hatasıBana kist için ilaç verdi mi inan hatırlamıyorum ama anında bıraktım birdaha gitmedim ona. O ay adetimde sancılı olmuştu hatta. İnşallah adetle sökülür hepsi. İgneler cok çabuk büyütüyor ise 4-5 günde bir takip yapmasi gerekiyordu. Benimde igneye hızlı cvp veriyor yumurtalar ve 5.gun 19mm olmustu ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum. Yani bir hafta uzun bir süre eğer sende de hemen etki ediyorsa igneler. Burda kesinlikle doktor hatası var.
407sonuçYarın 11 e kadar düşmüyor canım ben kendi doktoruma gittim çok şükür artış olmuştu ama farklı yerde ilk kanı verdiğim için o geçersiz bunu ilk sayacaz salı yine gel artışa bakalım dedi inşallah o zamanda sağlıklı artış olur
Gözün aydııınn çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin baya da fazla çıkmış adet gecikmesi var mıydı sende407sonuç
Tekrar kan verecek misin yarınn1gün vqrdı
Aynı saat ve aynı yerde verilmeli diyorlarTekrar kan verecek misin yarınn
Sağlık ocagında feğil hastanede verıcrm foktorym haftaya cagırdıAynı saat ve aynı yerde verilmeli diyorlar
Hayırlı olsun gebeliğiniz hangi hastanede yaptırdınız acaba ?Sağlık ocagında feğil hastanede verıcrm foktorym haftaya cagırdı
Yaa çok sevindim canım inşallah sağlıkla artar kese ve kalp atışını görmek nasip olsun ikimize de407sonuç
Ayy çok sevindim hayırlı olsun inşallah saglikcakla kavuştursun. Aşılamadan sonra ne belirtiler yaşamıştın. Ben de bekleme sürecindeyim de407sonuç