Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şöyleymiş adetin 3. Günü bakılan değer 50 nin altında olması gerekiyormuş benim o zaman verdiğim hormon testlerimde normal çıkmıştı yumurtlama döneminde özellikle ilaç tedavisinde yüksek olması gerekiyormuş buda oluşan yumurtanın doluluk oranını gösteriyormuş

Anladım canım arkadaşımızda açıkladı şimdi napayım bilmek istiyorm benimde yüksek olursa normal olduğunu bileyim dönemine göre tabiki ahh güzel haberlerini alayım inşallah 🤗 🌸

Oww gonalf iğne zam yemiş ya 🙄 neyse sonuç iyi olsun canım. 3.500 ile tüp yaptı arkadaşımızın biri devlette işte böyle garip fiyatlar işler var 🙈
Bu iğnenin indirim yapılmış hali normal fiyat 1.500 tl idi ilk bu fiyatı duyunca kısa bir şok geçirdim ama indirim yaptılar. Devlette rapor vs ile evet daha uyguna geliyormuş ama adet günlerini devlette denk getirmek gerçekten zor ama 2. Aşılamaya gidersem mecbur devlette gidicem ikinci harcamayı kaldıramayabiliriz

Çok teşekkür ederim canım 🤗 bu konuda çok cahilim doktorun dediği ve araştırdığım bilgilere göre evet yüksek çıkması isteniyormuş. Sonucu doktorum aramadan gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm doktorum güzel sonuç diyince hamile kalmış gibi sevindim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏🙏
Rica ederim canım bende bu süreçlere giriyorum yavaştan da araştırıyorum bakıyorum sürekli.rapor için uğraşıyorum şu an.type başlayacağım bende.

Bu iğnenin indirim yapılmış hali normal fiyat 1.500 tl idi ilk bu fiyatı duyunca kısa bir şok geçirdim ama indirim yaptılar. Devlette rapor vs ile evet daha uyguna geliyormuş ama adet günlerini devlette denk getirmek gerçekten zor ama 2. Aşılamaya gidersem mecbur devlette gidicem ikinci harcamayı kaldıramayabiliriz

İkinci aşılama olmaz da gitmezsin inşallah canım çok zor adetim denk gelemedi ya doktorum olmaz garip haller oluyor devlette artık sonu güzel olsun diliyorum hep 🤗😍

Anladım canım arkadaşımızda açıkladı şimdi napayım bilmek istiyorm benimde yüksek olursa normal olduğunu bileyim dönemine göre tabiki ahh güzel haberlerini alayım inşallah 🤗 🌸
Her gün yeni bir bilgi gerçekten 🙄 birbirimize güzel haberleri vermemizi Allah nasip eder inşallah 🙏

İkinci aşılama olmaz da gitmezsin inşallah canım çok zor adetim denk gelemedi ya doktorum olmaz garip haller oluyor devlette artık sonu güzel olsun diliyorum hep 🤗😍
İnşallah canım benim 🤗🙏 Benim gittiğim özelde bile doktorum çok yoğun 2 gün önceden arayıp gün alabiliyorum kontrol için gittiğimde neredeyse 1 saat bekliyorum

Klomen 3 aydır kullanıyorum ortalama 3 yumurta oluyor 20 mmi geçiyor çatlatma iğnesine gerek duymadık kendiliğinden çatladığı için,3 ay daha olmazsa femara deneriz o da olmazsa iğne demişti,iğne ile de sonuç alamazsak aşılama ve tüp şeklinde ilerleyecekmişiz
Cevap için tesekkür ederim. Yumurta catladıgı halde neden olmuyor acaba, zaman mı tutmuyor ya da yumurta sağlıksız mı oluyor

İnşallah iğneye geçmeden annelik duygusunu yaşarsın canım 🙏 iğne var dediyse büyük bir ihtimal benim tedavimdir canım iğne zamanında eşim yanımda ise iğneyi o yapıyor yoksa kendim inan ki korkulacak bir şey yok iğne vurulduğunu anlamıyorsun bile
İnşaallah femara ile sonuc alırım. Cok yıprandık cunku tesekkürler cevap için siz de en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah

İnşaallah femara ile sonuc alırım. Cok yıprandık cunku tesekkürler cevap için siz de en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Ben de bu ay ilk defa femara kullanıyorum. Günde 1 tane içiyorum dr 5 gün kullan cts gel dedi, yumurtaların durumunu merak ediyorum. Siz de bu şekilde mi ilerliyorsunuz?

X