- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #6.161
Hayırlısı olsun canım inşallah@Neess
Selizay
DenizKoKuLuMm
@zahrada
MaviliGizem
Maalesef canlarım NEGATİF Olmadı. Kaldık önümüzdeki aylara ama ben birazcık bırakacağım maddi manevi sıkıldım dinlenmeye ihtiyacım var bir-kac ay gerisi Allah kerim. Sizlere bebişleri olanlara sağlıklı sıhhatli almak nasip olsun kucağına, olmayan tüm arkadaşlarima da nasip etsin dilerim
Çok çok çok üzüldüm gerçekten. Kendim bu kadar üzüldüm seni düşünemiyorum. İnşallah olacak kuzum inşallah ne diyebilirim ki
Hayırlısı olsun canım inşallahkendine çok dikkat et. Hepimizin bazen sadece kendimizle kalmaya ihtiyacı oluyır. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasib etsin allahım
Canım benim benimde aşılamam tutmamıştı ne hissettiğini çok iyi biliyorum ve sana kocaman sarılıyorumBazen biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor çünkü vakti zamanı gelmemiş oluyor. Ben hep derdim herkesin vakti zamanı istese de geliyor istemese de bir tek bana mı gelmiyor bu zaman diye. Ama hiç aklımızda yokken kendiliğinden olunca anlıyorsun ki gerçekten de zamanı varmış ve o zamanın gelmesi gerekiyormuş. Ve zamanı geldiğinde çekilen bu zorlukların mükafatını alıyor olmak gerçekten daha farklı hissettiriyor daha anlamlı oluyor. Şuanda çok yeni kendine biraz zaman ver daha sonra istersen yeniden aşılama denersin. Kendini iyi hissettiğinde doktorunla görüş. Benim aşılamam nisanda olmuştu aşılama sonucumu telefonla doktora bildirdim bir daha görüşmeye gitmedim. Kendime zaman verdim yaz sonu eylülde tüp bebek için görüşmeye gidecektik eylülde öğrendim ki 6 haftalık hamileyim. Gerçekten zamanı geldiğinde hiç anlamıyorsun oluveriyor. Bazen hala inanamıyorum. Dualarım hep seninle inşallah en yakın zamanda sende bu mucizeyle bize güzel haberler vereceksin
Üzülme canım vardır bundada rabbimin bir hikmeti. Demekki hayırlısı böyleymiş. Vardır vakti zamanı. Rabbim hakkında hayırlı zamanda olmasını nasip etsin. Daima dualarımızda olacaksın.@Neess
Selizay
DenizKoKuLuMm
@zahrada
MaviliGizem
Maalesef canlarım NEGATİF Olmadı. Kaldık önümüzdeki aylara ama ben birazcık bırakacağım maddi manevi sıkıldım dinlenmeye ihtiyacım var bir-kac ay gerisi Allah kerim. Sizlere bebişleri olanlara sağlıklı sıhhatli almak nasip olsun kucağına, olmayan tüm arkadaşlarima da nasip etsin dilerim
Var canım hayırlı olsunMerhaba ben aranıza yeni katıldım hcg 100 çıktı bu ilk kan testim 2. Gün tekrar yaptırıcam sizce neye işaret ediyor gebelik var mı 100 iken
Merhaba canım, cuma günü taburcu oldum, ağızdan antibiyotik ile birkaç gün de dışarda tedavi oldum. Salı günü kontrolüm vardı, crp değerim 2 ye, hcg değerim 47 ye düşmüş çok şükür. Doktor her şey çok güzel dedi, ultrasonda apse görünümü kaybolmuş, temiz dedi. Hatta 1 yumurtan bile gelişmeye başlamış dedi, hocam değerlendirsek mi boşa gitmesin dedimSelizay canımm nasılsın. Cıktın mı hastahaneden. Durum nedir. İnşaAllah iyisindir arkadaşım. Inan hep aklımdasın. Ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum. Dualarımızdasın canım benim.
Çok sevindim canım MâşaAllah sana. Dilerim ardından güzel haberler gelir. Biraz dinlen bakalım. Hsg dede sıkıntı çıkmaz İnşaAllah. Rabbim gülen yüzünü soldurmasin canım. Şu mesajında bile pozitif olduğunu görmek çok sevindirdi beni. Değerlerinde daha iyi olur inşaallah. Bizler aynıyız kuzum. Uğraşıyoruz hala. Bende bu ay bekliyorum eşimin sperm testinden sonra aşılama düşünüyorum artık.Merhaba canım, cuma günü taburcu oldum, ağızdan antibiyotik ile birkaç gün de dışarda tedavi oldum. Salı günü kontrolüm vardı, crp değerim 2 ye, hcg değerim 47 ye düşmüş çok şükür. Doktor her şey çok güzel dedi, ultrasonda apse görünümü kaybolmuş, temiz dedi. Hatta 1 yumurtan bile gelişmeye başlamış dedi, hocam değerlendirsek mi boşa gitmesin dedimvalla normalde 3 ay önermiyoruz ama pazar günü bir dene bence dedi. Tabi bu ay kendime izin verdim, deneme yapmayacam. 2 ay sonra rahim filmi çekilecek herhangi bir hasar var mı diye, inşallah yoktur.. Sizler nasılsınız bakalım
Morfoloji 14 iyi mi ve ileri hareketli sperm 22.7 . Doktor bir şeyin yok diyip göndermişBenim esiminde sonuçları buna yakın ileri hızı düsuk belki enfeksiyon kaynaklidir..Once onu halletsin sonra tekrar test yapsin degerleri degismezse takviye verir..Morfoloji kaç
Gözünüz aydın olsun inşallahMerhaba ben aranıza yeni katıldım hcg 100 çıktı bu ilk kan testim 2. Gün tekrar yaptırıcam sizce neye işaret ediyor gebelik var mı 100 iken
Merhaba medlcana da tüp bebek mi yaptırdınızBen medicana da yaptırdım. Medicana embryologu ile görüşerek randevu ayarladık hatta.. Yanlışın olmasın.. Çamlıca medicana
Yok hayır sperm testi yaptırdık..Merhaba medlcana da tüp bebek mi yaptırdınız
Kimse orada tüp bebek yaptırmamış ya çok merak ediyorum . Hiç yorum yokYok hayır sperm testi yaptırdık..
İstanbul Medicana mi acabaYok hayır sperm testi yaptırdık..
Çamlıca medicana gittik.. Şimdi pendik vm medikal park ta devam ediyoruz tedaviyeİstanbul Medicana mi acaba
Anladım canım çok teşekkür ederimÇamlıca medicana gittik.. Şimdi pendik vm medikal park ta devam ediyoruz tedaviye
canım özel çamlıca medıkal hastanesınde calısan SANIYE SEDEF BİNÖZ dogum doktoru tavsıye ederım ılk gebelıgımde o doktor bana baktı tup bebek yapıyormu bılmıyorum hatay iskenderundan oraya gıttı iskenderundayken ben hastasıydım cok guzel ılgılenıyordu 10 cocugum olsa hepsınde gozu kapalı gıderım tup bebek ıcın sormanı tavsıye ederım canımKimse orada tüp bebek yaptırmamış ya çok merak ediyorum . Hiç yorum yok
Anladım canım çok teşekkürÇamlıca medicana gittik.. Şimdi pendik vm medikal park ta devam ediyoruz tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?