Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasılsın
Adet oldun mu olmadın mı test yaptın mı merak ettim
Maalesef bugün adet oldum canım sabah çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim, son yaptığım testteki ikinci çizgi de öyle belirginleşmişti ki bu sabah, adet olmasam kesin hamileyim derdim ☹

Kızlar selam. Benim sabahtan başlayan ama ara ara olan sol kasık ta başlayıp sol karın boşluğuna doğru ilerleyen bir ağrı ve sancim var. Sol kasık ve sol karın boşluğu arası. Son 1 saattir de hiç kesilmedi ağrım. Şimdi hamilelik belirtisimi diye sormicam. Böyle birşey yasayan oldumu hiç olduysa yada etraftan duyduysa sebebi ne olabilir.

Maalesef bugün adet oldum canım sabah çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim, son yaptığım testteki ikinci çizgi de öyle belirginleşmişti ki bu sabah, adet olmasam kesin hamileyim derdim ☹
Bak bakalım adetin ne kadar sürecek. Normalden az mı ve kaç gün.
Bazı kadınlar adet görüp hamile kalıyor.
Hemde aylarca.
Doktora gidip kan verdin mi.
Daha da belirginleşmiş olması tuhaf.

Bak bakalım adetin ne kadar sürecek. Normalden az mı ve kaç gün.
Bazı kadınlar adet görüp hamile kalıyor.
Hemde aylarca.
Doktora gidip kan verdin mi.
Daha da belirginleşmiş olması tuhaf.
Şuan da normal seyrinde ilerliyor ama bir farklılık hissedersem dr un yolunu tutarım ☹

Merhabaa benide eklermisin bat 12 ekim yaş 26 yaklaşık 2 senedir bebiş istiyoruz.. Bu ay femara tedavisi görüyorum çatlatma iğnesi olucam rabbim isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inşallah

Bendede oluyor canım

canımm inşallah hepimizin yüzü güler. bende reglımı beklıyorum 26.27. olmam lazım , koç ünv. barış beyle görüştük adetli iken istedikleri kan testleri var onları yaptırcam sınra bızı arayın dediler. reglin 2.veya 3.gün aşılama için gideceğiz. bu ay da normal olacagını zannetmıyorum hatta regl sancım bıle başladı aşırı sınırlerım bozuk

kızlar gebelik öncesi smear tahlili yaptıran var mı pazartesi kontrole gidicem spirali çıkarıcam smear de yaptırayım dye düşündüm ama bilemedim
ben vajınal muayene olurken doktorum sordu smear alalım mı dıye alın dedım.cok basıt zaten hıc hıssetmıyorsun. bıde mantar testı yaptırdım ıkısıde cok sukur temız cıktı. aslında her yıl yaptırmak lazım ama işte erteliyorum

İnsallah kuzuu
Umarım olmazsın regl
Bende yine çatlatma iğnesi oldum 15 inde falandı heralde
1 ekimde bat
Olmazsa en az 2 ay dinlenme sürecin olsun dedi doktorum bana aşılama için
3 ay üst üste ilaç kullandığım için
İlaçların etkisi bi süre devam ediyo en azından 2 ay bekle dedi
Muhtemelen öyle yapıcaz
Bizde değerlendiriyoruz iğne olduğum günden itibaren ama beklenti sıfır, zannetmiyorum olcağını bakalım

İNŞAAALLAAAH OLUMLU OLUR KUZUM. RABBIM EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN. DEĞERLENDIR HIC NE OLACAGI BELLI OLMUYOR VALLA .BAKMISSIN O IKI AYDA HAMILE KALMISSIN YADA BU AY :)

Benimde reglim 26 27. Adet sancıları nasıl başladı bu kadar erken. Benim gibi rahminde ağrı Kasılma gibi mi oluyor

İNŞAAALLAAAH OLUMLU OLUR KUZUM. RABBIM EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN. DEĞERLENDIR HIC NE OLACAGI BELLI OLMUYOR VALLA .BAKMISSIN O IKI AYDA HAMILE KALMISSIN YADA BU AY :)
İnsallahh kuzuu
İnsallahhh beraberrr veririz güzelll haberlerrr
İlk iğne olduğum zaman heyecandan umuttan, fazla hareket etmim aman diye nerdeyse 10 gün lohusa gibi yatmıstım hatta onlar bile yatmamıstır benim kadar eminim=)
Bu ay aman ne olsa yine olmıcak diye resmen bi haftadır evde büyük temizliğe kalkıştım
Eşim bu ne salmışlık diyo inadına yapar gibisin diyo =)
Eee napim alıstık artık 2 senedir

ay canım yaaa :)
bu ay bende öyleyim bılıyormusun, baya bir saldım :) belkide aşılama vs olur diyemi blmiyorum. bide nasılsa olmaz dıye de olabilir bende aynı 2senedir belırtı takıp etmekten beynım sulanmıştı.
yinede cok yorma kendını sen :) bende bu haftasonu cam sılmeyı dusunuyorum perdeler vs. aşılama olursa yapamam dıye . ınsallaaahh hepımız en yakın zamanda pozitif görürüz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…