- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi golgelericinde
Kaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halicimmm nasılsın görüşmeyeli İnşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı haberler verirsin bizlere de illa belirti olacak diye birşey yok belirtisiz hamiş kalan çok hanım vardı burda iyi düşünüp iyiyi çağıralımKaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Ayy bak gaza geldim şimdiBul bir yolunu mutlaka degerlendir. Unutma kadının fendi erkeği her zaman yener.
Kuzu niye hsg baktırmıyorsun.. Valla iyi sabrediyorsun.. Ben tüplere baktırmadan çatlatmayı anlamsız buluyorum. Herşeyimiz sağlıklı ise o yumurta ilaçsızda büyüyor ilaçsızda çatlıyordur.. Çok yumurta olup elde var 0 olunca ihtimal azalıyor iyiceKaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Gel tabi canım gaza gelmezsen olmaz bu işler. Hadi pehlivan göreyim seni göster kendini. Yaparsın Sen Ekim gruba daha istikrarlı ilerliyor. Ileriiii Allah allah allahh.Ayy bak gaza geldim şimdi
@Hâli Hakkında hayırlısı olsun canım. Inşaallah bu ay sendende güzel haber almak nasip olur. Rabbim gönlüne göre versin canım.Kaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Hele ben çok istikrarlıyım 3 gün değerlendirmeyle adımı yazdırmaya kıyamadım listeyeGel tabi canım gaza gelmezsen olmaz bu işler. Hadi pehlivan göreyim seni göster kendini. Yaparsın Sen Ekim gruba daha istikrarlı ilerliyor. Ileriiii Allah allah allahh.
Olsun 3 gün 3 gün dür onu ilişkiden saymiyormusun belki en guzel şey o 3 günde olmuştur demi ama. Bize 3 gün değil 5 dakika bile yeter olması için.Hele ben çok istikrarlıyım 3 gün değerlendirmeyle adımı yazdırmaya kıyamadım listeye
İmkansıza oynuyorum ben ya yumurtlama dışında ki üç günümü değerlendirdimOlsun 3 gün 3 gün dür onu ilişkiden saymiyormusun belki en guzel şey o 3 günde olmuştur demi ama. Bize 3 gün değil 5 dakika bile yeter olması için.
İnşallah birşey olmaz, aşı olsak da sıkıntı olmasak dahic bi sakincasi yok diyen doktorlarda var napcagimizi sasirdik iyice
Bu aşının hamilelik üstünde olumlu etkisi olmasın benim de bir arkadasım tedaviyi biraktı aşı oldu sonra hemen kendiliğinden hamile kalmıs :)Benim arkadaşım oldu 3 yıldır korunuyordu ilk denedigi ayda hamile kaldi ve başka örnek 10 yıl çocuğu olmayan arkadaşın 2 tüp negatif sonuç almıştı asi sonrası hamile ikiside 3 aylık
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle, bir daha denemeye ilac kullanmaya gerek kalmadan olsun insallah. Benim ilacım da bugün bitti 25 agustosta kontrole gideceğim bakalımSağda 16 cm solda 14 cm yumurta var dedi, pazartesi ve çarşamba birliktelik, perşembe tekrar muayene dedi. İlacı bana da bıraktırdı canım.
Allah razı olsun insallah canim@Hâli Hakkında hayırlısı olsun canım. Inşaallah bu ay sendende güzel haber almak nasip olur. Rabbim gönlüne göre versin canım.
Doktorum hala şimdilik gerek yok dedi de ben zaten bu ay baktircam regl oluyumda=)Kuzu niye hsg baktırmıyorsun.. Valla iyi sabrediyorsun.. Ben tüplere baktırmadan çatlatmayı anlamsız buluyorum. Herşeyimiz sağlıklı ise o yumurta ilaçsızda büyüyor ilaçsızda çatlıyordur.. Çok yumurta olup elde var 0 olunca ihtimal azalıyor iyice
Insallah canım iyiyim sen nasılsın haber var mı sen deHalicimmm nasılsın görüşmeyeli İnşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı haberler verirsin bizlere de illa belirti olacak diye birşey yok belirtisiz hamiş kalan çok hanım vardı burda iyi düşünüp iyiyi çağıralım
Valla ben bıraktım artık ya saldım hesabıma göre yumurtlama 18 yada 19 olması lazım iki aylık ovulasyon takibiyle hani hesapladım bu ay kullanmadım . 13-15 20 tarihlerini değerlendirdim . Elde var sıfırInsallah canım iyiyim sen nasılsın haber var mı sen de
Vardır inşallah bisiler umut umut umut napalimValla ben bıraktım artık ya saldım hesabıma göre yumurtlama 18 yada 19 olması lazım iki aylık ovulasyon takibiyle hani hesapladım bu ay kullanmadım . 13-15 20 tarihlerini değerlendirdim . Elde var sıfır
Belirti aramaaaaaaaaa yok çünküKaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Tamam bebisBelirti aramaaaaaaaaa yok çünkü