Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Halicimmm nasılsın görüşmeyeli 🥰 İnşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı haberler verirsin bizlere de illa belirti olacak diye birşey yok belirtisiz hamiş kalan çok hanım vardı burda 🥰 iyi düşünüp iyiyi çağıralım

Kaldı 5 6 gün klomenle olan 3 4 yumurta catladi bakalım nolcak gene elde var sıfır gbi hiç belirti yok
Kuzu niye hsg baktırmıyorsun.. Valla iyi sabrediyorsun.. Ben tüplere baktırmadan çatlatmayı anlamsız buluyorum. Herşeyimiz sağlıklı ise o yumurta ilaçsızda büyüyor ilaçsızda çatlıyordur.. Çok yumurta olup elde var 0 olunca ihtimal azalıyor iyice

@Hâli Hakkında hayırlısı olsun canım. Inşaallah bu ay sendende güzel haber almak nasip olur. Rabbim gönlüne göre versin canım.

Gel tabi canım gaza gelmezsen olmaz bu işler. Hadi pehlivan göreyim seni göster kendini. Yaparsın Sen 😂 Ekim gruba daha istikrarlı ilerliyor. Ileriiii Allah allah allahh. 😂
Hele ben çok istikrarlıyım 3 gün değerlendirmeyle adımı yazdırmaya kıyamadım listeye 🤣🤣🤣

Benim arkadaşım oldu 3 yıldır korunuyordu ilk denedigi ayda hamile kaldi ve başka örnek 10 yıl çocuğu olmayan arkadaşın 2 tüp negatif sonuç almıştı asi sonrası hamile ikiside 3 aylık 🤗
Bu aşının hamilelik üstünde olumlu etkisi olmasın benim de bir arkadasım tedaviyi biraktı aşı oldu sonra hemen kendiliğinden hamile kalmıs :)

Sağda 16 cm solda 14 cm yumurta var dedi, pazartesi ve çarşamba birliktelik, perşembe tekrar muayene dedi. İlacı bana da bıraktırdı canım.
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle, bir daha denemeye ilac kullanmaya gerek kalmadan olsun insallah. Benim ilacım da bugün bitti 25 agustosta kontrole gideceğim bakalım

Kuzu niye hsg baktırmıyorsun.. Valla iyi sabrediyorsun.. Ben tüplere baktırmadan çatlatmayı anlamsız buluyorum. Herşeyimiz sağlıklı ise o yumurta ilaçsızda büyüyor ilaçsızda çatlıyordur.. Çok yumurta olup elde var 0 olunca ihtimal azalıyor iyice
Doktorum hala şimdilik gerek yok dedi de ben zaten bu ay baktircam regl oluyumda=)

Insallah canım iyiyim sen nasılsın haber var mı sen de🥰
Valla ben bıraktım artık ya saldım 🤣 hesabıma göre yumurtlama 18 yada 19 olması lazım iki aylık ovulasyon takibiyle hani hesapladım bu ay kullanmadım . 13-15 20 tarihlerini değerlendirdim . Elde var sıfır 🤣

Hanımlar size birşey soracağım
Benim rahmim 2 aydır çok ağrıyor..
Yumurtlama döneminde
Ve adetten 4 5 gün önce
Yürürken ve ağırlık kaldırırken çok ağrıyor.
Sizde böyle bir şey hiç oldumu.
Fikri olan varmı.
Bilgisi olan. Kasıklarım değil
Rabmimin iç kanalı.
Sancı ağrı basınç oluyor.

X