Kızlar iyi geceler
Şöyle bi bakayım neler yapıyosunuz nasılsınız dedim de
A R Y A cım takmamak nasıl biliyo musun mümkün değil ama şu var ki dünyaya geliş amacımız doğurmak değil tabi ki bu fıtratımızda var ama zamanı yaşı bilmem kaç ay beklemesi yazılı kural olan bişey hiç değil. İç huzurun eşinle huzurun sağlığınız olduktan sonra gerisi biraz olursa mükemmel olur olmazsa da nasip oluyor. Bebek olduktan sonra hayatlarımız tamamen değişecek ve daha buna hazır mıyız onu bile bilmiyoruz tamamen başka bi pencere açılacak ve şuanla o pencere arasında koca bi 9 ay. Biraz uzaklaşıp baktığı zaman insan daha net görüyor tamamen içinde düşünüp bunaldıkça çıkmaz yol sanıyosun ama bazen biraz uzaklaşıp etraflıca bakmak gerekiyor. Doktorlara göre 1 sene olmaması veya 2-3 düşük hikayeleri o kadar normal ki biz sürekki birilerini bişeyleri suçlama ihtiyacı hissediyoruz ama böyleyse demek ki doğal akışı bu diyemiyoruz sabırsız davranıyoruz belki de. Allahım önce sağlık sonra sabır versin bu süreçte ve sonunda hepimizin gönlüne göre güzellikler yaşamayı nasip etsin
Ben de enfeksiyondu karın ağrısıydı derken bata 3 kaldı ve ne bi belirti kaldı ne şikayet ne regl olcakmış gibiyim. Bugün kendimi pek dinlemedim başka şeylerle ilgilenip bi odak bulunca bi nebze dağılıyor kafa, her yeni gün yeni ay bir umut ne diyelim