- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.421
Tabiki inşallahhadi hayırlısı canım inşallah vardır haber ver bize de:)
biri bişe söylesn plsKızlar telefondaki uygulamaya göre 13 ünde adet olmam gerekiyo ama ovu testi yapmıştım yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyor hangisine güvenmeliyim zaten her türlü 13 üne kadar yolu var bence ama aklım karıştı yumurtlamadan 15 gün sonra adetolmam gerekiyor diye biliyorum 25 eylülde yumurtlama oldu kafam karıştı
Canım ben Ikıncı çocuğumu istiyorum 6 aydırO herkesin değişiyor canım ya bende 28 günde bi adet oluyorum ama benim adetten 5 günü pik görüyorum erken görüyorum 2,3 ay takip ettim hiç aksatmadan hep 5. Gün oldu benim o yüzden 1 günde 1 ilişki ve özellikle o 5. Gün ilişki olarak değerlendiriyorum ama tabi benim olmadı o yüzden aşılama olcam yarın konuşcaz aşılamayı bakalım bi de ne kadar dur olmuyo çocuk sizin eşin de mutlaka sperm testi versin
Canım adet olmazsa 15-16 günde tekrar yapYa kızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. günü ama negatif çıktı testim bundan sonrada değişmez heralde dimi
Bazen ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor canım adet gününü bekle 1 gün geçince test yap inşallah hayırlısı olur senin içinbiri bişe söylesn pls
Haklısın canım sen naptinCanım illa olacak diye birşey yok ki, sebepsiz infertilite olanlar çok
Evet bir şeyi yokEşiniz sperm ve hormon tahlili yaptırdı mı
Evet doğru diyorsun canimKuzu o zaman aşılamaya geç istersen.. demekki yumurta ile sperm buluşamıyor..
Ay insalab canım ben de seni takip edeyim kaderdasKuzum Hep yazdıklarını görüyorum takipteyim aynı durum benim içinde geçerli durumlarımız aynı yumurta oluşuyor ama gebelik olmuyor hsg çekindim gayet temiz inşAllah sonu güzel olur
Canım telefondaki uygulama senin girdiğin verilere göre hesaplama yapıyor. ama normalde yumurtlamadan 14 gün sonra döllenme olmazsa adet olman gerekiyor. Tabi adetin düzenliyse bu durum böyle. Sen ovulasyon testinde 25 Eylül pik gördüysen 10 Ekim gibi adet olman gerekiyor. Telefon uygulaması yumurtlama gününü farklı gün kabul etmiş olabilir. Ondan o şekilde farklı çıkıyordur. İnşallah olmazsın inşallah sağlıklı bal gibi bebiş vardırbiri bişe söylesn pls
inşallah ama 13 ekimi mi beklesem test içinBazen ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor canım adet gününü bekle 1 gün geçince test yap inşallah hayırlısı olur senin için
Eğer moralin bozulmicaksa bir şimdi yap bir de adet günü yapinşallah ama 13 ekimi mi beklesem test için
Bakalım beklicem canım olmassam yaparım artık kısmet işte herşeyCanım adet olmazsa 15-16 günde tekrar yap
Kimse cevap vermedi. Günüm deyim bilgi verirmisiniz lütfenHanımlar bugün adetimin 13 uncu günü.
Az once lavaboya gittim afedersiniz yumurta akı gibi şeffaf olan çok geldi bir anda.
Şimdi yumurtam çatlamış mı oldu.
Yoksa yumurtlamam mı var.
İnşallah Halişiim sende yumurta fazlalığımı vardıAy insalab canım ben de seni takip edeyim kaderdas
Canım genellikle ben koyu akıntı görüyorum ondan sonraki gün pik oluyor Bence bu zamanlara sakın boş geçirme değerlendirKimse cevap vermedi. Günüm deyim bilgi verirmisiniz lütfen
Alıştım ki artık tek çizgiyeEğer moralin bozulmicaksa bir şimdi yap bir de adet günü yap
Onu hic birimiz bilemeyiz herkesin yumurtlama çatlama günü farklı ovulasyon da kullanmıyorsan iki günde bir ilişkiye girersen yakalama sansin yuksek olurKimse cevap vermedi. Günüm deyim bilgi verirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?