- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.181
bence gebelik var canım emin olmak için kan ver hemen hayurlısı inşallahHerkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorumEki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722
Merhaba,Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorum
Progesteron her ay değişiyormuş, peki dışardan kullanılan haplar etki eder mi gerçek anlamda? Çünkü progesteron yüksek olup gebe olmayanlarda olabiliyor..Merhaba canım tahmini ovulasyondan hemen sonra kanda bakıldığında yükselmeye başlayıp adet gününe bir iki gün kala tekrar duserek adeti getiren adet olunca da tekrar sıfırlanan sadece yumurta catladiginda yükselip gebelik başladığında beta ile birlikte organize yükselmeye devam eden ve gebelik boyunca belli bir pik seviyesinde devam eden bir hormondur ovulasyondan hemen sonra çatlayan folikulun içinden çıkan yumurtadan sonra yerinde kalan corpus luteum dediğimiz yumurtanın bıraktığı alandan salgilanmaya başlayan gebelik olustuktan sonra gebelik 8. Haftaya geldiğinde plasentadan salgilanmaya devam eden taki doğuma kadar bir hormondur gebeliğin başlangıcında beta ile progesteron organize yükselirler ve birbirlerine bağımlıdırlar birinin düşüşü diğerininde düşmesine ve gebeliğin sonlanmasına neden yani sagikli bir gebelik için yüksek seyretmesi ne ihtiyaç duyduğumuz bir hormondur tahmini ovulasyondan iki gün sonra kanda bakildiysa 3 lu bir değer cikar 7 gün sonra ise 8 ile 13 arasi bir deger çıkar ve evet progesteron seviyesi tam olmasa da yumurta kalitesi hakkında bir miktar bilgi verebilir 28 günlük döngüsü olan bir kadının 20. Günde kanda progesteron 8 10 arasi bir deger kaliteli bir yumurta habercisidir bazan çift çatlamış bir yumurta olduğunda dahada yüksek çıkacaktır.
ayy çok çok sevindiiim ya tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahhArkadaşlar dün sabah kan vermiştim adet günüme 5 gün kala, beta 23 çıkmış iyimi sizce
Kuzuuu nasılsınayy çok çok sevindiiim ya tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahh
Yavrum iyiyim ben sen nasılsıııınKuzuuu nasılsın
Nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır
Ben hala buralardayımJanna ne yaptı acaba sesi çıkmıyor sanırım
Hsg çekildim canım geçen hafta temiz çıktıYavrum iyiyim ben sen nasılsıııın
- Janna - en son kasımı bekliyoduu az kaldı valla gözüm bir taraftan onun üzerinde bir taraftan sizin üzerinizdee
hsg sonrası lak diye hamiş kalan tayfadan olursun umarımm ya ne zaman yaptıracaksıın
Progesteron her ay değişmesi döngünün ilk yarisinda 0 gibi değerlerde olup ovukadyondan sonra yükselmeye başlayıp gebelik oluşmadığı takdirde düşmeye başlayarak diğer adetin baslanasini sağlar varlığı gebelik sebebidir devamlılığı da gebelik sebebidir yokluğu adettirProgesteron her ay değişiyormuş, peki dışardan kullanılan haplar etki eder mi gerçek anlamda? Çünkü progesteron yüksek olup gebe olmayanlarda olabiliyor..
doktorum belki dölleniyor ama tutunmakta zorlanıyorsa olabilir diye yorumladı. Çünkü hsg çekildim ve tüplerin açık eşimde de sperm sorunu yok ve 3 aydır yumurtlama günlerimi yakalıyorum
Siz çok tecrübelisiniz bu yüzden danışmak istedim
Progesteron artması döngü süreci gerçekten de psikolojik önceden inanmıyordum ama prolaktin ve bu gibi hormonlar strese bağlı gelişim gösteriyor e bu da her şey demekProgesteron her ay değişmesi döngünün ilk yarisinda 0 gibi değerlerde olup ovukadyondan sonra yükselmeye başlayıp gebelik oluşmadığı takdirde düşmeye başlayarak diğer adetin baslanasini sağlar varlığı gebelik sebebidir devamlılığı da gebelik sebebidir yokluğu adettirtabi her çatlayan yumurta dollenebilseydi hiç biz bunları konuşuyor olmazdık o sırada çok zorlu bir süreç yaşanıyor ve her mekanizmanın kusursuz olması gerrkiyor yumurta catladiktan sonra döllenme olsa bile rahime tutunma aşamasında bir yığın enzimler salgılanıyor sperm kalitesi yoğunluğu hızı hepsi çok önemli ve bizim aşırı gebelik beklentimiz bu döngüyü çok olumsuz etkiliyor biz kadınların hormonları psikolojimiz ile direk orantılı ben geçen yıl ağustos ayında asılama yaptırdım kasim ayında tüp bebek yaptırdım hepsi başarısız oldu iki ay boyunca dongum bozuldu Şubat ayı dönerken ve pes ettiğim ayda ha
6 gün süren reglim Eylül ayında 3.günde bitmişti ama yoğun kanamalı. Ekim bat beklerken hamile olduğumu öğrendim bata 2 gün kala ama aşırı koyu çizgiyle. Sanırım bedenimiz ufak ufak gebeliğe hazırlıyor kendini ben öyle düşündüm5-6 gün süren adetim bugün yani 3.günde kesildi sanırım. Birkaç ay önce de 1 kere böyle oldu. Sizlerde de oluyor mu? İlk 2 gün çok yoğundu
Sarjim bitti kusura bakma canim pes ettiğim aydi Şubat ayı dönerken yoruldum biraz vücudumda dinlensin dongum düzene girsin dediğim ayda hamile kaldım ve çok sağlıklı ilerleyen bir gebelikti filyasyon hemsiresiyim ani yükselen ateş eklem kas ağrıları öğlen 2 de USG de hareketlerini izlediğim bebeğimin aksam 5te kalbi dutmustu ve tüm PCR testierim negatif çıkıyordu başka hiçbir sebep bulunamadı ve 13 haftalıkti aylarca kahroldum şimdi yine beklemedeyim kısmet diyorum artık yaşımda ileri bu ay 41 i dolduruyorum çokta umudum kalmadı hayırlısı diyorum .Progesteron artması döngü süreci gerçekten de psikolojik önceden inanmıyordum ama prolaktin ve bu gibi hormonlar strese bağlı gelişim gösteriyor e bu da her şey demek
Sarjim bitti kusura bakma canim pes ettiğim aydi Şubat ayı dönerken yoruldum biraz vücudumda dinlensin dongum düzene girsin dediğim ayda hamile kaldım ve çok sağlıklı ilerleyen bir gebelikti filyasyon hemsiresiyim ani yükselen ateş eklem kas ağrıları öğlen 2 de USG de hareketlerini izlediğim bebeğimin aksam 5te kalbi dutmustu ve tüm PCR testierim negatif çıkıyordu başka hiçbir sebep bulunamadı ve 13 haftalıkti aylarca kahroldum şimdi yine beklemedeyim kısmet diyorum artık yaşımda ileri bu ay 41 i dolduruyorum çokta umudum kalmadı hayırlısı diyorum .
İnşallah öyle oluyordur canım6 gün süren reglim Eylül ayında 3.günde bitmişti ama yoğun kanamalı. Ekim bat beklerken hamile olduğumu öğrendim bata 2 gün kala ama aşırı koyu çizgiyle. Sanırım bedenimiz ufak ufak gebeliğe hazırlıyor kendini ben öyle düşündüm
Günaydın canım. 14 günde iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Bugün yaptığın mavili kaset testte net şekilde çizgi var, hemennkannver bence. Allah yavrunu hayırla kucağına almayı nasip etsinHerkese Merhaba,
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorumEki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722
Benve iğne etkisi geçmiştir ama bir kan ver bu testlere göre hamilesin ama en iyisi kan vermek canım inşallah hamilesindirHerkese Merhaba,
Sağol canım, yarın kan vereceğim inşallah. Tek yumurtam vardı adetin 12.günü 15 mm'di. 15. günü tekrar gittiğimde 24 mm olmuştu.Günaydın canım. 14 günde iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Bugün yaptığın mavili kaset testte net şekilde çizgi var, hemennkannver bence. Allah yavrunu hayırla kucağına almayı nasip etsinbu arada ben de femara kullanıyorum, ilki başarısızdı. Bu 2.denemem, yumurtan kaçıncı gün kaç mm olmuştu?
Kuzu daha dün biri ile sürecimi konuştuk. Yengesinde de problem olmadığı halde gebelik oluşmuyormuş. Rahmine çentik atmişlar gebelik olursa bebek tutunsun diye... Bi araştırsana belki işine yarar..Progesteron her ay değişiyormuş, peki dışardan kullanılan haplar etki eder mi gerçek anlamda? Çünkü progesteron yüksek olup gebe olmayanlarda olabiliyor..
doktorum belki dölleniyor ama tutunmakta zorlanıyorsa olabilir diye yorumladı. Çünkü hsg çekildim ve tüplerin açık eşimde de sperm sorunu yok ve 3 aydır yumurtlama günlerimi yakalıyorum
Siz çok tecrübelisiniz bu yüzden danışmak istedim
Herkese Merhaba,
ah bu ne kadar güzel içten bir dua Allah razı olsun cnm herkesin yüzünü güldürsün rabbim aratmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?