• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bi test yaparsanız aklınız da soru işareti kalmayacaktır bizi de bilgilendirirseniz😊
Test yaptırıp negatif almak istemiyorum korkuyorum çok garip bir duygu beni anlıyorsunuzdur. 7 aylık evliyim pko için ilaç kullandım ama yanlış kullanmışım 3 ay gerekirmiş ben 1 ay sonra bıraktım öyle sanıyordum

Ben kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit
Canım merhaba adetin 3. Günü fermaraya başladım ben de, adetin 10. Günü 16,5 mm çıktı yumurtam 11. Günü ovitrelle vuruldum. 18 mm olur demişti doktorum. İnşallah olmuştur. Sen değerlendirmeyi nasıl yaptın?

Merhaba hanımlar. Benim bir sorum olacak lütfen bilgisi olan cevap versin. Adetime 3 gün var 6 gün varken pazar günü akşam saatlerinde vücut ısım arttı akşam kola içtim 3-4 yudum midem bulandı ilaç kullandığım için kusmak istemedim sonra kustum tutamadım sonra rahatladım ertesi sabah uyandım halim yok uykum çok bütün gün uyku haliyle geçti. Salı günü de uyku hali beni bırakmadı ve önce sağ kasıkta hafif bir anlık batma oldu sonra o batma sol kasiga geçti. Ve iştahım çok yüksekti. Bugün ise yine uyku halim var aksine iştahım hiç yok. Meme ucum kırmızı ve halka bölgesinde daha önce dikkat etmediğim yada görmediğim ince damarlanma var sol göğsümde sağ göğsüm de ise her zaman olan kabarcıklar bir parça artmış. Sizce hamilelik var mı ? İstiyorum.. bilgisi olan yazsın lütfen
Adete 3 gün kala çoğunda çıkıyor gebelik varsa bence bir erken gebelik bir de kaset testle teyit edin ilaç da kullaniyormussunuz sıkıntı yaşamayın sonra

Evet dış ağrım var onun için ağrı kesici ama dün ağrıdan kivransam da içmedim korktum öyle bişey varsa zararım dokunmasın

Orada başka bir doktor yok mu ya da başka bir hastane gidebileceğiniz bence yarına bırakmayın...
Doktor var da devlet hast olduğu için doktor bana kaşe basıp kağıt vermişti sıra alabilmem için başka doktorlara sıra vermiyorlar pandemiden dolayı internet randevusu dışında ☹️

Hahaha hiç değilim ama eşim bekle diyo takma diyo. Keşke öyle bir teknoloji olsa dün akşam eşime dedim bu nasıl. İsey nasıl bekleniyor böyle çok garip bir his

Merhaba hanımlar. Benim bir sorum olacak lütfen bilgisi olan cevap versin. Adetime 3 gün var 6 gün varken pazar günü akşam saatlerinde vücut ısım arttı akşam kola içtim 3-4 yudum midem bulandı ilaç kullandığım için kusmak istemedim sonra kustum tutamadım sonra rahatladım ertesi sabah uyandım halim yok uykum çok bütün gün uyku haliyle geçti. Salı günü de uyku hali beni bırakmadı ve önce sağ kasıkta hafif bir anlık batma oldu sonra o batma sol kasiga geçti. Ve iştahım çok yüksekti. Bugün ise yine uyku halim var aksine iştahım hiç yok. Meme ucum kırmızı ve halka bölgesinde daha önce dikkat etmediğim yada görmediğim ince damarlanma var sol göğsümde sağ göğsüm de ise her zaman olan kabarcıklar bir parça artmış. Sizce hamilelik var mı ? İstiyorum.. bilgisi olan yazsın lütfen
En doğru sonuç test yapmak. Belirtiler çok kişisel her bünye farklı ☺️
Umarım vardır.

Canım merhaba adetin 3. Günü fermaraya başladım ben de, adetin 10. Günü 16,5 mm çıktı yumurtam 11. Günü ovitrelle vuruldum. 18 mm olur demişti doktorum. İnşallah olmuştur. Sen değerlendirmeyi nasıl yaptın?
Valla canım biz iğneden sonraki gün pazar ve pazartesi oldu sadece eşim işlerini ayarlayamadi nasip bakalım inşallah tutar

Benimde aynı senin gibi sadece incirle de destekledim ben onun için 11.gunde 18mm di hemen ertesi gün iğne oldum bugün 6 gün oldu iğne yapalı ben inciri sağ yumurtalığım da pcos baskın olduğu için belki orayada faydası olur diye yaptım ama sadece soldakinin hızlı büyümesini sağladı.Benim bu Sabah rahim üstünde çok sert bir ağrı olup geçiyor ama bakalım

Benimde aynı senin gibi sadece incirle de destekledim ben onun için 11.gunde 18mm di hemen ertesi gün iğne oldum bugün 6 gün oldu iğne yapalı ben inciri sağ yumurtalığım da pcos baskın olduğu için belki orayada faydası olur diye yaptım ama sadece soldakinin hızlı büyümesini sağladı.Benim bu Sabah rahim üstünde çok sert bir ağrı olup geçiyor ama bakalım
Birde senin de göğüslerinde çok acıyor mu ben özellikle sağ tarafa dokunamiyorum bile

İncirden korkuyorum canım ya prolaktin artar ilaçla birlikte ters etki olmasın diye işleri karıştırmayayım dedim çünkü ilk defa ilaç kullanarak büyüttüm yumurtamı.

Bende de pco görünümü dedi bir doktor diğeri yok dedi. Yumurtlamam da oluyor aslında ama ilaçla destekleyelim dedik yine de bakalım.

Peki bu femara yumurta büyütmenin dışında kalitesine de etki ediyor mu

Back