Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aktardan otunu aldım canım, kaynatıp içiyorum. Ama Saraçoğlu sallama çayını da üretmiş, ondan da alabilirsin.

Ben kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit
Canım zaten ovulasyon ile takip edicem, bir de doktor 10.gün kontrole çağırdı. Kontrollü gidicem İnşallah

Ben size yapılan testleri atayım bir bakın olur mu

Soğan kürü hakkında bilgim yok kuzum Maviesra kullanıyor, görürse yazar

Kuzum hakkınızdan en hayırlısı ne ise öyle olsun. Moralini bozma lütfen, iyi ki yaptırmışsınız. En azından çözüme odaklı hareket edersiniz.

İncir için prolaktin yükselttiğini ben de duydum benim de bir dönem yüksekti dostinex hormon ilacı kullandım düştü tekrar yükselme yaşamadım en sevdiğim meyve kurusu tazesi incirdir sürekli tüketirim çok şükür hiç tekrarlamadi

@Yusra30 ve @Sasa234 paranoyak oldum..
Doktorlar problem görmedi benim bilgim dahilinde de yok ama bir de siz bakar mısınız
Canım en alttaki değere baktığımda Dünya Sağlık Örgütüne göre morfolojiye iyi diyebilmek için %30 üstü olması gerekiyormuş. Senin eşinin %41, yani gayet güzel. Diğer derlerde de sorun görünmüyor.

WHO - Dünya Sağlık Örgütünün İngilizce Kısaltması

Kuzu incirleri yediğimiz zaman kavanozun içinde zeytinyağı kalıyor ya, yeni inciri onun içine mi koymak lazım yoksa yağınıda mı değiştireyim? Bir de incirleri hep akşam mı koyayım, yoksa yedikten sonra hemen yenilerini ekleyeyim mi? Selizay

Bakın size yolladm çok önce yapılan testlerimizi ben mi anlamıyorum kafam karıştı siz öyle deyince var mı kruger testi bir de siz bakar mısınz MaviFlorra

Eklentiler

• image.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 38
Asliamayla yorulmazsiniz ya daha kolyah kolay

6 gün sogan küründe yazı kötü ama rahmi temizliyor galiba kahverengi akinti m var hp

Bakın size yolladm çok önce yapılan testlerimizi ben mi anlamıyorum kafam karıştı siz öyle deyince var mı kruger testi bir de siz bakar mısınz MaviFlorra
Kruger zaten yaptıkları bu testler ona göre.inceliyirlar morfoloji acisndan gerçekten yok testiniz de sadece harekete bakmışlar üstelik yerinde hareketli var hareketsiz sıfır çıkmış o yüzden doktor belki onemsemedi yazmıştım ama tekrar baktım hareketsiz de var ama ayrı ayrı olmaz bu iş nerde yaptırdınız bunca sene morfolojiye hiç mi bakılmaz ya. Bu kar nasıl yerler anlamıyorum kaç yılında yapildi

Valla bende onu diyorum işte canm yeni evliyken bu konularda bilgimiz olmadığından hangi testi isterse onu veriyorduk bilmiyorduk morfolojiyi de.üstüne 2kez aşılama yaptılar Niğde bor da vermiştik şimdi İzmir de oturuyorum. Buraya gelince öğrendim yapıldı %2 çıktı bugüne kadar da hep ben iğneler ilaçlar aldm herşey normal olduğuna rağmen

Hhayret gerçekten ben bunu önceki verdiğiniz labarotuvrin yetersizliğine bağlıyorum çünkü artık morfolojiye önemsiyor doktorlar ayrıca detaylarda önemli morfolojik bozukluk nerde bastami kuyruktami bunlar bile söylenir gerekirse

Evet Daha kaliteli yumurta oluşumu sağlıyormuş doktorum öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…