- 7 Kasım 2014
- 6.982
- 10.899
- 448
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.001
Ben aktardan otunu aldım canım, kaynatıp içiyorum. Ama Saraçoğlu sallama çayını da üretmiş, ondan da alabilirsin.Öyleymiş cinsel istek artıp azaldığında veya ilişkiye girince bile değişiyomuş çok hızlı, şifa olur inşallah kuzum bu ay bizim olsunben de önceki ay eşime yedirirken kendim de yiyodum ama çok düzenli yapmadım 1 hafta ancak yaptım. Belki önümüz ay yaparım ama soğan kürünü de beraberinde yapsam mı bilmiyorum bu arada o çay aktarlarda kolay bulunuyor mu yoksa online mı temin etmek gerekiyor?
Canım zaten ovulasyon ile takip edicem, bir de doktor 10.gün kontrole çağırdı. Kontrollü gidicem İnşallahBen kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit
Ben size yapılan testleri atayım bir bakın olur muMorfoloji virti zıttı sperm testi verdiğinde hepsi çıkar ayrı olmaz nerde sizi oyaladilarsa hakkınızı arayın zatensperm testini. Ana amacı baş boyun anomalisi(morfoloji) sayısı hareketi esas gaye bunla akışkanlık falan filan onlar yan bakilasi şeyler gibi
Gayet iyi canım, adete 5 gün kala seni kan vermeye iten sebepler neydiArkadaşlar dün sabah kan vermiştim adet günüme 5 gün kala, beta 23 çıkmış iyimi sizce
Soğan kürü hakkında bilgim yok kuzumÖyleymiş cinsel istek artıp azaldığında veya ilişkiye girince bile değişiyomuş çok hızlı, şifa olur inşallah kuzum bu ay bizim olsunben de önceki ay eşime yedirirken kendim de yiyodum ama çok düzenli yapmadım 1 hafta ancak yaptım. Belki önümüz ay yaparım ama soğan kürünü de beraberinde yapsam mı bilmiyorum bu arada o çay aktarlarda kolay bulunuyor mu yoksa online mı temin etmek gerekiyor?
Kuzum hakkınızdan en hayırlısı ne ise öyle olsun. Moralini bozma lütfen, iyi ki yaptırmışsınız. En azından çözüme odaklı hareket edersiniz.Yok görünmedi biraz kendime güvenimi kaybettim dedi.. Sonuç bu çok değişmeycektir dedi takviye vermişti doktor onlara ben başka takviyeler ekledim biraz böyle deniyeceğiz.. Gelecek ay iyi bir urolog gidio tekrar test verecek sonra da tüp bebek sürecine geçeceğiz
İncir için prolaktin yükselttiğini ben de duydum benim de bir dönem yüksekti dostinex hormon ilacı kullandım düştü tekrar yükselme yaşamadım en sevdiğim meyve kurusu tazesi incirdir sürekli tüketirim çok şükür hiç tekrarlamadiİncirden korkuyorum canım ya prolaktin artar ilaçla birlikte ters etki olmasın diye işleri karıştırmayayım dedim çünkü ilk defa ilaç kullanarak büyüttüm yumurtamı.
Bende de pco görünümü dedi bir doktor diğeri yok dedi. Yumurtlamam da oluyor aslında ama ilaçla destekleyelim dedik yine de bakalım.
Peki bu femara yumurta büyütmenin dışında kalitesine de etki ediyor mu
Canım en alttaki değere baktığımda Dünya Sağlık Örgütüne göre morfolojiye iyi diyebilmek için %30 üstü olması gerekiyormuş. Senin eşinin %41, yani gayet güzel. Diğer derlerde de sorun görünmüyor.
Tabi atarsanız bakarım ama emin olun sperm testi zaten morfoloji için yapılır yani size bunca sene yapılmaması sizin için dezavantajBen size yapılan testleri atayım bir bakın olur mu
Bakın size yolladm çok önce yapılan testlerimizi ben mi anlamıyorum kafam karıştı siz öyle deyince var mı kruger testi bir de siz bakar mısınzMorfoloji virti zıttı sperm testi verdiğinde hepsi çıkar ayrı olmaz nerde sizi oyaladilarsa hakkınızı arayın zatensperm testini. Ana amacı baş boyun anomalisi(morfoloji) sayısı hareketi esas gaye bunla akışkanlık falan filan onlar yan bakilasi şeyler gibi
Asliamayla yorulmazsiniz ya daha kolyah kolayAşılamayı herkes söylüyor. Ama bende çok yorulup erken bezmek istemiyorum. Valla o kadar çok şey alıyor ki.. E vit, proxeed plus, impyrl, keçiboynuzu suyu, çakşır suyu, d vit... Sesini çıkarmadan içiyor.. Bende daha çok ilgilenmeye başladım. ama bizim genel sorunumuz yemek. Ben evde yemek hafta 1 yapıyorum. Allah var hiç sevmiyorum. Yemek yapmak işkence.. Öyle olunca dışardan yiyor sürekli.. Şimdi yemek yapmaya çalışıyorum.. Bence sorun yemek
Hâlâ idrar sonrası yada akıntı olarak kahverengi kanama geliyo ben günde 1 tane içebiliyorum midem anca aliyorBu iyi bir şey bence kanallar temizleniyordur.
Reglime 2 gün var bu ay da negatif çıkarsa ben de başlayacağım soğan kürüne..
6 gün sogan küründe yazı kötü ama rahmi temizliyor galiba kahverengi akinti m var hpÖyleymiş cinsel istek artıp azaldığında veya ilişkiye girince bile değişiyomuş çok hızlı, şifa olur inşallah kuzum bu ay bizim olsunben de önceki ay eşime yedirirken kendim de yiyodum ama çok düzenli yapmadım 1 hafta ancak yaptım. Belki önümüz ay yaparım ama soğan kürünü de beraberinde yapsam mı bilmiyorum bu arada o çay aktarlarda kolay bulunuyor mu yoksa online mı temin etmek gerekiyor?
Kruger zaten yaptıkları bu testler ona göre.inceliyirlar morfoloji acisndan gerçekten yok testiniz de sadece harekete bakmışlar üstelik yerinde hareketli var hareketsiz sıfır çıkmış o yüzden doktor belki onemsemedi yazmıştım ama tekrar baktım hareketsiz de var ama ayrı ayrı olmaz bu iş nerde yaptırdınız bunca sene morfolojiye hiç mi bakılmaz ya. Bu kar nasıl yerler anlamıyorum kaç yılında yapildiBakın size yolladm çok önce yapılan testlerimizi ben mi anlamıyorum kafam karıştı siz öyle deyince var mı kruger testi bir de siz bakar mısınzMaviFlorra
Valla bende onu diyorum işte canm yeni evliyken bu konularda bilgimiz olmadığından hangi testi isterse onu veriyorduk bilmiyorduk morfolojiyi de.üstüne 2kez aşılama yaptılar Niğde bor da vermiştik şimdi İzmir de oturuyorum. Buraya gelince öğrendim yapıldı %2 çıktı bugüne kadar da hep ben iğneler ilaçlar aldm herşey normal olduğuna rağmenKruger zaten yaptıkları bu testler ona göre.inceliyirlar morfoloji acisndan gerçekten yok testiniz de sadece harekete bakmışlar üstelik yerinde hareketli var hareketsiz sıfır çıkmış o yüzden doktor belki onemsemedi yazmıştım ama tekrar baktım hareketsiz de var ama ayrı ayrı olmaz bu iş nerde yaptırdınız bunca sene morfolojiye hiç mi bakılmaz ya. Bu kar nasıl yerler anlamıyorum kaç yılında yapildi
Hhayret gerçekten ben bunu önceki verdiğiniz labarotuvrin yetersizliğine bağlıyorum çünkü artık morfolojiye önemsiyor doktorlar ayrıca detaylarda önemli morfolojik bozukluk nerde bastami kuyruktami bunlar bile söylenir gerekirseValla bende onu diyorum işte canm yeni evliyken bu konularda bilgimiz olmadığından hangi testi isterse onu veriyorduk bilmiyorduk morfolojiyi de.üstüne 2kez aşılama yaptılar Niğde bor da vermiştik şimdi İzmir de oturuyorum. Buraya gelince öğrendim yapıldı %2 çıktı bugüne kadar da hep ben iğneler ilaçlar aldm herşey normal olduğuna rağmen
Evet Daha kaliteli yumurta oluşumu sağlıyormuş doktorum öyle dediİncirden korkuyorum canım ya prolaktin artar ilaçla birlikte ters etki olmasın diye işleri karıştırmayayım dedim çünkü ilk defa ilaç kullanarak büyüttüm yumurtamı.
Bende de pco görünümü dedi bir doktor diğeri yok dedi. Yumurtlamam da oluyor aslında ama ilaçla destekleyelim dedik yine de bakalım.
Peki bu femara yumurta büyütmenin dışında kalitesine de etki ediyor mu
Hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah güzel yumurtaların oluşurCanım zaten ovulasyon ile takip edicem, bir de doktor 10.gün kontrole çağırdı. Kontrollü gidicem İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?