• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prokaltine nası etkisi var acaba yükseltiyo diyolar:KK43:
Kuzum dengelemesi için aslan pençesi çayı da içiyorum. Bir de prolaktin sürekli yükselen ve düşen bir hormon. Benim ilk doktora gittiğimde 36 falandı, ertesi gün birdaha yapalım ona göre ilaç verelim dedi doktor. Ertesi gün tekrar test yaptık 16 ya düşmüştü. Oyüzden ilaca falan da gerek kalmadı, çok kafaya takmamak lazım

üzgünüm erkekleri hiç anlamıyorum zaten sperm testleri de kendileri gibi cins :KK70:testlerini de çözmek zor açıklayıcı değil :KK70: MaviSasa234 MaviSasa234 arkadaşım biliyorsa güzel cvp verecektir.
ejce ejce canım sizin testte belirtilmemiş.. Sizde sadece morfoloji 8 yazmış…

Ama sonuçlar çok iyi miktar çok fazla.. Ama testi yaptırdıgınız yer önemli .. tüp bebek merkezi olan bir hastane de yapıldığında net öğreniliyormuş.. Bir de devlet hastaneleri morfoloji bakmıyormuş çünkü tekniker bakıyormuş sonuca..

Benim eşim 2 ml vermiş.. Doktor direk görüp stres mi girdi çok az bu dedi. Azosperm olsa bile böyle çıkmazdı dedi.. Bakalım biz sonra tekrarlayaacğız

O yüzden benim de aklıma varikosel gelmişti o bozuyormuş zamanla ama hayır dedi..
acaba kan tahlilleri mi diğer şeyler ben de bilemedim vallahi 🤨
Bizdede durum kötü morfoloji vasat ama varikosel yok yani olamaybilir belki aman hayırlısı inşallah Allah dert verip derm'a aratmasın herkese sifa versin hayırlı nesiller nasip etsin

Kuzu eşin doktora göründü mü? Bir süre takviye vs kullanın, doktorun önerilerine uyun. Tekrar bi test verin, düzelmeler olur büyük ihtimalle
Yok görünmedi biraz kendime güvenimi kaybettim dedi.. Sonuç bu çok değişmeycektir dedi takviye vermişti doktor onlara ben başka takviyeler ekledim biraz böyle deniyeceğiz.. Gelecek ay iyi bir urolog gidio tekrar test verecek sonra da tüp bebek sürecine geçeceğiz

Yok görünmedi biraz kendime güvenimi kaybettim dedi.. Sonuç bu çok değişmeycektir dedi takviye vermişti doktor onlara ben başka takviyeler ekledim biraz böyle deniyeceğiz.. Gelecek ay iyi bir urolog gidio tekrar test verecek sonra da tüp bebek sürecine geçeceğiz
Cnm morfoloji değişmiyor cidden sayı değişiyor harkeet falan filan değişiyor ama sana bı umut olursa arkadaşım morfoloji çok vasatken seninkinden daha kötü aşılama ile hamile kaldı sayıyı yükseltmeye çalışın takviye falan e vitamin önemli oluyor çit çekirdek tuketsin benim bildiğim sen sıkma canını seninki arkadaşın dueumundan daha iyi ve tüp bebekle olur zaten Allah'ın izniyle ❤️

Çok teşekkürler harika bilgiler kuzucum, yani şuan progesteron böyle çıkmış 3. Gün 0.5 idi zaten şuan ekteki gibi, çatlamış olsaydı bu kadar yüksek olmazdı mı diyosun? Ama idrar enfeksiyonu çıkınca tahlilde beta da olmayınca hiç gebelik düşünmedim 21. Gün ne bileyim yeni yeni deniyoruz çok bilgisizim 🤷‍♀️
Çatlamış ki 21. Gün değer 26 çıkmış catlamamis olsaydı yine 0 li değer çıkardı ayrıca seninki bir yumurta için yüksek ya iki yumurtan çatladı yada dediğim gibi gebelik söz konusu bat ne zamandi acaba senin vede yumurtlama veya olası iliskiden sonra 10.gun kanda olculbilir beta değeri çıkar canim

Çatlamış ki 21. Gün değer 26 çıkmış catlamamis olsaydı yine 0 li değer çıkardı ayrıca seninki bir yumurta için yüksek ya iki yumurtan çatladı yada dediğim gibi gebelik söz konusu bat ne zamandi acaba senin vede yumurtlama veya olası iliskiden sonra 10.gun kanda olculbilir beta değeri çıkar canim

Bir önceki adet gününüz neydi sat yani
Sat 15 eylüldü canım bat da 13 ekim 28 gün ortalama döngüme göre.
Regl 21 eylül bitmiş 22-24-25-27-29-1 tarihlerinde ilişki olmuş, 27 ovü test eşit çift çizgi 28 pik 29 yine eşit 30 çatlama olmuş gibi görünüyor. Tarihler bu şekilde, ama benim geçen ay tsh 4.5 çıktı ilaç başladık dün ona da bakıldı 3 küsüre düşmüş bu ay olmaz diye umudum yoktu tsh yüksekliğe engel oluyo diyolar ya ☹️

Kuzum dengelemesi için aslan pençesi çayı da içiyorum. Bir de prolaktin sürekli yükselen ve düşen bir hormon. Benim ilk doktora gittiğimde 36 falandı, ertesi gün birdaha yapalım ona göre ilaç verelim dedi doktor. Ertesi gün tekrar test yaptık 16 ya düşmüştü. Oyüzden ilaca falan da gerek kalmadı, çok kafaya takmamak lazım
Öyleymiş cinsel istek artıp azaldığında veya ilişkiye girince bile değişiyomuş çok hızlı, şifa olur inşallah kuzum bu ay bizim olsun😍 🙏🏻🙏🏻ben de önceki ay eşime yedirirken kendim de yiyodum ama çok düzenli yapmadım 1 hafta ancak yaptım. Belki önümüz ay yaparım ama soğan kürünü de beraberinde yapsam mı bilmiyorum bu arada o çay aktarlarda kolay bulunuyor mu yoksa online mı temin etmek gerekiyor?

ejce ejce canım sizin testte belirtilmemiş.. Sizde sadece morfoloji 8 yazmış…

Ama sonuçlar çok iyi miktar çok fazla.. Ama testi yaptırdıgınız yer önemli .. tüp bebek merkezi olan bir hastane de yapıldığında net öğreniliyormuş.. Bir de devlet hastaneleri morfoloji bakmıyormuş çünkü tekniker bakıyormuş sonuca..

Benim eşim 2 ml vermiş.. Doktor direk görüp stres mi girdi çok az bu dedi. Azosperm olsa bile böyle çıkmazdı dedi.. Bakalım biz sonra tekrarlayaacğız
Teşekkürler canım, burda tüp bebek yapan yerlerde bu kurumu kullanıyor özel bir laboratuvar. Medicana kendi bünyesinde yapmadığı için burayı tercih ettik ama çok güvenilirmiş.
Evet anomaliler yazmıyor..

Cnm morfoloji değişmiyor cidden sayı değişiyor harkeet falan filan değişiyor ama sana bı umut olursa arkadaşım morfoloji çok vasatken seninkinden daha kötü aşılama ile hamile kaldı sayıyı yükseltmeye çalışın takviye falan e vitamin önemli oluyor çit çekirdek tuketsin benim bildiğim sen sıkma canını seninki arkadaşın dueumundan daha iyi ve tüp bebekle olur zaten Allah'ın izniyle ❤️
Aşılamayı herkes söylüyor. Ama bende çok yorulup erken bezmek istemiyorum. Valla o kadar çok şey alıyor ki.. E vit, proxeed plus, impyrl, keçiboynuzu suyu, çakşır suyu, d vit... Sesini çıkarmadan içiyor.. Bende daha çok ilgilenmeye başladım. ama bizim genel sorunumuz yemek. Ben evde yemek hafta 1 yapıyorum. Allah var hiç sevmiyorum. Yemek yapmak işkence.. Öyle olunca dışardan yiyor sürekli.. Şimdi yemek yapmaya çalışıyorum.. Bence sorun yemek :D

Back