- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #2.961
Ya aslında hiç birşeye gerek yok ama gel gör ki olmayınca olmuyorLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Neyse kızlar burdan bakın video gelmiyor sanırım.
Ben medicana da yaptırdım. Medicana embryologu ile görüşerek randevu ayarladık hatta.. Yanlışın olmasın.. Çamlıca medicanaTeşekkürler canım, burda tüp bebek yapan yerlerde bu kurumu kullanıyor özel bir laboratuvar. Medicana kendi bünyesinde yapmadığı için burayı tercih ettik ama çok güvenilirmiş.
Evet anomaliler yazmıyor..
Bide canim regl biteli 5 6 gün oldu kahverengi akıntı geliyo soğandan heralde hic olmazdı
İnşaallah canım olurda kalırsam bende mutlaka gidicem. Kadın doğum doktorları sizi asla yonlendirmez diyor bir pernitaloga. Ama mutlaka her hamile 1 defada olsun görünmeli diyor.
Ben farklı bir şehirdeyim canım, Bursa’dayımBen medicana da yaptırdım. Medicana embryologu ile görüşerek randevu ayarladık hatta.. Yanlışın olmasın.. Çamlıca medicana
Tebrikler çok sevindim adınızaArkadaşlar dün sabah kan vermiştim adet günüme 5 gün kala, beta 23 çıkmış iyimi sizce
Amin hepimize böylesi nasip olsun....Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum inan çok zor yani gebe kaldım nasılsa diye sevinemiyorsun o çok farklı bir yıkım çok büyük üzüntü sen güzel düşün güzel olsun hamile kalabildiğini sağlıklı bir gebelikle tecrübe et inşallah
Aynı fikirdeyim, düzenli ilişki aslında yetmeli ama çözemedim gitti.Ya aslında hiç birşeye gerek yok ama gel gör ki olmayınca olmuyor
Ben engel olarak biliyorum. Çünkü benim kuzenimin aylarca çocuğu olmadı doktora gitti en son kontrole. D.vit. çok düşük çıktı doktor engeller düşük olması dedi. Ilaç verdi canım 3 aylık di sanırsam. Tedavi sonunda değeri normal olunca o ay hamile kaldı.Canım benim d vit depom tamamen boş çıktı. Baya araştırdım ondan kaynaklı mı diye.. Ama genel sebeplerden değil.. Gebelerin çoğunda eksik çıkıyormuş takviye veriliyormuş.. d vit eksikliği gebeliğe engel değil
ilk kez mi spermiyogram yaptırmıştınız siz? E daha önceden belli değil miydi ? çok haklısın ya sebepsiz daha kötü bir şey bilmediğin bir şeyin peşinden gitmek daha berbat böyle giderse ben de tüp bebek istiyorum çok yıpratıcı bir süreç gerçektenAynen baş anamolisi %70 çıktı. Yok ya bıraktım artık direk tüp bebek kafasındaym. Amirim ile de görüştüm. Ocakta işlemlere başlayacağız. Bende biraz ruhen dinlenmiş olurum.. Sebepsiz olması daha çok yıpratıcı....
Rabbim isteyen dileyen dua eden bütün herkese nasip etsin inşallah hepimizi sevindirsinDua edelim rabbim yüzünü güldürsün bu ay
Ya acaba bu yöntem prolaktini etkiler miZeytinyağlı incirlerim hazır, Rabbimin izniyle şifa olur İNŞAALLAHadetimin üçüncü günü oluyor sabah itibariyle femara ve incire başlıyorum.
Ben kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabitZeytinyağlı incirlerim hazır, Rabbimin izniyle şifa olur İNŞAALLAHadetimin üçüncü günü oluyor sabah itibariyle femara ve incire başlıyorum.
Adete daha çok olduğu için bu sayı çıkması normal adetin geçtikçe daha çok artar zaten ama sizde 2-3 günde bir tekrarlayın artışı takip edinArkadaşlar dün sabah kan vermiştim adet günüme 5 gün kala, beta 23 çıkmış iyimi sizce
İnşallah bebeğin seninledir canım benim hadi bakalımselam herkese, kızlar bugun adetim batı 3 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım var yok arası çizgi görür gibi oldum, sabah aile hekimne gttim kan verdim sonucu heyecanla bekliyorum , dua ediinn nolur hayırlısıyla olsun bu defa
İnşallah olur canım umutların boşuna çıkmasın...selam herkese, kızlar bugun adetim batı 3 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım var yok arası çizgi görür gibi oldum, sabah aile hekimne gttim kan verdim sonucu heyecanla bekliyorum , dua ediinn nolur hayırlısıyla olsun bu defa
Merhaba bi test yaparsanız aklınız da soru işareti kalmayacaktır bizi de bilgilendirirsenizMerhaba hanımlar. Benim bir sorum olacak lütfen bilgisi olan cevap versin. Adetime 3 gün var 6 gün varken pazar günü akşam saatlerinde vücut ısım arttı akşam kola içtim 3-4 yudum midem bulandı ilaç kullandığım için kusmak istemedim sonra kustum tutamadım sonra rahatladım ertesi sabah uyandım halim yok uykum çok bütün gün uyku haliyle geçti. Salı günü de uyku hali beni bırakmadı ve önce sağ kasıkta hafif bir anlık batma oldu sonra o batma sol kasiga geçti. Ve iştahım çok yüksekti. Bugün ise yine uyku halim var aksine iştahım hiç yok. Meme ucum kırmızı ve halka bölgesinde daha önce dikkat etmediğim yada görmediğim ince damarlanma var sol göğsümde sağ göğsüm de ise her zaman olan kabarcıklar bir parça artmış. Sizce hamilelik var mı ? İstiyorum.. bilgisi olan yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?