Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında hiç birşeye gerek yok ama gel gör ki olmayınca olmuyor

Teşekkürler canım, burda tüp bebek yapan yerlerde bu kurumu kullanıyor özel bir laboratuvar. Medicana kendi bünyesinde yapmadığı için burayı tercih ettik ama çok güvenilirmiş.
Evet anomaliler yazmıyor..
Ben medicana da yaptırdım. Medicana embryologu ile görüşerek randevu ayarladık hatta.. Yanlışın olmasın.. Çamlıca medicana

İnşaallah canım olurda kalırsam bende mutlaka gidicem. Kadın doğum doktorları sizi asla yonlendirmez diyor bir pernitaloga. Ama mutlaka her hamile 1 defada olsun görünmeli diyor.

Bu doğru değil yalnız. Bence insanlar üstüne düşsün diye biraz sallamış.
Benim ilk gebeliğimde de, çevremdekileri de doktorları hep detaylı usg yaptırmalarını söyledi. Benim gittiğim hastanede o alanda uzman yoktu. Şişli'de bir doktora yönlendirdi 21. haftada gittim. Hatta ünlüymüş baya sonra öğrendim.
Bazı hastanelerde kendi uzmanları oluyor direk gönderiyorlar doktorları..

Ben medicana da yaptırdım. Medicana embryologu ile görüşerek randevu ayarladık hatta.. Yanlışın olmasın.. Çamlıca medicana
Ben farklı bir şehirdeyim canım, Bursa’dayım
Burda bahçeçi nin merkezi var, örneğin orası da bu merkezi kullanıyor. Medicana da bu merkezi kullanıyor. Bir kaç hastane var kendi bünyesinde yapıyor testi ama biz Medicana’da doktora gidince buraya yönlendirildik.
Sonrasında hatta varikosel 1. Derecede olunca ikinci bir doktora gittik farklı hastanede oranın da onayını almıştık. Doktor varikosel şu an etkilememiş sonuçları hiç etkilemeyebilir de bir çok insanda oluyor problem yaratmıyor demişti ama gene de 6 ayda bir test vermek ideal bizim için en azından kısmet olursa ikinci bebişe kadar

Amin hepimize böylesi nasip olsun....

Ya aslında hiç birşeye gerek yok ama gel gör ki olmayınca olmuyor
Aynı fikirdeyim, düzenli ilişki aslında yetmeli ama çözemedim gitti.
Sen emin olamamıştın hatırlarsan canım ama ben hala sebebi olmayan değilde sebebi bulunamayana daha çok inanıyorum.
Bu yüzden diğer testleri de yapabilirim ilerleyen zamanlarda
Kromozom analizi sonuçlarını meraktayım. Pıhtılaşma için de hala bekliyorum sonuç çıkmadı..
sperm DNA hasarı aklıma geliyor gelecek aylar için..
hakkımızda en güzelini diliyorum

Ben engel olarak biliyorum. Çünkü benim kuzenimin aylarca çocuğu olmadı doktora gitti en son kontrole. D.vit. çok düşük çıktı doktor engeller düşük olması dedi. Ilaç verdi canım 3 aylık di sanırsam. Tedavi sonunda değeri normal olunca o ay hamile kaldı.

ilk kez mi spermiyogram yaptırmıştınız siz? E daha önceden belli değil miydi ? çok haklısın ya sebepsiz daha kötü bir şey bilmediğin bir şeyin peşinden gitmek daha berbat böyle giderse ben de tüp bebek istiyorum çok yıpratıcı bir süreç gerçekten

Zeytinyağlı incirlerim hazır, Rabbimin izniyle şifa olur İNŞAALLAH adetimin üçüncü günü oluyor sabah itibariyle femara ve incire başlıyorum.
Ben kuru incirle beraber femara kullanıyorum âdetin 3 günü başlıyorum 11.günde 18mm oluyor yumurtalarım dikkat edin onun için çok hızlı büyütüyor tecrübeyle sabit

İnşallah bebeğin seninledir canım benim hadi bakalım

Merhaba hanımlar. Benim bir sorum olacak lütfen bilgisi olan cevap versin. Adetime 3 gün var 6 gün varken pazar günü akşam saatlerinde vücut ısım arttı akşam kola içtim 3-4 yudum midem bulandı ilaç kullandığım için kusmak istemedim sonra kustum tutamadım sonra rahatladım ertesi sabah uyandım halim yok uykum çok bütün gün uyku haliyle geçti. Salı günü de uyku hali beni bırakmadı ve önce sağ kasıkta hafif bir anlık batma oldu sonra o batma sol kasiga geçti. Ve iştahım çok yüksekti. Bugün ise yine uyku halim var aksine iştahım hiç yok. Meme ucum kırmızı ve halka bölgesinde daha önce dikkat etmediğim yada görmediğim ince damarlanma var sol göğsümde sağ göğsüm de ise her zaman olan kabarcıklar bir parça artmış. Sizce hamilelik var mı ? İstiyorum.. bilgisi olan yazsın lütfen

İnşallah olur canım umutların boşuna çıkmasın...

Günaydın kızlar yumurtaya bakmak için doktor bugün çağırmıştı ama hastanede yokmuş devlet hast. doktor nobetten çıkmış şansıma bugün döngümün 14. Gunu yarin gideceğim mecbur 15. Gün olacak ovulasyon kullanmiyorum bu ay çatlama var mi gelişti mi gormek için çok mu geç olur takip yaptıranlar yardımcı olabilir mi bana lütfen

Merhaba bi test yaparsanız aklınız da soru işareti kalmayacaktır bizi de bilgilendirirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…