- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.921
Aynen öyle canımmmBiz onuda yaparız..zaten inceden inceye evde ameliyat vari işler yapmıyormuyuz. Kesiyoruz biçiyoruz dikiyoruz. Ölçüyoruz tartıyoruz ne arasan var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canımmmBiz onuda yaparız..zaten inceden inceye evde ameliyat vari işler yapmıyormuyuz. Kesiyoruz biçiyoruz dikiyoruz. Ölçüyoruz tartıyoruz ne arasan var.
Canım bizde sadece eşime verdi doktor bana benim için birşey demedi. Eşime de Art-med diye bir takviye verdi 350 tl aldık bu 2. Ayı kullanıyor 3 ay kullan gel testi yenileyelim dedi doktor.Evet canım ileri hareket mesela arkadaşım eşine de ileri hareket azalma var demişlerdi ilaç vermişler ona da adı argifertildi kadın için olanı da var pembe ikisi toplam 800 tl tutmuş almışlar hem kendine hem eşine.
Bende sadece dört gün kahve akıntı oldu adet diyemem şuan kesildi ama kasıklarım ağrıyorBen regl oldum. Cnm
Vala canim iş çok güzel kadın çok tatlı ama tek engel benim hastane isim tedavi süreci 2 3 günde bir hastaneye gitmem gerekicek ve buda çok sorun olcak çünkü asistanlık yapicam benden baska asistan yok idare etmez pozitif olursa zaten çalışmasam bile olurAy iyi ki çalışıyorsun en azından kafan dağılıyor ben evdeyim tüm gün
İnşallah teşekkür ederimRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bizde sadece eşime verdi doktor bana benim için birşey demedi. Eşime de Art-med diye bir takviye verdi 350 tl aldık bu 2. Ayı kullanıyor 3 ay kullan gel testi yenileyelim dedi doktor.
Ben hsg 4 ay oldu kuzum cektireli. 4 yıldırda uğraşıyoruz olmadı. Yerçekimi beni çekiyor yoksa ben mi onu bilemedim hala.Bu ay olur canım ama sen kalka ilişki soneası yerçekiminden yararlan :)
İçiyor valla ya diyorum ama işte. Allahtan çok tiryaki değil ama yinede içiyor.☹Arkadaşımın da birşeyi yok ama al sende kullan demiş gelene gidene onu veriyor adam günde 3 yiyorlar. 1 aylık ilaç birde çook para ya inşallah eşine faydası olur canım kullansın güzelce ama siğara içmesin mümkünse içiyorsa.
İçmemesi lazım bir yerden koy bir yerden çıksın o da zor biraz. Yinede hayırlısı ya.İçiyor valla ya diyorum ama işte. Allahtan çok tiryaki değil ama yinede içiyor.☹
Aynen canım. Amin canımİçmemesi lazım bir yerden koy bir yerden çıksın o da zor biraz. Yinede hayırlısı ya.
Ay kıyamam 4 yıl mı oldu Rabbim yardım etsin bu ay olsun inşallahBen hsg 4 ay oldu kuzum cektireli. 4 yıldırda uğraşıyoruz olmadı. Yerçekimi beni çekiyor yoksa ben mi onu bilemedim hala.
Yumurtlama dönemine kadar ara verin kısmı biraz saçma sanki canım. Çünkü bütün doktorlar dediği şu. 3 günden fazla ara vermeyin diyorlar.Ürolog doktoru bir tanıdığımız tavsiyeleri vardı belki sizlerinde işine yarar ben bu ay ilk kez denedim bilmiyorum sonuç ne ama sizlerede bir faydam olsun. Dedikleri aynem şöyle
İlişki sonrası 4 5 saat ayağa kalkmasın tuvalete çıkmasın
Oraya su tutmasın
Belinin altına yastık koysun
Kilosu varsa versin (tabiki veremedim )
Birde adet bitti ilk ilişkiye girdikten sonra yumurtalama dönemine kadar ara verin sonra 1yumurtlama öncesi 3 gün ve sonrakü 4 gün her gün ilişkiye girin demiş .
Bukadar inşallah birilerine vesile olur
Ayyy amin canım. Inşaallah rabbim cümlemize nasip etsin inşaAllah.Ay kıyamam 4 yıl mı oldu Rabbim yardım etsin bu ay olsun inşallah
Öneriler mantıklı ama bir kaç ay bebek için ilişki olunca üst üsteler çokta samimi olamıyorÜrolog doktoru bir tanıdığımız tavsiyeleri vardı belki sizlerinde işine yarar ben bu ay ilk kez denedim bilmiyorum sonuç ne ama sizlerede bir faydam olsun. Dedikleri aynem şöyle
İlişki sonrası 4 5 saat ayağa kalkmasın tuvalete çıkmasın
Oraya su tutmasın
Belinin altına yastık koysun
Kilosu varsa versin (tabiki veremedim )
Birde adet bitti ilk ilişkiye girdikten sonra yumurtalama dönemine kadar ara verin sonra 1yumurtlama öncesi 3 gün ve sonrakü 4 gün her gün ilişkiye girin demiş .
Bukadar inşallah birilerine vesile olur
Canım benim d vit depom tamamen boş çıktı. Baya araştırdım ondan kaynaklı mı diye.. Ama genel sebeplerden değil.. Gebelerin çoğunda eksik çıkıyormuş takviye veriliyormuş.. d vit eksikliği gebeliğe engel değilDenizKoKuLuMm mfkyı dinledim hepsi hemen hemen bildiğimiz şeyler ama d vitaminin üstünde çok durdu canım o dikkatimi çekti benim düşüktü ilaç kullandım kaç bilmiyorm ona takıldım ne yalan diyeyim. En yakın zamanda test vericem durumumu merak ediyorum.
Şöyle eşim tüp bebek merkezi olan hastane de verdi sperm testini.. Oralarda embryologlar inceliyormuş.. Hepsi tahlilde yazıyordu.. Morfoloji 0 altında da anomali bölgeleri yazıyorBaş anomalisini nasıl belirlediler? Eğer epey araştırdıysan bizimkini de yorumlar mısın paylaşsam
Morfoloji dışında bir şey mi acaba baş anamolisi?
Ben engel diye biliyorum canımCanım benim d vit depom tamamen boş çıktı. Baya araştırdım ondan kaynaklı mı diye.. Ama genel sebeplerden değil.. Gebelerin çoğunda eksik çıkıyormuş takviye veriliyormuş.. d vit eksikliği gebeliğe engel değil
Kuzu eşin doktora göründü mü? Bir süre takviye vs kullanın, doktorun önerilerine uyun. Tekrar bi test verin, düzelmeler olur büyük ihtimalleŞöyle eşim tüp bebek merkezi olan hastane de verdi sperm testini.. Oralarda embryologlar inceliyormuş.. Hepsi tahlilde yazıyordu.. Morfoloji 0 altında da anomali bölgeleri yazıyor
Doğrudur canım dediğini yazdım ben de ortalama zaten 3 4 gün oluyor aradaYumurtlama dönemine kadar ara verin kısmı biraz saçma sanki canım. Çünkü bütün doktorlar dediği şu. 3 günden fazla ara vermeyin diyorlar.