- 7 Kasım 2014
- 6.982
- 10.899
- 448
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #2.901
Ya eşimin elindeydi poşet, gelirken poşetin altı yırtıkmış 2 tanesini düşürmüş. Üzüldüm ya, hiçte fark etmemişAy keşke erken gorseydim msji yarin gidim alim ❤❤❤
Ayrı yetten bir doktora gitmedik eşim bir doktor akrabasına gösterdi kötü değil iyide değil eşin hamile kalabilir bir sıkıntısı yoksa demiş sadece biraz uzun sürebilir demişO ileri hareket benim eşimde de 16 cıktı doktor 32 olmalı dedi. Düşük çıktı. Başka sıkıntı yok dedi takviye hap verdi eşime 3 aylık. İsterseniz paylaşabilirim sizinle sonuç kağıdını. Belki örnek olur karşılaştırırsıniz
Yeminle yakında kendi çapımızda prof. Olacaz az kaldı. Korkarım ilerde doktorlar bizden akıl alıp danışacak. Senin bu konuda yorumun ne olur diye. Bu süreçte okadar ki bilgilendikÖyle evet 32 en az olması gereken değermiş beniö eşimde birde yavaş hareketli var o yüzde 30 ama hızlı ileri 10
Sabah ilk isim şoka gitmek hahah ay beni de doktor çağırdı iş için yarın mesai yapcamYa eşimin elindeydi poşet, gelirken poşetin altı yırtıkmış 2 tanesini düşürmüş. Üzüldüm ya, hiçte fark etmemiş
Doktor bişey dedimi eşiminkiyle karşılaştırınca sizinki baya iyi :)Ekledim tekrardan
Neyse helal et kuzum İnşaAllah hamilelik düşünen birinin eline geçer.Ya eşimin elindeydi poşet, gelirken poşetin altı yırtıkmış 2 tanesini düşürmüş. Üzüldüm ya, hiçte fark etmemiş
İnsan önce kendinin doktoru olması lazımYeminle yakında kendi çapımızda prof. Olacaz az kaldı. Korkarım ilerde doktorlar bizden akıl alıp danışacak. Senin bu konuda yorumun ne olur diye. Bu süreçte okadar ki bilgilendik
Hepsinin normal ve yeterli olduğunu söyledi ama burda gene de danışmak istedim açıkçasıDoktor bişey dedimi eşiminkiyle karşılaştırınca sizinki baya iyi :)
Helali hoş olsun kuzum, nasipten çıkmış demekNeyse helal et kuzum İnşaAllah hamilelik düşünen birinin eline geçer.
Hayırlısı olsun canım. İnşaAllah olur bakalım bizdede sıkıntı yok Ama olmuyor işte bende hsg çektirdim temiz çıktı sonuç eşimde de sorun yok. Sadece ileri hareket 16 olmaz demedi doktor. Kısmet ya canım.Ayrı yetten bir doktora gitmedik eşim bir doktor akrabasına gösterdi kötü değil iyide değil eşin hamile kalabilir bir sıkıntısı yoksa demiş sadece biraz uzun sürebilir demiş
Ay iyi ki çalışıyorsun en azından kafan dağılıyor ben evdeyim tüm günSabah ilk isim şoka gitmek hahah ay beni de doktor çağırdı iş için yarın mesai yapcambebek olaydı evde oturaydım
Sendede bir sorun yoksa olur canım dua edelimm :) Allah verdikten sonraaHepsinin normal ve yeterli olduğunu söyledi ama burda gene de danışmak istedim açıkçası
Evet adet gününe kadar bekleyeceğim canım inşallah olmaZsam yaparım kasık ağrısı var bende sendede varmı :) kendime yandaş arıyorum
Vallahi benim de her şey normal, en son hsg bile çektirdim temiz çıktı..Sendede bir sorun yoksa olur canım dua edelimm :) Allah verdikten sonraa
Biz onuda yaparız..zaten inceden inceye evde ameliyat vari işler yapmıyormuyuz. Kesiyoruz biçiyoruz dikiyoruz. Ölçüyoruz tartıyoruz ne arasan var.İnsan önce kendinin doktoru olması lazımgoogle amca sağolsunnn herşeyi öğretiyor yakında ameliyat neyimde ederiz
Ben regl oldum. CnmEkimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verin @diaymonds B Bulut347 @cenanes @Pambikpiremses @cherry_baby @Hayirlisibegulum @Petunya508 @Miskokulubebis @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert @ELIF7007 @gumy
O ileri hareket benim eşimde de 16 cıktı doktor 32 olmalı dedi. Düşük çıktı. Başka sıkıntı yok dedi takviye hap verdi eşime 3 aylık. İsterseniz paylaşabilirim sizinle sonuç kağıdını. Belki örnek olur karşılaştırırsıniz
Al canim al. Şifa niyetine İnşaAllah. Yeğenimin gelişi şerefine şifa olsun InşaAllahhhhhhHelali hoş olsun kuzum, nasipten çıkmış demekyarın gidip alırım yine
Bu ay olur canım ama sen kalka ilişki soneası yerçekiminden yararlan :)Hayırlısı olsun canım. İnşaAllah olur bakalım bizdede sıkıntı yok Ama olmuyor işte bende hsg çektirdim temiz çıktı sonuç eşimde de sorun yok. Sadece ileri hareket 16 olmaz demedi doktor. Kısmet ya canım.
Vala bu ayda dortgun kahverengi akıntı geldi sadece başka gelmediÇoğaldığı günden itibaren adet günün hesaplanıyor. 10 günü geçerse anormal sayiyorlar o yuzden sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?