Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yada birden fazla yumurta catladiginda bu değerlere yükselir birde sanki yeni çatlamaya hazırlanan yumurtaniz var gibi de duruyor
Önemli bir not düşeyim progesteron hormonu döngünün ilk gününden takı yumurta çatlayana kadar 0 ile 1 arasi seyreder yumurta catladiginda hızla yükselir ve gebelik oluşursa yükselmeye devam eder ve doğuma kadar en üst seviyede salginanir plasenta tarafından gebelik olusmazsa regli başlayana kadar tekrar 1 li değerlere düşerek reglinin başlamasını sağlar bu sebeple yumurtanin catladigini döngünün 17 ile 21. Günleri arasi salgılanan progesteron hormonu ile anlayabiliriz

Aaa hayır tabikide 7. Günde çıkmaz 10.gun minimal değerlerde kanda yükselmeye başlar progesteron değeriniz gebelik habercisi olabilir kesin olmamakla birlikte umitlendirmek istemem ama size oenekliyeyim kaybettiğim gebeligimde bata 9 gün kala küçüktür küçüktür 2 çıkmıştı 8 gün kala küçüktür 2 çıkmıştı 7gun kala beta 11.6 çıkmıştı ve düzenli artarak yükselmisti ben filyasyon hemşiresiyim covid sebebi ile yüksek ateşten kaybettim begegimi 13. Haftada

Ayrıca yumurtlamanın hemen ardından döllenme oldumu oda belli değil belki bir gün sonra dollendi o yüzden progesteron seviyesi düşmediği sürece umut vardir

Ben de bu konuda uzman gibi oldm yok morfoloji testleri ayrıca yapılan testler spermden ayrıca istenir sizin de şansınız bol olsn tşkler
Morfoloji virti zıttı sperm testi verdiğinde hepsi çıkar ayrı olmaz nerde sizi oyaladilarsa hakkınızı arayın zatensperm testini. Ana amacı baş boyun anomalisi(morfoloji) sayısı hareketi esas gaye bunla akışkanlık falan filan onlar yan bakilasi şeyler gibi

Pik canım güzel şeyler olsun inşallah.
Birgebeningünlüğü testleri değişmiş renkleri yeni gördüm.
Aminn çiçeğimmm inşAllah normal bir olay gibi yaklaşcam eskisi gibi sanki savaşa gidiyor gibi değil taktik değiştiriyorum evet mor olmuş kuzum hepimize mor kalpler gelsin inşAllah

Aynı şeyi düşündüm ben de ama bakıldı diyince de..
Umarım yok yere kimse oyalamamıştır…

Aynı şeyi düşündüm ben de ama bakıldı diyince de..
Umarım yok yere kimse oyalamamıştır…
Bende senin yazdığını görünce detaylı baktım ama on sene yazmış arkadas az buz değil yazık günah insan oyalanmaz yumurtalıklar keşke hep aynı kalsa ama yaşla beraber onlarda yaş alıyor bu sperm testi ilk verdigin anda çıkar bu kar zaten amaç bu aklıma gelen morfolojinin sonradan bozulup doktorun görmesi çünkü bakilmamasi çok saçma o zaman niye yapılsın ki para yolmak için ayrı ayrı yapıldı denildiyse de yazıklar olsun yani böyle bı tıp camiyasi yok

O yüzden benim de aklıma varikosel gelmişti o bozuyormuş zamanla ama hayır dedi..
acaba kan tahlilleri mi diğer şeyler ben de bilemedim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…