- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #2.861
Önemli bir not düşeyim progesteron hormonu döngünün ilk gününden takı yumurta çatlayana kadar 0 ile 1 arasi seyreder yumurta catladiginda hızla yükselir ve gebelik oluşursa yükselmeye devam eder ve doğuma kadar en üst seviyede salginanir plasenta tarafından gebelik olusmazsa regli başlayana kadar tekrar 1 li değerlere düşerek reglinin başlamasını sağlar bu sebeple yumurtanin catladigini döngünün 17 ile 21. Günleri arasi salgılanan progesteron hormonu ile anlayabilirizYada birden fazla yumurta catladiginda bu değerlere yükselir birde sanki yeni çatlamaya hazırlanan yumurtaniz var gibi de duruyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 25 Eylül yumurtlama görmüştüm bugün 10. Gün. Dün gözle zor görünen silik çizgi vardı bugün çizgi belli kaset test yaptım onda da silik çıktı .
D vit bende depo olmuyor hep 5 ya da 20 çıkıyor sürekli kullanacağım galiba şu pandemide de iyi gelir diyorlar ya biz devam edelim
Ay ne güzelBen 30 tane aldım bugün dalından yeni kopmuş. Komşunun ağacı var o toplamış satıyordu. Herkese 3.5 dan veriyordu sağolsun bana 2 liradan verdi
Aaa hayır tabikide 7. Günde çıkmaz 10.gun minimal değerlerde kanda yükselmeye başlar progesteron değeriniz gebelik habercisi olabilir kesin olmamakla birlikte umitlendirmek istemem ama size oenekliyeyim kaybettiğim gebeligimde bata 9 gün kala küçüktür küçüktür 2 çıkmıştı 8 gün kala küçüktür 2 çıkmıştı 7gun kala beta 11.6 çıkmıştı ve düzenli artarak yükselmisti ben filyasyon hemşiresiyim covid sebebi ile yüksek ateşten kaybettim begegimi 13. HaftadaYok canım hiçbişi kullanmadım normal döngüm seyrediyor genellikle 28 sürer geçen ay 26 gündü bu ay 14. Günde yumurtlama pik gördüm 3 gün sürdü sonra çatladı diye düşünmüştüm hiç bilmiyodum bahsettiğin detayları ama gebelik olsa bhcg 1 hafta içinde biraz da olsa yükselmez miydi ki? <0.1 çıkmış yumurtlamadan 7 gün geçti
Ayrıca yumurtlamanın hemen ardından döllenme oldumu oda belli değil belki bir gün sonra dollendi o yüzden progesteron seviyesi düşmediği sürece umut vardirAaa hayır tabikide 7. Günde çıkmaz 10.gun minimal değerlerde kanda yükselmeye başlar progesteron değeriniz gebelik habercisi olabilir kesin olmamakla birlikte umitlendirmek istemem ama size oenekliyeyim kaybettiğim gebeligimde bata 9 gün kala küçüktür küçüktür 2 çıkmıştı 8 gün kala küçüktür 2 çıkmıştı 7gun kala beta 11.6 çıkmıştı ve düzenli artarak yükselmisti ben filyasyon hemşiresiyim covid sebebi ile yüksek ateşten kaybettim begegimi 13. Haftada
Valla yumurtlama ve çatlama zamanı yiyin diyolar rahme iyi geliyormuş çok öneriyorlar canimIyi mi geliyor ??
Ay keşke erken gorseydim msji yarin gidim alim ❤❤❤Bende şoka gittim bugün, tanesi 3 liraydı. Şok oldum, çok ucuz geldi 7 tane aldım
Vala ben hergun takip etmiştim bide nasıl oldu anlamadım gitti yaBenim de geçen ay 3 gün önce geldi saat gibidir reglim hic şaşmaz ovulasyon yanılttı beni muhtemelen yumurtlama erken oldu
Morfoloji virti zıttı sperm testi verdiğinde hepsi çıkar ayrı olmaz nerde sizi oyaladilarsa hakkınızı arayın zatensperm testini. Ana amacı baş boyun anomalisi(morfoloji) sayısı hareketi esas gaye bunla akışkanlık falan filan onlar yan bakilasi şeyler gibiBen de bu konuda uzman gibi oldm yok morfoloji testleri ayrıca yapılan testler spermden ayrıca istenir sizin de şansınız bol olsn tşkler
Eki Görüntüle 2927903 @Esrakcshn beraber ilerliyoruz senine canımmYusra-61 yaptım testimi geldi beklenen misafirim
Aminn çiçeğimmm inşAllah normal bir olay gibi yaklaşcam eskisi gibi sanki savaşa gidiyor gibi değilPik canım güzel şeyler olsun inşallah.
Birgebeningünlüğü testleri değişmiş renkleri yeni gördüm.
Geçen hafta manavda sordum tanesi 10 lira dedi. Utanmasam soracaktım 24 ayarmi kaç gram bu diyeAy ne güzelçok ucuz valla en son gördüğümde tanesi 9 liraydı
Aynı şeyi düşündüm ben de ama bakıldı diyince de..Morfoloji virti zıttı sperm testi verdiğinde hepsi çıkar ayrı olmaz nerde sizi oyaladilarsa hakkınızı arayın zatensperm testini. Ana amacı baş boyun anomalisi(morfoloji) sayısı hareketi esas gaye bunla akışkanlık falan filan onlar yan bakilasi şeyler gibi
Aminn çiçeğimmm inşAllah normal bir olay gibi yaklaşcam eskisi gibi sanki savaşa gidiyor gibi değiltaktik değiştiriyorum evet mor olmuş kuzum hepimize mor kalpler gelsin inşAllah
Bende senin yazdığını görünce detaylı baktım ama on sene yazmış arkadas az buz değil yazık günah insan oyalanmaz yumurtalıklar keşke hep aynı kalsa ama yaşla beraber onlarda yaş alıyor bu sperm testi ilk verdigin anda çıkar bu kar zaten amaç bu aklıma gelen morfolojinin sonradan bozulup doktorun görmesi çünkü bakilmamasi çok saçma o zaman niye yapılsın ki para yolmak için ayrı ayrı yapıldı denildiyse de yazıklar olsun yani böyle bı tıp camiyasi yokAynı şeyi düşündüm ben de ama bakıldı diyince de..
Umarım yok yere kimse oyalamamıştır…
O yüzden benim de aklıma varikosel gelmişti o bozuyormuş zamanla ama hayır dedi..Bende senin yazdığını görünce detaylı baktım ama on sene yazmış arkadas az buz değil yazık günah insan oyalanmaz yumurtalıklar keşke hep aynı kalsa ama yaşla beraber onlarda yaş alıyor bu sperm testi ilk verdigin anda çıkar bu kar zaten amaç bu aklıma gelen morfolojinin sonradan bozulup doktorun görmesi çünkü bakilmamasi çok saçma o zaman niye yapılsın ki para yolmak için ayrı ayrı yapıldı denildiyse de yazıklar olsun yani böyle bı tıp camiyasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?