Kızlar merhaba biz 1 sene olacak bebek düşünüyoruz 6 aydır tedavilerimiz oldu hsg çekildi temiz 2 klomen 1 femara yumurta gelişti ama olumsuz sonuçlandı eşimin sperm sayısı gayet iyi ama ileri hızı biraz düşük çıktı 6 aydır tedavi gördü vitaminler kan akışı hızlandırıcı ilaç vb. yine bizde keçiboynuzu pekmezi,d vitamini 1 aydırda aşılama için keçi boynuzunu kaynatıp içiyor (Saraçoğlu önerisi baya tavsiye ediyordu ) tekrar sperm testi vermedi doktorum aşılama için olcak zaten dedi inşallah düzelme vardır bakalım ve bu ay aşılamaya başladık gonal f 900 verdi doktorum 75 lik ilk iğnemi oldum bugün hayırlısı olsun inşallah herkesin kucağı dolsun Bu ay başlayacaklar haberleşelim güzel haberler verelim ve olanlar tecrübeleriniz neler ? Ben biraz korkuyorum açıkçası ağrı vb. Oluyor mu anestezili istedim doktorum gerek yok ama istersen öyle yaparım dedi ama kasılıyorum karar veremedim henüz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Ekim 2021 aşılama olacaklar ve gebelik elde edenler tecrübelerinize talibiz 🌸
- Konu Sahibi Tge
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Anestezilik bi islem yok cidden okadar basit ve acisiz ki bosuna vücuduna aneztezi alma bence normal kontrol gibi dusun acirsa bile cok minik acir tabi ginede sen bilirsin mesela hsg yi ben aneztezili cekindim dokyor aksi bi durum varsa dayanamazsin dedi hicbisey hissetmedim ki kanamamda oldu baya iyiki aneztezi olmusum diyorum asilama oyle bi islem degil cok basitKızlar merhaba biz 1 sene olacak bebek düşünüyoruz 6 aydır tedavilerimiz oldu hsg çekildi temiz 2 klomen 1 femara yumurta gelişti ama olumsuz sonuçlandı eşimin sperm sayısı gayet iyi ama ileri hızı biraz düşük çıktı 6 aydır tedavi gördü vitaminler kan akışı hızlandırıcı ilaç vb. yine bizde keçiboynuzu pekmezi,d vitamini 1 aydırda aşılama için keçi boynuzunu kaynatıp içiyor (Saraçoğlu önerisi baya tavsiye ediyordu ) tekrar sperm testi vermedi doktorum aşılama için olcak zaten dedi inşallah düzelme vardır bakalım ve bu ay aşılamaya başladık gonal f 900 verdi doktorum 75 lik ilk iğnemi oldum bugün hayırlısı olsun inşallah herkesin kucağı dolsun Bu ay başlayacaklar haberleşelim güzel haberler verelim ve olanlar tecrübeleriniz neler ? Ben biraz korkuyorum açıkçası ağrı vb. Oluyor mu anestezili istedim doktorum gerek yok ama istersen öyle yaparım dedi ama kasılıyorum karar veremedim henüz
Hsgyi bende anestezili çekildim ben vajinumus tedaviside aldım atlattım ondan biraz çekiniyorum aslında doktorum da gerek yok ama istiyorsan yinede yaparım dedi alttan muanede olabiliyorum bir türlü karar veremedim ya siz ne zaman oldunuz aşılamayı olumlu sonuç aldınız mı acabaAnestezilik bi islem yok cidden okadar basit ve acisiz ki bosuna vücuduna aneztezi alma bence normal kontrol gibi dusun acirsa bile cok minik acir tabi ginede sen bilirsin mesela hsg yi ben aneztezili cekindim dokyor aksi bi durum varsa dayanamazsin dedi hicbisey hissetmedim ki kanamamda oldu baya iyiki aneztezi olmusum diyorum asilama oyle bi islem degil cok basit
Ay hayırlı olsun o zaman allahım güzel haberler almayı nasip etsin bende 5.iğnemi oldum bugün salı kontrole gidecem bakalım yumurtlarım ne alemde olacak ya o spekulumdan korkuyorum sadece zaten ben vajinusmusta atlattım tedaviyle geriliyorum ondan biraz alttan muanede olabiliyorum ama karar veremiyorum o an kasılırsam falan diyeBende ilk aşılamamı dün oldum kolay oldu benimde hiç bişey hissetmedim en başta spekulumu takarken rahat ol kasma gerisi kolay zaten 2-3 dk da bitiyor
- 20 Mart 2021
- 1.194
- 1.155
- 83
- 32
Bende vajinismus yaşadım kendi kendime atlatmıştım hala az da olsa kasılırım spekuluma kayganlaştırıcı sürüyor zaten doktor bi de o sırada doktorla konuşursan dikkatin dağılır bütün odağın spekulumda olmaz daha kolay takılır yapamıyorsan derin nefes al doktora değil başka yerlere bak sonucunu düşünüp kendini rahatlatmaya çalış faydası olacaktır
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Ben adet olucm buyuk ihtimalle tutmadi icime doguyor ekim 1 de oldum canimHsgyi bende anestezili çekildim ben vajinumus tedaviside aldım atlattım ondan biraz çekiniyorum aslında doktorum da gerek yok ama istiyorsan yinede yaparım dedi alttan muanede olabiliyorum bir türlü karar veremedim ya siz ne zaman oldunuz aşılamayı olumlu sonuç aldınız mı acaba
Aa kayganlaştırıcı sürdüğünü bilmiyordum metal falan mı oluyor acaba ? ya birde ben hsgde bayılmadan önce doktorun elinde en son onu gördüm ürkmüştümBende vajinismus yaşadım kendi kendime atlatmıştım hala az da olsa kasılırım spekuluma kayganlaştırıcı sürüyor zaten doktor bi de o sırada doktorla konuşursan dikkatin dağılır bütün odağın spekulumda olmaz daha kolay takılır yapamıyorsan derin nefes al doktora değil başka yerlere bak sonucunu düşünüp kendini rahatlatmaya çalış faydası olacaktır
Olmazsın inşallah canım ya olursan da sağlık olsun hayırlı zamanda olsun inşallah güzel haberini ver bize Sizde sorun var mıydı kaç senedir istiyorsunuzBen adet olucm buyuk ihtimalle tutmadi icime doguyor ekim 1 de oldum canim
- 20 Mart 2021
- 1.194
- 1.155
- 83
- 32
Yok metal değil tek kullanımlık plastik soğuk bir his vermiyor kayganlaştırıcı da sürdüğü için kolayca takılıyor bende ürkerim diye bakmadım görmeyince daha kolay panik yapıp kendinizi kasmayın korkacak bişey yok çabucak bitiyorAa kayganlaştırıcı sürdüğünü bilmiyordum metal falan mı oluyor acaba ? ya birde ben hsgde bayılmadan önce doktorun elinde en son onu gördüm ürkmüştüm
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Bnde pco var esim varikosel ameliyati odu sayi biraz az aa asila iin yeterli demisti doktorOlmazsın inşallah canım ya olursan da sağlık olsun hayırlı zamanda olsun inşallah güzel haberini ver bize Sizde sorun var mıydı kaç senedir istiyorsunuz
Doktorun elinde metal görmüştüm de ben yarın bi sorayım plastikse daha iyi ya metal ürkütüyor biraz yinede rahatladım biraz konuşunca teşekkür ederim anestezi olmadan olmayı düşünmüyordum şimdi uyanıkken olayıma daha yakınım bakalım yarın bi kontrole gidecemYok metal değil tek kullanımlık plastik soğuk bir his vermiyor kayganlaştırıcı da sürdüğü için kolayca takılıyor bende ürkerim diye bakmadım görmeyince daha kolay panik yapıp kendinizi kasmayın korkacak bişey yok çabucak bitiyor
Anladım hayırlısı olsun inşallahBnde pco var esim varikosel ameliyati odu sayi biraz az aa asila iin yeterli demisti doktor
- 20 Mart 2021
- 1.194
- 1.155
- 83
- 32
Anesteziye bence gerek yok bence dediğim gibi ben hiç hissetmedim bile hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaDoktorun elinde metal görmüştüm de ben yarın bi sorayım plastikse daha iyi ya metal ürkütüyor biraz yinede rahatladım biraz konuşunca teşekkür ederim anestezi olmadan olmayı düşünmüyordum şimdi uyanıkken olayıma daha yakınım bakalım yarın bi kontrole gidecem
Asilama sonrası kasik ağrısı ağrısı vs oldu mu? Benimde bu hafta ici asilama yapılacak. gonal f ye başladığım günden beri çok fazla gaz sancim ve şişkinliğim varAnesteziye bence gerek yok bence dediğim gibi ben hiç hissetmedim bile hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
Hsg yi bende anestezili çektirdim ağrı kanama hicbirsey olmadı şükür rahat atlattım ama asilama nasıl olacak ister istemez şimdiden stresi sardıAnestezilik bi islem yok cidden okadar basit ve acisiz ki bosuna vücuduna aneztezi alma bence normal kontrol gibi dusun acirsa bile cok minik acir tabi ginede sen bilirsin mesela hsg yi ben aneztezili cekindim dokyor aksi bi durum varsa dayanamazsin dedi hicbisey hissetmedim ki kanamamda oldu baya iyiki aneztezi olmusum diyorum asilama oyle bi islem degil cok basit
- 20 Mart 2021
- 1.194
- 1.155
- 83
- 32
Aşılamadan kaynaklı değil (cinsel ilişki gibi sperm veriyorlar acı sızı olmuyor) ama kullandığın yumurta büyütücü ilaçlar bide özellikle çatlatma iğnesi kasık ağrısı, bel ağrısı ve gaz yapıyor. Ben 3 4 gün ağrı ve şişkinlik yaşadım sonra hafifledi. Bünyeye hormon basınca doğal olarak yan etkileri oluyor malesefAsilama sonrası kasik ağrısı ağrısı vs oldu mu? Benimde bu hafta ici asilama yapılacak. gonal f ye başladığım günden beri çok fazla gaz sancim ve şişkinliğim var
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Asilama asiri kolay bir islem canim dusunmene degmez inanki yeterki tutsunda acisini dusunme cunku acimiyorHsg yi bende anestezili çektirdim ağrı kanama hicbirsey olmadı şükür rahat atlattım ama asilama nasıl olacak ister istemez şimdiden stresi sardı
Evet sonu güzel olsun da aci çeksem de unutulurAsilama asiri kolay bir islem canim dusunmene degmez inanki yeterki tutsunda acisini dusunme cunku acimiyor
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
İnsalah caim ben ikncidende sonuc alamadimEvet sonu güzel olsun da aci çeksem de unutulur