• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2017 anneleri hadi baslayalim

Tubi07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
12
23
3
39
Nasipse e Ekim doğum tarihimiz...ikinci bebeğim olacak ve nedense iki kat daha heyecanlıyım....sizde durumlar nasıl? Var mı netleşen....haydi paylasalim

Test netleşti çok şükür bhcg yukselmis....Ekim annesi olacak bir ben mi varım....kimse yok mu hu huuuuuu

Selam canım benımde suan da Ekım gorunuyor 4 haftalık hamıleyın ınsallah hayırlısıyla kucagıımza mutlu bır sekılde alırız:)

Merhaba canım benimde inşallah herşey yolunda giderse doğum ekim gibi. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada benimde 2.bebeğim olacak inşallah. Ve ilkinden daha pinpirikliyim:110:

Merhaba kizlar. Benim son adet tarihim 19 aralik. 23 ocakta hamileligimi ogrendim. Normalde 6 haftalik gorunuyor.hatta kalp atisi falan duyulmadi.korkmustuk bayagi. Megerse keseye bakildiginda 4 haftalik gorunuyor. Sizce bu normal mi. Yoksa gec dollenme mi. Bu durumda dogum ekim de mi oluyor. Cunku onceden eylul saniyordum..

merhabalar Rabbim nasip ederse bende ekimde kıcağıma alacağım inşallah bebişimi. bir hafta önce öğrendm bnde. ve suan 5 haftalık benimkisi. bhcg 3620,0 dı :) ilk bebeğim daha çokkkk mutlu ve heyecanlıyım yaaa:)

Merhaba aranıza yeni katıldım Hamile kalmadan önce sürekli okurdum yazılanları şimdi bende hamileyimmm 4+5 haftalık hamileyim bugün vajinal ulturasonla keseyi gördü doktorum kan tahlili yaptırmama gerek görmedi oyüzden. İlk hamileliğim çok heycanlıyımmm :eek:

Merabalar arkadaşlar benim de 3 haftalık inşalahh öğreneli bir kaç gün oldu ne yapacağımı bilmiyorum.muayeneye falan şimdilik gitmeyi düşünmüyorum çok erken diyeSizler neler yaptınuz ben araştırdıkça kafam bir milyon oluyor bilinçsiz olmak daha mı güzel ne derler ya bilmemek mutluluktur diye ha işte ondanSöylediniz mi bu arada çevrenizdekilere yoksa gizli mi tutuyorsunuz

Merabalar arkadaşlar benim de 3 haftalık inşalahh öğreneli bir kaç gün oldu ne yapacağımı bilmiyorum.muayeneye falan şimdilik gitmeyi düşünmüyorum çok erken diyeSizler neler yaptınuz ben araştırdıkça kafam bir milyon oluyor bilinçsiz olmak daha mı güzel ne derler ya bilmemek mutluluktur diye ha işte ondanSöylediniz mi bu arada çevrenizdekilere yoksa gizli mi tutuyorsunuz
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi :) ben öğrendikten bir hafta sonra doktor kontrolüne gittim zaten adetim gecikince test yapmıştım 4 + 5 haftalıktı oyüzden gördük keseyi çok şükür :) ben anneme söyledim doktordan çıkında ilk oda haşladı beni erken daha diye :110: çok duyurmamak daha iyi ilk 3 ay bence ne bekliyor bizi bilmiyoruz çünkü :) sen adet tarihin gecikmeden mi öğrendin ? Çokta araştırma yapmak iyi değil söylediğin gibi benim ilk sorum dış gebelik mi oldu o kadar korkmuşum ki okuduklarımdan:halay:

Selam kızlar nasip olursa bende ekimde anne olacağım biz geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük 18 inde kalp atışını duyacağız inşallah

Selam kızlar bende 7 haftalik hamileyim 2 gun önce kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duyguymuş.nasıl gidiyor sizin hamilelik mide bulantısı varmı sizdede

Benimde mide yanmam ve bulantim çok var..birde kokular çok kötü geliyor kızlar 3 ay sürermiş böyle Dr öyle dedi:(

Merhabalar bende 1 gün önce öğrendim dün ilk kontrole gittim be keseyi vajinal olarak gördük mercimek kadarmış daha bizim hiç umudumuz yoktu artık 3 yıldır deniyoruz ve 2 kimyasal gebelik oldu çok zor günler geçirdim ve rabbim en ummadığım an elimden tuttu ve bu küçük mucizeyi verdi şükür inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli azasız noksansız evlatlara sahip oluruz

Merhabalar ben de varım :) 2.ye hamileyim. Allah nasip ederse beklenen doğum 6 ekim görünüyor. Bu arada midem çok problemli. Çok bulantım var ve yanma var :(

Back