• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2017 anneleri hadi baslayalim

ilk gebeliğim 10 yıllık aşkla 6 ay önce evlendik. ikimiz de ailelerimizden uzağız. dün eşim öğrenince kendine gelemedi hem sevindi hem şaşırdı hem endişelendi. maddi manevi herşey iki katı yaşanacak. çalışıyorum nasıl yapacam bilmiyorum. Rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin bir anda 4 kişilik aile olacaz şaşkınız hala ama mutluyuz.
bu şaşkınlık alışma süresi sonunda bitiyor :) benim de 3 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacak kısmetse. Allah her şeyi kolaylaştırır merak etme. annen gelir kayınvaliden gelir atlatırsınız bir şekilde. ne güzel çalışıyormuşssunuz. bende çalışıyorum ama doğum izni süreleri eskiye göre daha iyi şükür. benim ablamında ikizleri var iki si de erkek. 6 yaşındalar şimdi. öyle ya da böyle büyüyorlar bi şekilde..
Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir....

bu şaşkınlık alışma süresi sonunda bitiyor :) benim de 3 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacak kısmetse. Allah her şeyi kolaylaştırır merak etme. annen gelir kayınvaliden gelir atlatırsınız bir şekilde. ne güzel çalışıyormuşssunuz. bende çalışıyorum ama doğum izni süreleri eskiye göre daha iyi şükür. benim ablamında ikizleri var iki si de erkek. 6 yaşındalar şimdi. öyle ya da böyle büyüyorlar bi şekilde..
Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir....
çok teşekkür ediyorum. rabbim evladınızı bağışlasın, ikinci çocuğunuzu hayırlı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin.

kızlar kasık ağrım var demiştim ya dün doğumevi ne gittim şok oldum. ultrasonla bi baktı doktor ve ikiz gebelik dedi. şok oldum. benim gibi ikiz gebe olanlar var mı
Maşallah :) bendede oluyor bnm de 22 mart bakalım bn bekliycem randevu tarihini midemden muzdaribim bn çok kötüyüm dünden beri :(

Kızlar 12. Haftaya girdim bende sizin durumlar nasıl 2li tarama yapılacak cumartesi insallah herşey yolundadır buarada kilo aldinizmi şuana kadar

Merhaba aranıza yeni katıldım Hamile kalmadan önce sürekli okurdum yazılanları şimdi bende hamileyimmm 4+5 haftalık hamileyim bugün vajinal ulturasonla keseyi gördü doktorum kan tahlili yaptırmama gerek görmedi oyüzden. İlk hamileliğim çok heycanlıyımmm :eek:
Merhabalar sizi gorunce mutlu olum SAT tarihine gore benim de doğum tarihim 11 ekim aynı zamanda. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah Bu arada aynı yaştayız bir de

kızlar merhaba benimde 2 kee görüldü birinin kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadık doktor iyi kötü bişey yok dedi ama siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını benim gibi olan var mı acaba

merhaba Kızlar bende ekim annesi olucam inşallah :) ben en çok göğüslerimden şikayetçiyim mide bulantısı kusmada varda daha hamile olduğumu bilmeden göğüslerim 1 beden büyümüştü nerdeyse daha 11. haftam birde. bu haftalarda göğüsü kaşınan varmı acaba? doktora gittiğimde krem istiycem şimdilik bepantol kullanıyom gerçi. benimde 27.03 te 2 li tarama testi yapacaklar inşallah hiç bir sorun çıkmaz. ilk bebeğim olduğu için herhaltta tedirgin oluyom iyice panik bişey oldum :D

merhaba Kızlar bende ekim annesi olucam inşallah :) ben en çok göğüslerimden şikayetçiyim mide bulantısı kusmada varda daha hamile olduğumu bilmeden göğüslerim 1 beden büyümüştü nerdeyse daha 11. haftam birde. bu haftalarda göğüsü kaşınan varmı acaba? doktora gittiğimde krem istiycem şimdilik bepantol kullanıyom gerçi. benimde 27.03 te 2 li tarama testi yapacaklar inşallah hiç bir sorun çıkmaz. ilk bebeğim olduğu için herhaltta tedirgin oluyom iyice panik bişey oldum :KK70:
Evet cnm bende oluyo ara ara kaşıntı inşallah canım sorunsuz gecer hamileligin ve saglikla kucağına alırsın bebeğini annelik böle bişi iste hep endişe tedirginlik bişimi oldu ya bişi olursa korkusu ...

Evet cnm bende oluyo ara ara kaşıntı inşallah canım sorunsuz gecer hamileligin ve saglikla kucağına alırsın bebeğini annelik böle bişi iste hep endişe tedirginlik bişimi oldu ya bişi olursa korkusu ...
cümlemize sağlıklı kavuşmalar nasip olsun inşallah.. :)

Merhabalar.. 13. Haftandaym tarama testini yaptrrken doktoruma acaba cinsiyeti gorebilirmiyiz dedim direk kiz dedi ins hayirlisiyla dogsun minnak kizimm

Benimde oğlusum olacak hayırlısı ile kızlar 4 lü tarama testi yapıldı sonucu bekliyorum detaylı ultrasona gireceğiz hayırlısı inşallah..

Back