• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2017 anneleri hadi baslayalim

Benimde mide yanmam ve bulantim çok var..birde kokular çok kötü geliyor kızlar 3 ay sürermiş böyle Dr öyle dedi:KK43:

Aynen ben de öyleyim. İlk hamileliğimde de çok bulantı çektim ama bunda 7/24 bulanıyor. Faydalı hiçbişey yiyemiyorum. Herşey kokuyor. Süt, peynir, yumurta, et, tavuk, balık, sulu yemek hepsi kokuyor :( yalnız değilsin.

Merhaba kızlar bende ekim 1 de doğum yapacağım sanırım :KK16::anneadayı:
ama daha ne keseyi gördüm ne de kalp atısı test yaptım kan testide yaptım 8. hafta geçsin ultrasona gir dedi doktor aynı anda inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın 2 kez ultrasona girmemiş olursun.Bende heyecanla ve endişe halinde bekliyorumm.Ama o kadar halsiz ve tembelim ki yerimden kalkamıyorum resmennn

ama daha ne keseyi gördüm ne de kalp atısı test yaptım kan testide yaptım 8. hafta geçsin ultrasona gir dedi doktor aynı anda inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın 2 kez ultrasona girmemiş olursun.Bende heyecanla ve endişe halinde bekliyorumm.Ama o kadar halsiz ve tembelim ki yerimden kalkamıyorum resmennn

Merhaba biz bugün 6+6 günlük olduk. Ve pazartesi günü kese de gördük embriyoyu da gördük kalp atışını ekrandan da gördük pır pır.. Doktorum dinletti kalp atımını çok kısa da olsa çok güzeldi..maşallah diyim:nazar: Bence bu hafta git görünür yani. Kan testinde beta hcg kaç çıktı? Bnm sat 30 Aralık ve kan testini 31 ocakta yaptırdım 792 küsürdü..

Merhaba biz bugün 6+6 günlük olduk. Ve pazartesi günü kese de gördük embriyoyu da gördük kalp atışını ekrandan da gördük pır pır.. Doktorum dinletti kalp atımını çok kısa da olsa çok güzeldi..maşallah diyim:nazar: Bence bu hafta git görünür yani. Kan testinde beta hcg kaç çıktı? Bnm sat 30 Aralık ve kan testini 31 ocakta yaptırdım 792 küsürdü..

Aslında bende gitsem tahmin ediyorum ki duyacağım inşallah.Ama ilk bebeğimde 9. haftaya kadar kalp atışı duyamamıştım ve çok stres olmuştum o yüzden bu kez garanti olsun istiyorum açıkçası.Ben ilk kan verdiğimde 149 kusur cıkmıştı 2 gün sonra da 699 kusur olmuştu 5. haftaya yeni girmişti

Aslında bende gitsem tahmin ediyorum ki duyacağım inşallah.Ama ilk bebeğimde 9. haftaya kadar kalp atışı duyamamıştım ve çok stres olmuştum o yüzden bu kez garanti olsun istiyorum açıkçası.Ben ilk kan verdiğimde 149 kusur cıkmıştı 2 gün sonra da 699 kusur olmuştu 5. haftaya yeni girmişti

Hımm o zaman biraz daha bekle canım. Bir de ilk bebeğin kız mı erkek mi merak ettim.

Ben de kalp atışını duyamadım. Ultrasona girdim keseyi gördüm kalp atışına bakmadı dr duyulmaz daha dedi.:s ben de haftaya cmtsi gütme kararı aldım kendi ozel dr uma.ilk doğumumu yaptırmıştı.devlet hast de aletler çok gelişmiş gelmiyor bana nedense.

Ben ne sorcam kızlar aslında size bebeğimizi kesenin için de kaçıncı haftada görebiliyoruz ben bugün de gittim kese var ama daha henüz bebek Görünmüyor doktorum da bunun çok normal olduğunu söyledi ama merak ettim

Merhaba kizlar. Benim son adet tarihim 19 aralik. 23 ocakta hamileligimi ogrendim. Normalde 6 haftalik gorunuyor.hatta kalp atisi falan duyulmadi.korkmustuk bayagi. Megerse keseye bakildiginda 4 haftalik gorunuyor. Sizce bu normal mi. Yoksa gec dollenme mi. Bu durumda dogum ekim de mi oluyor. Cunku onceden eylul saniyordum..

Merhaba kizlar. Benim son adet tarihim 19 aralik. 23 ocakta hamileligimi ogrendim. Normalde 6 haftalik gorunuyor.hatta kalp atisi falan duyulmadi.korkmustuk bayagi. Megerse keseye bakildiginda 4 haftalik gorunuyor. Sizce bu normal mi. Yoksa gec dollenme mi. Bu durumda dogum ekim de mi oluyor. Cunku onceden eylul saniyordum..
Canım bende 7 haftalık olması gerek 5 haftalık gözüktü sadece kese gördüm biraz endiselendim

Kızlar bende geldim bende ekim 19.İnşallah doğum 5+3 deyim pazartesi doktora gidecem kese gozukurmu sizce

Ben de kalp atışını duyamadım. Ultrasona girdim keseyi gördüm kalp atışına bakmadı dr duyulmaz daha dedi.:s ben de haftaya cmtsi gütme kararı aldım kendi ozel dr uma.ilk doğumumu yaptırmıştı.devlet hast de aletler çok gelişmiş gelmiyor bana nedense.

Ben de işte o yüzden bekliyorum kese var kalp atışı duyulmadı falan derse çok strese girerim bekleyip bu hafta içi gideceğim ben ilk bebeğim de 1 kez tanıdık var diye devlet hastanesinde muayene oldum aynen dedidiğin gibi o ultrason aletleri kahve falı gibi ilk göreceğimdi hiç bişey görünmüyor kendi kendine bakıyor dr çıkıyor ayyy fenaydı yaa elime bi kağıt verdiler kese mi bebek mi ne olduğu belli değil çok kızmıstım kendime

Merhabalar bende ekim annesiyim insallah ikinci bebegimi bekliyorum ilk bebegim de ekim de doğmuştu 6+2 yim suan ☺

Kızlar nasıl gidiyor 8+1 oldum bende bacak krampları var 2 gecedir uyutmuyor resmen.:( onun dışında sabah bulantilari her yemekten sonra tekrar başlıyor ve çalışma isteğim yok işi bırakma modundayim:( biran önce ilk trimastar bitsin rahat olayım die bekliyorum..hepimizin sağlıkla büyüsün bebislerı insallah

Selam kızlar bende 9+2 oldum kalbini duyduk geçen hafta. Allah a çok şükür. .bende de inanılmaz bel ağrısı var bağdaş kuramıyorum o derece. Midem bulantim yok çok şükür. Bulantıyi folik Asit tetikliyor diye biliyorum. Siz ne içiyorsunuz. Doktor bana imom verdi hepsi içinde varmis

Kramplar magnezyum eksikliğinde oluyormuş ilk hamileligimde bende öyleyedim. Berbat birşey....

Biz 10 haftalık olduk kızlar bulantılar yine aynı ama kusma yok şükür ☝ bana ilaç vermedi sadece zencefil kaynat iç dedi.nasil geçiyor sizin gunler:)

Back