- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
benim sezeryan olduğu için 38 . haftada alır tabi o günleri görürsek inşallah :) senin normal doğum sanırım :)Insallah dogum gunleride ayni olur:)
Yok canim benim kizim makat gelisti sezeryan oldum bende :)benim sezeryan olduğu için 38 . haftada alır tabi o günleri görürsek inşallah :) senin normal doğum sanırım :)
hım seninde mecburi sezeryan demek ,, sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil :) benim nasip olursa 3. sezeryan olacak şimdiden korkuyorum :)Yok canim benim kizim makat gelisti sezeryan oldum bende :)
Ben sezeryan'dan korkmuyorumda burada sezeryan olmaktan korkuyorum. Turkiye'deki doktorum cok iyiydi normal dogum gibi ertesi gun ayaga kalkmistim. Hic sikintim olmadi. Bi arada ben 27'si degil 21'i gidiyormusum doktora:)hım seninde mecburi sezeryan demek ,, sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil :) benim nasip olursa 3. sezeryan olacak şimdiden korkuyorum :)
Ben kullanmıştım hayırdır canım bir sorunun yoktur umarım.Arkadaslar gonal igne kullanan var mi
az kalmış cnm kontrolüne bebeğini görceksin inş. ordada rahat bir doğum olur inş. cnm :)Ben sezeryan'dan korkmuyorumda burada sezeryan olmaktan korkuyorum. Turkiye'deki doktorum cok iyiydi normal dogum gibi ertesi gun ayaga kalkmistim. Hic sikintim olmadi. Bi arada ben 27'si degil 21'i gidiyormusum doktora:)
cnm o ne bilmiyorum ama doktor kontrolun nasil gecti olusmusmu yumurtalarin?Arkadaslar gonal igne kullanan var mi
cnm neyaptin testi tekrarladindinmi ins guzel sonuclar alirsin:)Mayacım tebriklerrrrr :)))
Yaa kızlar dayanamadım 8.gün kan verdim 2,69 çokmu kötüü olmadımı acele ettim biliyorummm ptesi 12.günüm bekleyemedim
14 unde reglm bitmisti efet canim 2 yumurtam var 8 -10 buyuklugunde.. gecen aydan kalan yumurtada catlamis ..20 sinde tekrar kontrolum varcnm o ne bilmiyorum ama doktor kontrolun nasil gecti olusmusmu yumurtalarin?
Sagol canim kendimiz vuralim dedik halettik sukur 1 tanede yarn vurulucam sen hangi asamada vuruldun dr um pek konusmuo bnde sormadimBen kullanmıştım hayırdır canım bir sorunun yoktur umarım.
yok cnm daha erken en az 12 gün olsun :)kizlar ben 10 kasimda asimayi yaptim kan testi yapsam varsa cikarmi??
Benim ilk aşılama olacağım zaman sadece gonal-f 75 lik iğne kullandım 10 gün 2-3 günde bir yumurta takibi yapılarak devam ettim 13 üncü günde aşılama yapıldı zaten.Sagol canim kendimiz vuralim dedik halettik sukur 1 tanede yarn vurulucam sen hangi asamada vuruldun dr um pek konusmuo bnde sormadim
Himm acaba bana asilama yapick mi persembe gunu soyler herlde genelde ust uste yapmiomus asilamayi ama bakalim merak ettim simdi bu igneleri yaptirinca sagol canimBenim ilk aşılama olacağım zaman sadece gonal-f 75 lik iğne kullandım 10 gün 2-3 günde bir yumurta takibi yapılarak devam ettim 13 üncü günde aşılama yapıldı zaten.
Hadi canim inslh yerlesme kanamasidir hayirli haberlerini alirizya kizlar sabah belim kasikalrim agriyodu ama cok siddetli degil lavobada akintimla beraber cok hafif bi kan geldi ama adet olmama 1 hafta var doktorumu aradim aslinda nefret ederim evhamli tiplerden ama ben ole oldumdoktorum ya adet kanamasi basliycak dedi yada bebgin tutunma kanamasidir dedi test yapsam cikarmi dedim bugun 8.gunum cok nadir cikar ama cikmazsada bu yok demek degildir dedi kanamanin artisina gore hareket edelim dedi eger kanaman artarsa kanda baktir dedi kizlar dua edin neolur yerlesme kanamasi olsunnn
Arkadaslar gonal igne kullanan var mi
Anladim canim ben dun vuruldum birde yarin vurulcam pers kontrol suan 2 yumurtam var 8-10 ... peki asilama mi yapicak dr un biliomusunben kullanıyorum bugün 4. günüm yarın kontrole gideceğim daha kaç gün kullanacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?