Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı 9 haftalık olmasına rağmen dr m görünmüyor boş gebelik gibi duruyor ama ben 1 hafta daha şans vermek istiyorum olmazsa o zaman alırız tekrar aşılama için tedaviye başlarız hemen dedi hayırlısı böyle sanırım zamanı gelmemiş daha ..:KK43::110:

Slm kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı 9 haftalık olmasına rağmen dr m görünmüyor boş gebelik gibi duruyor ama ben 1 hafta daha şans vermek istiyorum olmazsa o zaman alırız tekrar aşılama için tedaviye başlarız hemen dedi hayırlısı böyle sanırım zamanı gelmemiş daha ..:KK43::110:
cnm benim bugun kotu haber gunu demek uzulme hayrlisi benim 2.asilamam hersey cok guzel bi problem yok ama olmuyo iste zamani gelmemis diyom allah buyuk ins alcaz kucagimiza bebeklerimizi..

cnm benim bugun kotu haber gunu demek uzulme hayrlisi benim 2.asilamam hersey cok guzel bi problem yok ama olmuyo iste zamani gelmemis diyom allah buyuk ins alcaz kucagimiza bebeklerimizi..
İNŞALLAH canım benim zamanı gelince bizde alıcaz ALLAH izin verirse belli mi olur belki bir dahakin de beraber gün sayarız denk gelirsek:KK66:

Ah canim cok uzuldum:( bak neyseki hamile kalabiliyorsun cok onemli birsey hamile kalabilmek, inanki sansin daha cok artiyor. Simdi sen gelecek icin kendini hazirla . Bende cuma gidecegim daha gitmedim doktora bakalim ne cikacak. Senin ilk hamileligin miydi?

çok üzüldüm canım geçmiş olsun.İnşallah bunu en kısa zamanda atlatıp tekrar güzel bi hamilelik geçirrisinSenin yolksac görünmüş müydü cnm?

ya kizlar ben dayanamayip kan testi yaptim bugun 8.gunum sonuc negatif cokmu erken yaprim ya doktor belki cikar deyince dayanamadim :KK43:((
8. gün çıkarmıymış cnm ya çıkmayabilir.Bak ben 12. gün yaptım değer 22 çıkınca .Dru aradım değer düşük moralim bozuldu dedim dr.da hiç düşük değil bugün beklenen değer 10 gayet iyi değerin ded bana.Belki yükselir cnm hemen umutsuzluğa kapılma bakalım hayırlısı olsun

8. gün çıkarmıymış cnm ya çıkmayabilir.Bak ben 12. gün yaptım değer 22 çıkınca .Dru aradım değer düşük moralim bozuldu dedim dr.da hiç düşük değil bugün beklenen değer 10 gayet iyi değerin ded bana.Belki yükselir cnm hemen umutsuzluğa kapılma bakalım hayırlısı olsun
cnm saol ama doktorum bana 8.gun 10 20 gibi cikmasi gerekiyodu dedi yok heralde hayrlisi diyelim allah hayrli zamanda nasip etsin ins :)

yaa :( hakkında hayırlısı olsun cnm . çok üzüldüm .. belki görünür bir hafta içinde umutsuzda yaşanmıyor , eğer yoksada bir dahakine inş. cnm . ben 2. aşılamamda kürtaj olduğumda önce anne sağlığı demişti doktorum ,, önce senin sağlığın cnm , :)

Aynen hayirlisi uzuldum inslh hersey yolunda gider hayrli haberlerini bekliyoruz..

Moralim cok bozuk pzt gunu 2. Asilama diyo dr ama esim kiyameti kopardi bn pzt gunu izin alamam diyor... ya inslh yumusar eve gelene kdr ve elinden geleni yapar.. :(

Moralim cok bozuk pzt gunu 2. Asilama diyo dr ama esim kiyameti kopardi bn pzt gunu izin alamam diyor... ya inslh yumusar eve gelene kdr ve elinden geleni yapar.. :KK43:

inşallah izin alabilir eşin, seninle 2 gün arayla aynı süreçten geçiyoruz sanırım. bende 13 kasımda adet oldum ve gonal f iğne yaptırmaya devam ediyorum. cumartesi kontrolüm var. haftaya aşılama olur. seni de takip ediyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız canım

yaa :KK43: hakkında hayırlısı olsun cnm . çok üzüldüm .. belki görünür bir hafta içinde umutsuzda yaşanmıyor , eğer yoksada bir dahakine inş. cnm . ben 2. aşılamamda kürtaj olduğumda önce anne sağlığı demişti doktorum ,, önce senin sağlığın cnm , :)
9+1 de görünmeyenin ben bu saatten sonra da görüneceğini sanmıyorum hem içerde kanamaların oluştuğunu herhangi bir durumda hemen gitmemi söyledi dr m. sağlık önemli olan doğru diyorsun o olduktan sonra herşey olur zamanla...

Ah canim cok uzuldum:KK43: bak neyseki hamile kalabiliyorsun cok onemli birsey hamile kalabilmek, inanki sansin daha cok artiyor. Simdi sen gelecek icin kendini hazirla . Bende cuma gidecegim daha gitmedim doktora bakalim ne cikacak. Senin ilk hamileligin miydi?
Evet canım ilk hamileliğimdi dr umda öyle diyor ne güzel bak hamile kalabiliyorsun üzülmeyin kürtajdan sonra hemen devam ederiz aşılama tedavisine sizde isterseniz dedi. hayırlı güzel haberler alırsın inş. canım.

9+1 de görünmeyenin ben bu saatten sonra da görüneceğini sanmıyorum hem içerde kanamaların oluştuğunu herhangi bir durumda hemen gitmemi söyledi dr m. sağlık önemli olan doğru diyorsun o olduktan sonra herşey olur zamanla...
kanaman var mı peki cnm.İnşallah psikolojikman en az hasarı alark atlatırsın bu süreci cnm.Tekrar verir inşallah bikere veren rabbim...Çok moralini bozma denildiği gibi en azından vücudun gebeliği kabul ediyo oluşuyo.Önemliolan senin sağlığın tatlım ,sen ve eşin sağlıklı olsun gerisi olur inşallah.Ben de bugün 6+5 oldum kalp atışları için 5 gün sonra gidicem..Bizim de ne yaşıcağımızı Allah biliyo.Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizn

kanaman var mı peki cnm.İnşallah psikolojikman en az hasarı alark atlatırsın bu süreci cnm.Tekrar verir inşallah bikere veren rabbim...Çok moralini bozma denildiği gibi en azından vücudun gebeliği kabul ediyo oluşuyo.Önemliolan senin sağlığın tatlım ,sen ve eşin sağlıklı olsun gerisi olur inşallah.Ben de bugün 6+5 oldum kalp atışları için 5 gün sonra gidicem..Bizim de ne yaşıcağımızı Allah biliyo.Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizn
İçerde kanama alanları oluşmuş ama dışarı gelen bişey yok arada bi kramp gibi sancı oluyor o kadarlık başka bir sıkıntım yok. İnşAllah canım yine olur sağlıklı bir şekilde ne kadar kendimi teselli etmeye çalışsam da illaki moral olarak çökmüş durumdayım dışarıdan bakan birisi kolaylıkla bunu fark edebiliyor bunun üzerine eşim de bu durumlardan kendini suçlar durumda benim rahatsızlığım yüzünden sende bunları yaşıyor çok üzülüyorsun diye.
İnşALLAH canım senin ki sağlıklı bir şekilde devam eder kalp atışlarını duyduğunu gördüğünüzü haber verirsin burdan bize..

Arkadaşlar kürtaj olan var mı daha önce kaç haftalıktı tavsiyeniz var mı birde tekrar gebelik için bekleme süresi ne kadar verildi?

Kızlar merhabalar.
Dün ilk kez puregon 300 e başladım , dünden beri tam kasıklarımda sızlama gibi uyuşma gibi bir his var. Sizde de böyle olmuş muydu? Bu ilacın yaradığını mı gösteriyor?

inşallah izin alabilir eşin, seninle 2 gün arayla aynı süreçten geçiyoruz sanırım. bende 13 kasımda adet oldum ve gonal f iğne yaptırmaya devam ediyorum. cumartesi kontrolüm var. haftaya aşılama olur. seni de takip ediyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Bnde 11 regl oldum canim..dun vardi yarinda var kontrolum gonal bu aksam 3. Vurdurucam kismtse asilama pzt gunu.. 4 yumurtam var onun icin belim kasiklarim kopuo canim cok halsizim iliski gunude vermedi bu sefer sormasam asilama yapcaindan bile hbrim yok.

Back