- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
teşekkür ederim canım. bana doktor vermedi fakat yazılanları okuyunca alıp kullanmaya karar verdim :) bende ilk olarak sabah akşam 1'er tane olarak başlamalıyım galiba. canım evde glifor var. onuda günde 1 tane olarak kullanmayı düşünüyorum.canım ben günde 2 dozla başladım ama bu ay gunde 3 doz içiyorum doktorlaın 4 doz yazdığı da oluyor. gunuk almamız gereken folik asit miktarı 400mcg iken bu inofolic in suda eriyeninden bi poşette 100mcg folik asit var.
var sen hesapla işte. bi de canım pko ya glifor çok iyi geliyormuş bilgin olsun dr una yazdır istersen.kistleri acayip yok edio. tatlı isteğini bastırıo, veeeee zayıflatıooo. bi de yediklerine dikkat edersen 1 ayda 5kg garanti ki ben verdim :)
hayırlısı olsun canım. inşşaalllaaahhh güzel haberler alırsın. sakın olumsuz düşünme. pozitif düşün pozitif olsun :)günaydın herkeşe,
bugün aşılamanın 11.günü yarın test yaptırıcam çok heyecanlıyım ..olduğunu düşünmüyorum aslında ama bayramda varmı yokmu stresiyle yaşamak istemiyorum negatifse iki gün ağlarım atlatırım en azından rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin kimseyi evlatla imtihan etmesin hayattaki herşey çok zor halimize binlerce kez şükür ,,,fakat çocuk hasreti bambaşka ben evlenmeden önce de çocukları çok severdim çocuğu olmayanlarada çok üzülürdüm insanın başına gelirmiş ya korktuğu şey o kadar üzülüyorum ki anlatamam bunu da atlatıcaz eminim.. bir gün bizde o sevinci yaşayacağız ve belki bu yaşadıklarımızı unutacağız
lütfen bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım yarın .......
günaydın herkeşe,
bugün aşılamanın 11.günü yarın test yaptırıcam çok heyecanlıyım ..olduğunu düşünmüyorum aslında ama bayramda varmı yokmu stresiyle yaşamak istemiyorum negatifse iki gün ağlarım atlatırım en azından rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin kimseyi evlatla imtihan etmesin hayattaki herşey çok zor halimize binlerce kez şükür ,,,fakat çocuk hasreti bambaşka ben evlenmeden önce de çocukları çok severdim çocuğu olmayanlarada çok üzülürdüm insanın başına gelirmiş ya korktuğu şey o kadar üzülüyorum ki anlatamam bunu da atlatıcaz eminim.. bir gün bizde o sevinci yaşayacağız ve belki bu yaşadıklarımızı unutacağız
lütfen bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım yarın .......
teşekkür ederim canım. bana doktor vermedi fakat yazılanları okuyunca alıp kullanmaya karar verdim :) bende ilk olarak sabah akşam 1'er tane olarak başlamalıyım galiba. canım evde glifor var. onuda günde 1 tane olarak kullanmayı düşünüyorum.
kızlar benim size bir sorum olacak;
kiminiz belki yadırgayacak kiminiz benim gibi düşünecek. ama düşünceniz ne olursa olsun fikriniz benim için önemli lütfen bana yol gösterin.
kızlar 4 yıldan bi kaç ay fazladır evliyim. 2 yıldır korunmuyor 1.5 yıldır düzenli olarak ilişkiler oluyor, ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ovulasyon testleri derken 2 ay klomenle yumurta takibi ve artık bu ay sıradakı aşılama. kızlar bugün dr kontrolüm var ama sanıyorum aşılamam arife günü yapılacak. buyuklerim hep der ki; kandil, bayram, arife günlerinde ilişkiye girilmez. sebebi Rabb'imiz o gunlerde ibadet etmemizi ister, dolayısıyla o günlerdeki ilişkilerden olan çocuklarda ufak tefek de olsa problemler olabilir. dolayısıyla o günleri özellikle cinsellikten uzak durun derler. şimdi;
1) bu inanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
2) ben aşılama olucam gündüz vakti, bu ilişki değil, ibadetimi Allah izin verirse gece yine yapabilirim.
3) aşılama uygulaması gusul abdesti gerektirir mi?
bunlar benim için çok önemli. şimdi bi de eşim aşılama gecesinden hemen bayram tatiline çıkalım istiyor aile buyuklerine. duş yapmadan gitsem bu kez abdestsiz olur muyum? namazlarımı kılabilir miyim? lütfen fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsunlar. ilk kez aşılama olucam ve nasıl yapıcam bilmiyorum.
bi de kızlar aşılama ya da çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki olmalı mı? o gün sürekli yatmalı mıyım? nedir durum? dr larınız genelde size ne önerdi? dualarınızı benden esirgemeyin lütfen.
selam canım. aşılama sonrası gusül gerekmez. çünkü cinsi münasebet yoktur. o gün aşılama yaptırmanda da bi sakınca yoktur çünkü keyfi olarak yapılan bişey değil ve aşılama bir tedavi yöntemi olup cinsi münasebet içermez. bende o gün banyo yapmadım ve namazlarımı kılıp dualarımı ettim. aşılamanın ilk 1-2 günü dinlen canım. ilişkide o gün değil ertesi gün ve sonraki günaşrı öneriliyor.
tşk ederim canım yorumun için, 1-2 gun dinlen kısmını wc hariç yattığın yerden kalkma gibi mi algılayayım yoksa çok dolanma ortalıklar gibi mi?
canım kendini çok yorma. özelliklede ilk gün fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzan bence. sonrasında da dikkat et. ağır kaldırma, bişey itip çekme, bişeye uzanma, kabız olup ıkınma.... gibi. yani kendini zorlama :)
Canim
Canim adacayi yumurtalari buyutmeye yardimci, vucuda ostrojen sagliyor, ben dr a ne zaman gitsem himm bu ay biraz uzun surecek gelisimleri diyordu hep, ne zamanki inofolic ve adacayini kesfettim ondan sonra dr vay canina nasil da buyumusler diye karsiladi hep beni. Adet olunca dr un verdigi klomen ya da igneli yontem her ne olursa olsun onun yaninda mutlaka gunde 3 doz inofolic ve 3 fincan adacayi iciyorum. Ama lipton %100 adacayi. Diger markalar %100 degil cunku aklinda olsun. Bi yontem filan degil ama arastirip deneyip sonuc aldigim bi uygulama, benim durumumda olan herkes faydalansin diye de paylasiyorum
canım benim günaydın. bende ümitliydim, üstelik çok belirtide yaşadım ama nasip değilmiş. yok canım 3. aşılamayı yaptırmıcam. hem eşimde örnek verirken çok stres yaptığı için sperm sayısı düşük çıkıyor. benim ilk aşılamam 4 milyon (%100 hareketli) ikinci aşılamam 2 milyon (%60 hareketli) spermle yapıldı. değerler çok düşük. normalde eşimin değerleri çok daha iyi. onun için aynı stresi tekrar yaşamak istemiyorum. aralık yada ocakta tüp bebek yaptırcam. inşaallaahhh senin ki bu sefer tutar tatlım
bugun gece kısmetse çatlatma olacak öyle demişti dr, gittiğimde aşılama gününü şimdiden sorucam dr uma, eger önemli değil 15 dk burda yatıcaksın sonra normal hayatına dönersin filan derse dicemki dr hanım aşılama günü eşime söler misiniz o gun hep yatan gerekio der misiniz dicem. benimle bu konuda işbirliği yapar gibi hissediyorum dr um için. eşim dediğim gibi aile buyuklerine arifeden gitmek istio. dr la işbirliği yapabilirsem o günü yırtarım. :)
canım ben günde 2 dozla başladım ama bu ay gunde 3 doz içiyorum doktorlaın 4 doz yazdığı da oluyor. gunuk almamız gereken folik asit miktarı 400mcg iken bu inofolic in suda eriyeninden bi poşette 100mcg folik asit var.
var sen hesapla işte. bi de canım pko ya glifor çok iyi geliyormuş bilgin olsun dr una yazdır istersen.kistleri acayip yok edio. tatlı isteğini bastırıo, veeeee zayıflatıooo. bi de yediklerine dikkat edersen 1 ayda 5kg garanti ki ben verdim :)
Evet hayatim simdi anladim verdigin bilgiler icin cok tesekkurler ... bende de doktorum estrojen hormonun yuksek diyo acaba bu konuda bir bilgin var mi ? yaani bu hormonun yuksek olmasi hamilelige engel mi yoksa iyi birsey mi ? senin yazdigindan anladigim kadariyla iyi birsey .. ama doktorumda gittigimde hep yuksek yuksek dedigi icin aklim karisti simdi ..
Canimmm evet seni de anliyorum aslinda birtek bizim icin degil eslerimiz icinde cok stresli bir durum .. benim esimde ne kadar beni rahatlatmaya calissa kendisi hemen hemen her gece ruyasinda bebek goruyorsanki kendi cok rahatmis gibi davraniyor... Hayirlisi kimyagercim insallah gonlune gore olur Rabbim tez vakitte hediyesini bir sekilde vesile ederek sana gonderir
vardır canım bir hayırBenim aşılama olmucak arkadslar( yumurtalar yeterli olgunluga erismemis biri 15 biri 14 bi daha ki ay gel dedi pöftirikkkk aşılama bile istediğimiz zaman olmuyor ne zor isler yaaaa.. neyse bi daha ki ay adacayi ve inofoloci deniycm bakalm ama asilamaya gitmicm ona 3ay sonra gitcem aman neyse ne olmuyorr isteee
peki ben bişey sorucam. bugün iş çıkışı inofolic alıcam ve hemen kullanmaya başlıcam. kullanırken açlık tokluk gibi bişey gerekiyor mu?evet inofolic gercekten cok iyi ... benim tirnaklarim zor uzuyordu onu kullandigimdan beri cok hizli uzuyorlar buradan da anliyorum ki vuccuttaki eksigi cok hizli tamamliyor ... cok garip bir sekilde yurtdisinda yok , ne garip .. bende tr den getirtiyorum ...
hayırlısı olsun arkadaşım, üzülmeBenim aşılama olmucak arkadslar( yumurtalar yeterli olgunluga erismemis biri 15 biri 14 bi daha ki ay gel dedi pöftirikkkk aşılama bile istediğimiz zaman olmuyor ne zor isler yaaaa.. neyse bi daha ki ay adacayi ve inofoloci deniycm bakalm ama asilamaya gitmicm ona 3ay sonra gitcem aman neyse ne olmuyorr isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?