Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ekledim canım..
bu arada nasıl bir doktor bu ya?hem aşılama diyor sonra tüp iyi diyor..kendinden emin deilll..neyse en azından tüp bebek daha garanti.

Hiç sorma gıcık oldum zaten neymiş aşılamayla yüksek bir ihtimal ama tüp bebek garanti dedi. Ben de zaten ihtimallerle yaşamayı çoktan geçtim çünkü çok yıprandım artık düşün sabah 8 de çıktım 5 de eve geldim. Ve bunu kaç aydır yaşıyorum. şükür ki doğru yolu buldum diye tebessüm ediyorum kendimce

Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste :(( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum :(

Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste :KK43:( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum :KK43:

aaa ben senden gerçekten ümitliydim canım yumurta değerlerin iyiydi çünkü. Ama şuna inanmak lazım ki nasipte olmayınca ne yapsan boşuna mesela niye tıkalı büyüyoda açık olan değil gibi ya da benim durum hiç yumurtamın olmadığı ay olmamıştı öyle bi komplekse girdim ki. Yalnız şuna inanıyorum özellikle de kendi adıma kaderimde tüp bebek yapmak bu şekilde çocuklarımın olması gerekiyor demek ki çünkü elimizden geleni yaptık bu zamana kadar. üzülme demeyeceğim ama sadece bu gecelik yarın yine toparlanıp umutla bu yola devamm inanıyorum her şey güzel olacak canım

Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste :KK43:( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum :KK43:
haydaaaaa seninde mi iptal*hay allah ya..hayırlısı canım

In
aaa ben senden gerçekten ümitliydim canım yumurta değerlerin iyiydi çünkü. Ama şuna inanmak lazım ki nasipte olmayınca ne yapsan boşuna mesela niye tıkalı büyüyoda açık olan değil gibi ya da benim durum hiç yumurtamın olmadığı ay olmamıştı öyle bi komplekse girdim ki. Yalnız şuna inanıyorum özellikle de kendi adıma kaderimde tüp bebek yapmak bu şekilde çocuklarımın olması gerekiyor demek ki çünkü elimizden geleni yaptık bu zamana kadar. üzülme demeyeceğim ama sadece bu gecelik yarın yine toparlanıp umutla bu yola devamm inanıyorum her şey güzel olacak canım

Insallah canim insallah her sey guzel olsun

günaydın herkeşe,
bugün aşılamanın 11.günü yarın test yaptırıcam çok heyecanlıyım ..olduğunu düşünmüyorum aslında ama bayramda varmı yokmu stresiyle yaşamak istemiyorum negatifse iki gün ağlarım atlatırım en azından rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin kimseyi evlatla imtihan etmesin hayattaki herşey çok zor halimize binlerce kez şükür ,,,fakat çocuk hasreti bambaşka ben evlenmeden önce de çocukları çok severdim çocuğu olmayanlarada çok üzülürdüm insanın başına gelirmiş ya korktuğu şey o kadar üzülüyorum ki anlatamam bunu da atlatıcaz eminim.. bir gün bizde o sevinci yaşayacağız ve belki bu yaşadıklarımızı unutacağız
lütfen bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım yarın .......
Aminnnnn inşallah güzel haber alırsın

Arkadaşlar bişey sorucam tüp e geçmek için hangi şartlar gerekiyor ve minimum yaş kaç olmalı?

Arkadaşlar bişey sorucam tüp e geçmek için hangi şartlar gerekiyor ve minimum yaş kaç olmalı?
devlette yaptırıyorsan 2 iğneli aşılama şartı var canım.tüp bebek içinse 3 yılını doldurmuş olman lazım.eğer aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe hak kazanıyorsun

kızlar ben de bu ay 2. aşılamayı yaptıracaktım ama iptal oldu. :( adetin 3. günü doktora gittim ve çatlamayan geriden yetişen 7 mm civarı bir yumurtam olduğunu gördük. bu ay seni dinlendirelim klomen de kullanma dedi. şaşırdım kaldım :( boş geçecek bu ay, ve bu yumurtaya çok kafam takıldı. kiste dönebilir falan demedi doktor ama ya kiste dönerse tedavi gerekecek, birde onunla uğraşacağız. ve bu yumurta büyürse daha da bunun üzerine aşılama yapılamaz mıydı :(

kızlar ben de bu ay 2. aşılamayı yaptıracaktım ama iptal oldu. :KK43: adetin 3. günü doktora gittim ve çatlamayan geriden yetişen 7 mm civarı bir yumurtam olduğunu gördük. bu ay seni dinlendirelim klomen de kullanma dedi. şaşırdım kaldım :KK43: boş geçecek bu ay, ve bu yumurtaya çok kafam takıldı. kiste dönebilir falan demedi doktor ama ya kiste dönerse tedavi gerekecek, birde onunla uğraşacağız. ve bu yumurta büyürse daha da bunun üzerine aşılama yapılamaz mıydı :KK43:
hayırlısı olsun canım yiende değerlendirin derim

kızlar ben de bu ay 2. aşılamayı yaptıracaktım ama iptal oldu. :KK43: adetin 3. günü doktora gittim ve çatlamayan geriden yetişen 7 mm civarı bir yumurtam olduğunu gördük. bu ay seni dinlendirelim klomen de kullanma dedi. şaşırdım kaldım :KK43: boş geçecek bu ay, ve bu yumurtaya çok kafam takıldı. kiste dönebilir falan demedi doktor ama ya kiste dönerse tedavi gerekecek, birde onunla uğraşacağız. ve bu yumurta büyürse daha da bunun üzerine aşılama yapılamaz mıydı :KK43:

Canım kisti falan düşünme adet olunca atiyorsun onu zaten. Yumurtlama döneminde yani daha çok 14.günde aşılama yapılır çünkü daha kaliteli yumurtalar olduğu için. Yalnız sende yumurta problemi var mı varsa ki ilacı bıraktırması ilginç olmuş genelde bu durumda ileri tedaviye iğneye geçilir.

Kızlar bugün araştırdığım şu tıp fakültesini aradım doktorla da görüştüm çok ılımlı bir sesi vardı ve haftaya perşembe gel görüşelim dedi. Bakalım şimdi içimi böyle değişik bir heyecan sarmaya başladı inşallah her şey olumlu olur artık zaten en son aşamaya gelmiş durumdayım.

Herkese merhaba,
içim çok buruk, korku ve heyecan içimi kemiriyor her gün acaba tuttumu varmı yokmu sorularını içimde yanıtlamak beni yoruyo bugün aşılamanın 9. günündeyim burdan çıkamıyorum belirti aramaktan kendimi uygun bişey bulabilirmiyim bir yanıt ya da bir umut
benim 2. aşılamam birincisi tutmuştu fakat düştü :KK43: onda izlediğim şeyler şuan yok hiç umudumda yok sanırım ...yinede perşembe günü test yaptırıcaz olumlu yada olumsuz düşünmeyi bırakırım en azından..
bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah 2015 e isteyen herhes hamile girer inşallah
Canım bugün Dr gidecektin test için çok merak ettim bebişin var mı diye:KK46:

kizlar doktordan geliyorum.bugun adetin 8.gunu ve yumurta 7 mm dedi.cok mu kucuk acaba ya:( kac gun gonal f vuruldunuz siz bir ayda

Selamun aleykum arkadaslar. Bayramda musait olamam dusuncesiyle simdi yaziyorum. Hepinizin Kurban bayrami mubarek olsun. El open cocuklarimiz bol olsun sonraki bayramlarda insaallah. Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar versin. Hepinize hayirli tatillerrrr. Bayrami mutlu pozitif gecirelim insaallah :)

Canım bugün Dr gidecektin test için çok merak ettim bebişin var mı diye:KK46:

Mrb cnm .çok teşşükür ederim ilgin için iki gündür bir kanamam olduğu için moralim bozuktu dün...
ama yinede test yaptırdım ve rabbime binlerce kez şükürler olsun ki test 12. Günümde 102 çıktı ama yinede hiç bişey kesin değil birinci aşılamam da tutmuştu fakat düştü o yüzden şuan çok temkinliyiz keseyi ve kalp atışını duyana kadarda devam edicek bu endişe lütfen dua edin benim içiin bende hepiniz için ediyorum isteyipte kavuşamamak ve beklemek çok zor biliyorum.
Herkese iyi bayramlarrr

Mrb cnm .çok teşşükür ederim ilgin için iki gündür bir kanamam olduğu için moralim bozuktu dün...
ama yinede test yaptırdım ve rabbime binlerce kez şükürler olsun ki test 12. Günümde 102 çıktı ama yinede hiç bişey kesin değil birinci aşılamam da tutmuştu fakat düştü o yüzden şuan çok temkinliyiz keseyi ve kalp atışını duyana kadarda devam edicek bu endişe lütfen dua edin benim içiin bende hepiniz için ediyorum isteyipte kavuşamamak ve beklemek çok zor biliyorum.
Herkese iyi bayramlarrr
Sıkma canını bu defa rabbim sana bağışlar evladını inşallah.ama kanamaların varsa mutlaka doktoruna Danış

Back