Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım annemin bi lafı oldu bana ben de senin gibi bu yolda yuruyorum. anne dedim aşılama 1500tl tup 3500 4000 ya da neyse bi kaç ay daha bekleyip direk tüp bebek mi yapsam. annemin cevabı 'sen merdiven çıkarken bir hanımefendi gibi atlayarak mı çıkarsın sırayla mı' eşime aynı şeyi söyledim. eşimin cevabı 'ben seni sokakta yolda belde bulmadım sağlığın benim için herseyden daha önemli'. bizde bu durumda önce 1 sefer de olsa aşılama denemeye karar verdik. sana bir sır vericem ilacı daha düşük dozda dolayısıyla daha ucuza getirmeni sağlayacak yumurta buyutmek için. eğer yumurta rezervi vs gibi farklı boyutta bir problemin yok ise; bendeki ve birçoğumuzdaki gibi yumurtlama tembelliğin var ise; inofolic ve adacayı diyorum başka bişey demiyorum. bugün az önce şimdi hatta dr dan geldim. gelişmeleri yazayım diye, sana kısmetmiş. eşimden yana bir sorunumuz yok çok şükür, eğer senin de yok ise; adetin 2. gunu doktorum gunde 75mg lık fostimon verdi bana 5 tane vuruldum, bugün adetimin 7. gunu ve gittim 2 adet biri 13mm biri 13.5mm iki folikul gelişmiş. dr umda sasırdı çok kısa sürede çok düşük dozla bu nasıl oldu diye. ona sırrımı söylemedim. çunku genelde dr lar alternatif tıptan hoşlanmıyorlar. bir paket inofolic aldım. içinde 30poşet var. günde 3 poşet içiyorum suda eritip, bunu zaten dr a sormuştum kullanabilirsin demişti. inofolic hem folik asit hem de yumurta geliştirici. ve asıl bomba: lipton %100 adacayı. diğer markalar değil özellikle lipton çunku bir tek liptonun paketinde arkasını çevirince %100 yazıyor. günde 3 fincan içtin mi tamamdır. incir ve havuç kuru de varmış onu denemedim. bu sürecte eşine de bol bol keçi boynuzu pekmezi tavsiyesi. bakalım neler olacak :) Rabb'im kimseyi evlatla sınamasın.

Teşekkür ederim canım hemen adaçayına başlıyorum o kolaymış:) Ama inofolic demişsin onu eczaneden mi alıyorsun

yok canm özel hastanede yaptırıcam tatil oluyor orayada acil acık oluyor. öyle ama zaman gectikce daha cok kafaya takıyorsun zor bir süreç allah'ım kimseye yaşatmasın isteyen herkese versinnnnn...
Teşekkür ederim canım hemen adaçayına başlıyorum o kolaymış:) Ama inofolic demişsin onu eczaneden mi alıyorsun
Aynen canim onu eczaneden aliyorsun, 25 tl sanirim. Dr unun vermemis olmasi ilginc ;)

kizlar doktordan geliyorum simdi. 2 gun 75le vurdum igneyi bugun bakti 100e cikardi dozunu.cuma yine gel dedi.buyumiycek diye korkmaya basladim ya :(

ya benimkiler buyur mu dersiniz fostimon 7lik kullandım 5 kullanım sonucu ki adetimin 2. gunu vuruldum ilkini dün 7. gunuydu biri 13mm biri 13.5 mm gelişmişti. dr çarsamba çatlatma cuma aşılama yaparız dedi dun 6. dozu vurdu bugun 1 saat sonra bende son dozu vurucam yetişirmi sizce kızlar cuma aşılamaya?bayram girmeden olsa keske. bi de adaçayı ve inofolicle destekliyorum :)

ya benimkiler buyur mu dersiniz fostimon 7lik kullandım 5 kullanım sonucu ki adetimin 2. gunu vuruldum ilkini dün 7. gunuydu biri 13mm biri 13.5 mm gelişmişti. dr çarsamba çatlatma cuma aşılama yaparız dedi dun 6. dozu vurdu bugun 1 saat sonra bende son dozu vurucam yetişirmi sizce kızlar cuma aşılamaya?bayram girmeden olsa keske. bi de adaçayı ve inofolicle destekliyorum :)
Canimmm bol bol incir ye ..kaynat 3 bardak suda incirleri sabah aksam ic cok hizli buyutuyor... normalde gunde 2 mm buyuyorlar ama incirle 3-4 mm daha fazla oluyorlar... dene bakkk

selam kızlar ben bugün adet oldum :KK57: 1-2 ay dinlenicem sanırım sonrada tüp bebek yaptırıcam. 3. aşılamayı denemicem.
tabi bu arada farklı 1-2 doktora da muayene olup fikirlerini almak istiyorum.
Ayyyy kimyagercimmm ben umitliydim senden... alla alla yaaa ... baska dr a da bak ama 3.yu de dene derim..4.ye gerek olmaz cunku asilamada 2.ve3. Ler cok kuvvetli 4.asilamada basari orani dusuyormus... bende 3 kere denemeyi düşünüyorum. .. hatta dr 4 diyorda bakalim.. benim kiz kardesim 3.asilamada gebe kaldi.. devam derim bennnn

eğer yarın çatlatma iğnesi yapacak boyuta gelmemiş olursa yarın akşam yapayım şimdi dun 13.5 olmuştu gunde 2mm buyumuş hep cuma aşılama, eğer cumayı gecer derse dr hemen başlarım incire. ben inofolic ve adaçayı ile destekliyorum süreci.

eğer yarın çatlatma iğnesi yapacak boyuta gelmemiş olursa yarın akşam yapayım şimdi dun 13.5 olmuştu gunde 2mm buyumuş hep cuma aşılama, eğer cumayı gecer derse dr hemen başlarım incire. ben inofolic ve adaçayı ile destekliyorum süreci.
Bende inofolic kullaniyorum adacayini bilmiyorum .. ne icin kullaniyorsun ve nadil bir yontemi var mi happymeal

Seninle aynı durumdayız canım benimde çarşamba günü yumurtama bakılacak ve çok endişeliyim eğer büyürse ki bir mucize akşamına çatlatma iğnesi yapılır cuma zaten hastane öğlene kadar açıkmış sabahtan aşılama olur bu durumda ama hiç kasıklarım batmadı ya bu ay bakalım kısmet artık

Seninle aynı durumdayız canım benimde çarşamba günü yumurtama bakılacak ve çok endişeliyim eğer büyürse ki bir mucize akşamına çatlatma iğnesi yapılır cuma zaten hastane öğlene kadar açıkmış sabahtan aşılama olur bu durumda ama hiç kasıklarım batmadı ya bu ay bakalım kısmet artık

Ohhh pek sevindim inofolic aldigina, bakalim ne diyecek drlarimiz yarin. Benim crs gecesi 21.00 de randevum, eger buyuduyse catlatma ignesibolucam iste, cuma adilama. rabb'im yuzumuze baksin insallahhh bugun benim kasiklarimda batma oldu dun yumurtalar 13 mm idi . Aksam eve gelince ovulasyon testi yaptim negatif cikti bilemiyorumki dur bakalim yarin donervdonmez yaz bana ;)

Canim
Bende inofolic kullaniyorum adacayini bilmiyorum .. ne icin kullaniyorsun ve nadil bir yontemi var mi happymeal

Canim adacayi yumurtalari buyutmeye yardimci, vucuda ostrojen sagliyor, ben dr a ne zaman gitsem himm bu ay biraz uzun surecek gelisimleri diyordu hep, ne zamanki inofolic ve adacayini kesfettim ondan sonra dr vay canina nasil da buyumusler diye karsiladi hep beni. Adet olunca dr un verdigi klomen ya da igneli yontem her ne olursa olsun onun yaninda mutlaka gunde 3 doz inofolic ve 3 fincan adacayi iciyorum. Ama lipton %100 adacayi. Diger markalar %100 degil cunku aklinda olsun. Bi yontem filan degil ama arastirip deneyip sonuc aldigim bi uygulama, benim durumumda olan herkes faydalansin diye de paylasiyorum ;)

Ohhh pek sevindim inofolic aldigina, bakalim ne diyecek drlarimiz yarin. Benim crs gecesi 21.00 de randevum, eger buyuduyse catlatma ignesibolucam iste, cuma adilama. rabb'im yuzumuze baksin insallahhh bugun benim kasiklarimda batma oldu dun yumurtalar 13 mm idi . Aksam eve gelince ovulasyon testi yaptim negatif cikti bilemiyorumki dur bakalim yarin donervdonmez yaz bana :KK66:
günaydın kızllaarrrrrr :KK68::KK68::KK68: hayırlı sabahlar herkese .....

canım bende pco var. bende inofolic alıcam. günde kaç tane kullanıyorsunuz? sabah akşam 1 kere mi yoksa 2 kere mi?

Ayyyy kimyagercimmm ben umitliydim senden... alla alla yaaa ... baska dr a da bak ama 3.yu de dene derim..4.ye gerek olmaz cunku asilamada 2.ve3. Ler cok kuvvetli 4.asilamada basari orani dusuyormus... bende 3 kere denemeyi düşünüyorum. .. hatta dr 4 diyorda bakalim.. benim kiz kardesim 3.asilamada gebe kaldi.. devam derim bennnn

canım benim günaydın. bende ümitliydim, üstelik çok belirtide yaşadım ama nasip değilmiş. yok canım 3. aşılamayı yaptırmıcam. hem eşimde örnek verirken çok stres yaptığı için sperm sayısı düşük çıkıyor. benim ilk aşılamam 4 milyon (%100 hareketli) ikinci aşılamam 2 milyon (%60 hareketli) spermle yapıldı. değerler çok düşük. normalde eşimin değerleri çok daha iyi. onun için aynı stresi tekrar yaşamak istemiyorum. aralık yada ocakta tüp bebek yaptırcam. inşaallaahhh senin ki bu sefer tutar tatlım :KK50:

günaydın kızllaarrrrrr :KK68::KK68::KK68: hayırlı sabahlar herkese .....

canım bende pco var. bende inofolic alıcam. günde kaç tane kullanıyorsunuz? sabah akşam 1 kere mi yoksa 2 kere mi?

canım ben günde 2 dozla başladım ama bu ay gunde 3 doz içiyorum doktorlaın 4 doz yazdığı da oluyor. gunuk almamız gereken folik asit miktarı 400mcg iken bu inofolic in suda eriyeninden bi poşette 100mcg folik asit var.
var sen hesapla işte. bi de canım pko ya glifor çok iyi geliyormuş bilgin olsun dr una yazdır istersen.kistleri acayip yok edio. tatlı isteğini bastırıo, veeeee zayıflatıooo. bi de yediklerine dikkat edersen 1 ayda 5kg garanti ki ben verdim :)

Back