canım annemin bi lafı oldu bana ben de senin gibi bu yolda yuruyorum. anne dedim aşılama 1500tl tup 3500 4000 ya da neyse bi kaç ay daha bekleyip direk tüp bebek mi yapsam. annemin cevabı 'sen merdiven çıkarken bir hanımefendi gibi atlayarak mı çıkarsın sırayla mı' eşime aynı şeyi söyledim. eşimin cevabı 'ben seni sokakta yolda belde bulmadım sağlığın benim için herseyden daha önemli'. bizde bu durumda önce 1 sefer de olsa aşılama denemeye karar verdik. sana bir sır vericem ilacı daha düşük dozda dolayısıyla daha ucuza getirmeni sağlayacak yumurta buyutmek için. eğer yumurta rezervi vs gibi farklı boyutta bir problemin yok ise; bendeki ve birçoğumuzdaki gibi yumurtlama tembelliğin var ise; inofolic ve adacayı diyorum başka bişey demiyorum. bugün az önce şimdi hatta dr dan geldim. gelişmeleri yazayım diye, sana kısmetmiş. eşimden yana bir sorunumuz yok çok şükür, eğer senin de yok ise; adetin 2. gunu doktorum gunde 75mg lık fostimon verdi bana 5 tane vuruldum, bugün adetimin 7. gunu ve gittim 2 adet biri 13mm biri 13.5mm iki folikul gelişmiş. dr umda sasırdı çok kısa sürede çok düşük dozla bu nasıl oldu diye. ona sırrımı söylemedim. çunku genelde dr lar alternatif tıptan hoşlanmıyorlar. bir paket inofolic aldım. içinde 30poşet var. günde 3 poşet içiyorum suda eritip, bunu zaten dr a sormuştum kullanabilirsin demişti. inofolic hem folik asit hem de yumurta geliştirici. ve asıl bomba: lipton %100 adacayı. diğer markalar değil özellikle lipton çunku bir tek liptonun paketinde arkasını çevirince %100 yazıyor. günde 3 fincan içtin mi tamamdır. incir ve havuç kuru de varmış onu denemedim. bu sürecte eşine de bol bol keçi boynuzu pekmezi tavsiyesi. bakalım neler olacak :) Rabb'im kimseyi evlatla sınamasın.
Teşekkür ederim canım hemen adaçayına başlıyorum o kolaymış:) Ama inofolic demişsin onu eczaneden mi alıyorsun