Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kııızlarr nasıl geçiyo tedavi süreciniz inşallah herkesinki yolundadır

Mrb cnm .çok teşşükür ederim ilgin için iki gündür bir kanamam olduğu için moralim bozuktu dün...
ama yinede test yaptırdım ve rabbime binlerce kez şükürler olsun ki test 12. Günümde 102 çıktı ama yinede hiç bişey kesin değil birinci aşılamam da tutmuştu fakat düştü o yüzden şuan çok temkinliyiz keseyi ve kalp atışını duyana kadarda devam edicek bu endişe lütfen dua edin benim içiin bende hepiniz için ediyorum isteyipte kavuşamamak ve beklemek çok zor biliyorum.
Herkese iyi bayramlarrr
hayırlı olsun canımm inşallah keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsınn..Rabbim gönlüne göre versnn canımm

Merhaba arkadaşlar. Ben geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı malesef. Bu ay tekrar deneyeceğiz 5 gündür iğnelerimi yapıyorum. Cuma kontrolum var. Muhtemelen pazartesi günü aşılamam olur. Inşaallah bu ay tutar.

hayırlı olsun canımm inşallah keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsınn..Rabbim gönlüne göre versnn canımm

Çok teşekkür ederim. İnşallah sende sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün
7 haftalıkın sanırım kese göründümü peki kalp atışı ne zaman duyulur kiii

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz güzel bir bayram geçirmişsinizdir. Gerçi çevremizde o kadar çok muhabir var ki özelliklede bebekle ilgili sorularda bayağı röportaj yaptım yani:) Ama inşallah sonraki bayramlarda kucaklarımız bebişlerle dolar. Bakalım ben yarın tüp bebek için görüşmeye gidiyorum her şey yolunda gider inş.

="melike222, post: 37208539, member: 626353"]merhaba kııızlarr nasıl geçiyo tedavi süreciniz inşallah herkesinki yolundadır[/QUOTE]
Merhaba arkadasim sen ilk asilamadami hamile kaldın benim 2.asilamam bugun adet oldum tam 14.gunde o kadar uzgunumki

Sevgili arkadaslarim listeden benim icin negatif yazabilirsiniz bugun adet oldum kelimeler bogazimda dugumlendi cok ama cok Üzgünüm:KK42:

Sevgili arkadaslarim listeden benim icin negatif yazabilirsiniz bugun adet oldum kelimeler bogazimda dugumlendi cok ama cok Üzgünüm:KK42:

canım üzülme. hayırlısı olsun inşaallaahh tez vakitte bebişine kavuşursun.

cok uzgunum yaaaa bu ay gonal f kullandim ama yine olmadi yine buyumedi ve iptal oldu asilama.cok moralim bozuk yaa igneyle bile buyumedi bi asilama bile deneyemedim :((

cok uzgunum yaaaa bu ay gonal f kullandim ama yine olmadi yine buyumedi ve iptal oldu asilama.cok moralim bozuk yaa igneyle bile buyumedi bi asilama bile deneyemedim :KK43:(

İyi de iğneyle nasıl büyümüyor ki sonuçta dozunu ona göre ayarlamıyor mu doktorlar bu işi en iyi onların bilmesi lazım ilginç geldi bana. Vardır bunda da bir hayır sıkma canını.

Allah dayanma gücü versin canım inan bunları da atlatacağız biraz daha sabırla imtihan vereceğiz anlaşılan

araya bayram tatili girdigi icin sıkı takip edemedi maalesef valla asilama denemeden sanirim tup taptircam cok yoruldum yaa

araya bayram tatili girdigi icin sıkı takip edemedi maalesef valla asilama denemeden sanirim tup taptircam cok yoruldum yaa
senin sorun neydi arkadasim? eger sadece yumurtan buyumuyorsa dedigin gibi duzgun takiple igneyle oteki ay buyur insaallah. dogal takviyeler de almayi unutma. asilamada sansin dusuk demiyorsa dr denemekte fayda var. dr ne diyor sana?

UOTE="peneblen, post: 37224208, member: 608929"]Allah dayanma gücü versin canım inan bunları da atlatacağız biraz daha sabırla imtihan vereceğiz anlaşılan[/QUOTE]
Sağol arkadaşım Allah razı olsun.canim sen kaç defa asilama yaptirdin tüp bebeğe gectinmi isminin karsisinda gördüm canım öyle sıkılıyor ki suan bile agliyorum eşimden gizli.

Slm arkadaşlar iki tane negatif aşılamam var üç bucuk yıldır bu özlemle yaşıyoruz.bu olumsuz aşılamalarda beni çok etkikedi.bıraktım herşeyi bundan sonrası için ne yapıcam bilmiyorum.Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip kısmet etsin inşalla.çünkü bu olumsuzluklar çok zor birşey.

senin sorun neydi arkadasim? eger sadece yumurtan buyumuyorsa dedigin gibi duzgun takiple igneyle oteki ay buyur insaallah. dogal takviyeler de almayi unutma. asilamada sansin dusuk demiyorsa dr denemekte fayda var. dr ne diyor sana?

canım bizdeki tek problem polikistik over maalesef. bu zamana kadar hep büyüyodu ama iki aydır büyümüyo doktor da stres diyo. ama bi dahaki ay iğneyi yüksek dozla başlarız dedi. bu ay 2 kutu iğne boşuna vurulmuş oldum ona yanıyorum :(

canım bizdeki tek problem polikistik over maalesef. bu zamana kadar hep büyüyodu ama iki aydır büyümüyo doktor da stres diyo. ama bi dahaki ay iğneyi yüksek dozla başlarız dedi. bu ay 2 kutu iğne boşuna vurulmuş oldum ona yanıyorum :KK43:

hayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayır. ne illet bi hastalıkmış bu pcos bende de var ve bizimde tek problemimiz pco :mad: bende 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim. kısmetse kasım ya da aralık ayında yaptırıcam. şu an beklemedeyim. tedavi sürecinde aldığım kilolardan kurtulmaya çalışıyorum hemde vucudum dinlensin biraz, hemde psikolojik olarak biraz rahatlamak istiyorum.

canım bizdeki tek problem polikistik over maalesef. bu zamana kadar hep büyüyodu ama iki aydır büyümüyo doktor da stres diyo. ama bi dahaki ay iğneyi yüksek dozla başlarız dedi. bu ay 2 kutu iğne boşuna vurulmuş oldum ona yanıyorum :KK43:

canım iğneni hangi dozla vuruldun ki?

canım iğneni hangi dozla vuruldun ki?
cnm 75 le iki gün vurdum.sonraki günler 100 e çıkardı ama bayram girdi araya yoktu doktor.bence bakıp artırsaydı böyle olmazdı.sinir oldum boşuna iki kutu iğne vurdum kendime

Back