Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canımm inşallah keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsınn..Rabbim gönlüne göre versnn canımmMrb cnm .çok teşşükür ederim ilgin için iki gündür bir kanamam olduğu için moralim bozuktu dün...
ama yinede test yaptırdım ve rabbime binlerce kez şükürler olsun ki test 12. Günümde 102 çıktı ama yinede hiç bişey kesin değil birinci aşılamam da tutmuştu fakat düştü o yüzden şuan çok temkinliyiz keseyi ve kalp atışını duyana kadarda devam edicek bu endişe lütfen dua edin benim içiin bende hepiniz için ediyorum isteyipte kavuşamamak ve beklemek çok zor biliyorum.
Herkese iyi bayramlarrr
hayırlı olsun canımm inşallah keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsınn..Rabbim gönlüne göre versnn canımm
hayırlısı olsun canım.merhaba kızlar malesef benmde ilk aşılamam negatif![]()
Sevgili arkadaslarim listeden benim icin negatif yazabilirsiniz bugun adet oldum kelimeler bogazimda dugumlendi cok ama cok Üzgünüm![]()
cok uzgunum yaaaa bu ay gonal f kullandim ama yine olmadi yine buyumedi ve iptal oldu asilama.cok moralim bozuk yaa igneyle bile buyumedi bi asilama bile deneyemedim(
Sevgili arkadaslarim listeden benim icin negatif yazabilirsiniz bugun adet oldum kelimeler bogazimda dugumlendi cok ama cok Üzgünüm![]()
senin sorun neydi arkadasim? eger sadece yumurtan buyumuyorsa dedigin gibi duzgun takiple igneyle oteki ay buyur insaallah. dogal takviyeler de almayi unutma. asilamada sansin dusuk demiyorsa dr denemekte fayda var. dr ne diyor sana?araya bayram tatili girdigi icin sıkı takip edemedi maalesef valla asilama denemeden sanirim tup taptircam cok yoruldum yaa
senin sorun neydi arkadasim? eger sadece yumurtan buyumuyorsa dedigin gibi duzgun takiple igneyle oteki ay buyur insaallah. dogal takviyeler de almayi unutma. asilamada sansin dusuk demiyorsa dr denemekte fayda var. dr ne diyor sana?
canım bizdeki tek problem polikistik over maalesef. bu zamana kadar hep büyüyodu ama iki aydır büyümüyo doktor da stres diyo. ama bi dahaki ay iğneyi yüksek dozla başlarız dedi. bu ay 2 kutu iğne boşuna vurulmuş oldum ona yanıyorum![]()
canım bizdeki tek problem polikistik over maalesef. bu zamana kadar hep büyüyodu ama iki aydır büyümüyo doktor da stres diyo. ama bi dahaki ay iğneyi yüksek dozla başlarız dedi. bu ay 2 kutu iğne boşuna vurulmuş oldum ona yanıyorum![]()
cnm 75 le iki gün vurdum.sonraki günler 100 e çıkardı ama bayram girdi araya yoktu doktor.bence bakıp artırsaydı böyle olmazdı.sinir oldum boşuna iki kutu iğne vurdum kendimecanım iğneni hangi dozla vuruldun ki?